יום שני - הפרק היומי

Indiman1

New member
יום שני - הפרק היומי

רק עכשיו יצא לי לראות את הפרק, ואף אחד לא שירשר, אז הנה אני משרשר
אני כל כך מרחם על תומאס - יום הוא היה צריך כנראה לעשות את אחת ההחלטות הקשות בחייו - עם מי הוא יבחר לאכול ? אני "כל כך" במתח...(נאמר בציניות כמובן). הוא בטח חושב לעצמו - "...אמממ.. מי יותר מכוערת וכונפה ?... מי יותר מעצבנת ?.. אלוהים, מה עשיתי רע ?!..." ובין השטויות שרידג' פולט, יצא לו היום דווקא משהו חכם - הוא אמר לבריג'יט שהעבר חוזר על עצמו. וביפים והאמיצים זה בטוח נכון! ואני לא אפרט עוד... ובלי שום קשר - היום ב"כל ילדי" אריקה, סוף כל סוף, החזירה למריה את הילדה שלה ! (אני יודע שזה לא פורום של כל ילדי אבל הייתי חייב
) שיהיה לילה טוב לכולם!

S c a r l e t t

New member
אני כבר לא יכולה לשמוע את רידג`

כל משפט שהוא מוציא מהפה יותר מטומטם מזה שהיה לפניו, הוא אגואיסט, יהיר ונודניק. הקטע עם ברידג`ט שמצוטטת קצת הזכיר לי את הקטע עם דיקן וברוק, שגם אותם היב שמעה מדברים... תומס כזה מסכן אשכרה בחרו לו את שתי הבחורות הכי מכוערות שיש

Shiri from the block

Active member
חח צודק.. וואי איזה פרקים משעממים.. לפחות ברוק נראית יותר טוב מתמיד אז יש משו שווה להסתכל עליו../images/Emo3.gif

238

New member
כל ילדי

בס"ד איזו סדרה מעולה.
אני לא מבינה למה ברדלי לא מעתיק משם קצת עלילות.הפרקים האחרונים משעממים בצורה כ"כ מוגזמת שנמאס כבר!

Black Queen

New member
אני דוקא לא סובלת את כל ילדי.

אריקה מעצבנת בטירוף ונורא לא אמינה (דוגמנית? אז איף), ג'נט משעממת תחת, חצי מהעלילות לעוסות וחסרות כל מעוף, והחצי השני הוא עלילות על אריקה או ג'נט..
שלא לדבר על הבגדים: אם מישהו תהה לאן הלכו כל בגדי הגראנג' של תחילת הניינטיז (דאט איז, חולצות פלנל וג'ינסים כעורים), התשובה היא כמובן: הגרדרובה של כל ילדי, 1998.

למעלה