יום שני הגדול

Dandushit 24

New member
יום שני הגדול

עכשיו ברץ התוכניטות האהובות
האנטומיה של גריי לוחשת לרוחות על טבעי

Dandushit 24

New member
../images/Emo101.gifהאנטומיה של גריי../images/Emo101.gif

הפרק האחרון של העונה הפתיע ובגדולל מרדית ודרך לא התחתנו איזי סובלת מאינטרגרייד אמנזיה -שמוענת ממנה לזכור דברים חדשים אומאלי הצטרף לצבא ומתגלה בסוף שמי שהציל את הבחורה מהאוטובוס הוא 007 - זה אומאליייי
שאיזי קורסת ועוד היא חתמה על צו אי החייאה
למה בכל פרק אני חייבת לבכות אני לא מבינה את הסדרה זאת

Dandushit 24

New member
זההה לא ספוילריים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך זה יכול להיות ספוילר אם אתמול שודר הפרק?!! ורבע מדינה ראתה

Dandushit 24

New member
סליחה?? למה חסרות חיים? כל אחד שיצפה

במה שהוא רוצה לראות ומה הקשר למתבגרות.

eellaadd

New member
זה שודר בTV בארץ, זסה כבר לא ספויילר תתמודדי

עם זה. ואני אפילו לא רואה תסדרה הזו זה סתם מעצבן אותי,תלמדי מה זה ספויילר ואם את גולשת פה אל תבואי בטענות אחרי זה שלא ראית. מקסימום תכנסי לפורום רק אחרי שאת רואה את הסדרות

Dandushit 24

New member
זה ספוילר רק אם מדובר על פרק שלא שודר!!!!

זה עדיין לא ספוילר אז מה אם הם לא ראו אתמול אני לא אחראית על מי ראה או לא ראה וזכותי לדבר על הפרק שמישהו ידבר פה על פרקים או בכלל על סדרות של יס...מתלוננים שהפורום לא זז....

את רצינית?

מה הבעיה שלך לשים אמוטיקון קטן בנושא ההודעה כדי לא להרוס לאנשים שלא ראו את הפרק? אף אחד לא אמר לך לא לדבר על הפרק, להפך, תדברי. אבל שימי את האומוטיקון(
) בנושא ההודעה.

Don Nirtin

New member
כן, דנה רצינית מאוד.../images/Emo87.gif

הפרק כבר שודר בישראל באופן רשמי. זה שלא ראית את הפרק זה לא הבעיה שלה. וגם לא שלי. את סתם מעצבנת עם הקמצנות והפיגור שכלי שלך. מפני שוואלה- הפרק כבר שודר. אין מה לסמן על פרק שכבר לא מהווה ספווילר. להזכירך- ספווילר הוא כל מה שלא שודר בישראל . והפרק אכן שודר אתמול אז זו זכותה לכתוב בלי ספוילרים.

Dandushit 24

New member
זה לא ספוילר אם זה שודר רשמית-תסתכל על בתקנון

אני לא מבינה מה לא ברור..

מאייושש

New member
או לפחות להודיע בכותרת "בקשר לפרק האחרון.."

אנערף.. שאנשים ידעו מה הם פותחים כי יש כאלה שוואלה עדיין לא ראו וזה כבר לא קשור חוקי פורום או לא.. זה סתם כדי להיות נחמדים יותר ולהתחשב באחרים..

Don Nirtin

New member
מאיפה לה להניח שאנשים ראו את הפרק אתמול?../images/Emo87.gif

קצת היגיון, בחייכם. אתם לא מבינים שזכותה לדבר על הפרק. אם ברור לכם שזה על סידרה (ולא כתוב "שאלה בקשר...") אז למה אתם נכנסים?!

שאלה ../images/Emo13.gif

שלום, לא ממש שייכת לפורום אבל כנראה יודעים פה יותר ממני... למישו יש מושג על העונה הבאה? וואו איזה פרק...

למעלה