יום שני בסביבות 18:40

harmless

New member
יום שני בסביבות 18:40

יש את הסרט קוד1114 ביס 2 שבו דייויד מופיע כשחקן ראשי-תהנו אני יודעת שאני יהנה!!!!

cjharm

New member
אהההההההההה

אין לי YES!!! NOTE TO SELF: לבקש מגיל/אור להקליט!!!!!

omer landau

New member
אוווווווף אין לי יס

לפי השם זה צריך להיות סרט יפה כן והשחקן הראשי הוא דייויד אני לא אגיד חבל שאין לי יס כי בערוצי זהב דיגיטל יש דברים יפים אבל לא את זה אווווווווף לפני כמה ימים לפני בית ספר היה איזה סרט שראו בו את השר לא זוכר איך קוראים לסרט ועל מה הוא

shipper heart

New member
זה דיוויד משחק תפקיד ראשי וננסי

אשתו את התפקיד השלישי הראשי...חחחח ונחשו מה! הוא שופעם במטוס... חחחחח והוא התלונן בראיון על זה שהוא כל פעם על מטוסים...חחח בעיקרון זה סרט טלוויזיה שצולם לCBS ובכלל לא היה בטוח שהוא ישודר בגלל התאומים...גרר למה אין לי גם יס וגם מת"ב?!

לא נראה לכם קצצצצצת מרגיז

שאשתו הנדחפת מנסה להכנס לכל סט צילומים שלו? כאילו, מה הקטע בג'אג? לא מספיק מרגיש שקורעים לנו את הנשמה במשיכה האין סופית הזו של H/M גם מביאים לנו את אשתו להטיח לנו את המציאות עוד יותר בפרצוף? גיב מי א ברייק !! מה אשתו כ"כ מפחדת עליו שהיא מרגישה צורך להדחף לכל מקום ? האמת ...חחחח... אם אני הייתי בסביבה שלו , גם אם היא הייתה שם וגם אם לא ...לא היה עוזר לה הרבה...חחח... איפ יו נואו וואט איי מין.... ננסי ציימבוקס !!! שמעת על המילה : שיתוף??????? ברשת זה אומר הרבה... וכשיש לך אחד כמו דיויד את לא יכולה לשמור אותו רק לעצמך...את יכולה לנסות... זה לא יעזור...

Nushi G

New member
חחחחחחח../images/Emo58.gif

אבל זה לא משנה שהיא שם כי * *** ** ******* *********** ******** ****** **** ** * * * * ** *
היא לא תהיה שם להרבה (if you know what I mean...)- הרי סופה כבר ידוע- היא מתה!!!!! חחחחחח (סורי שאני כזו מרשעת אבל מה לעשות...) *** ** * * * * * ** ** **

טופ....../images/Emo58.gif

את זה לא ידעתי... אבל אני לא יכולה להתרחק מספויילרים
. טוב. אם זה מה שקורה איתה בסוף... תסלחו לי שאני לא בוכה . ד"א בכמה פרקים היא השתתפה בג'אג ? חוצמזה... את עומדת מאחורי הדברים שלי ????? ננסי צצימבוקס !!!
!

Nushi G

New member
חחח, בטח שכן...

ואין לי מושג בכמה פרקים היא השתתפה...

טוב.. להזכיר לעצמימשימה למחר../images/Emo62.gif

לבדוק עם מי שיודע.... כמה פרקים בדיוק אני אצטרך לסבול אותה. משימה לא קלה. צריך להתכונן נפשית.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

היא נמצאת שם רוב עונה 7 ומסכסכת בין כל העולם *גררר אפילו בין באד והארייט!! גרר* וחלק גדול מעונה 8 עד שהיא נרצחת *הא הא הא*

סוכן FBI טס לאוסטרליה עם משפחתו

לתפוס רוצח סדרתי, כאשר המשטרה האוסטלרית תופסת חשוד עיקרי... (יש שם המשך). אל תקראו את ההערות יש ספוילרים
, כנסו לכאן.
הסתכלתי בתמונות ויש רק תמונה אחת שהוא לא מחחיך
החיוכים שלו שם כ"כ מעצבנים, כל כך לתת לו בעיטה שיפסיק

shipper heart

New member
יאפ אני בטוחה שזה מה שאמרתי עכשיו..

והחיוכים שלו אפעם לא מעצבנים!!
*חושבת flyboy grin....נמסה*

cjharm

New member
לבנאדם יש את החיוך הכי מקסים שיש

מה אתה רוצה ממנו?

harmless

New member
נראה לי שמישהו מקנא...

לא היית רוצה חיוך כזה שיכול להמיס קרחון?

shipper heart

New member
אתה יודע שאם תמשיך לרדת עליו

זה לא יהיה "angry shippers" שזה גם לא נעים אלא זה יהיה חבורת בנות, כועסות ורוטנות כי העלבת את האליל שלהם חיחי ורק אמרתי שאחרי מה שכתבת אני בטוחה שמה שאמרתי על הסרט נכון

לא יורד עליו../images/Emo70.gif פשוט החיוך בתמונות

האלו, בטח השילוב עם הפלאש, לדעתי זה מפחיד קצת, זה כ"כ, ארג. אולי זה לא החיוך, אולי זה הפלאש שמקנה לו מראה שבכאילו הוא זורח
, לדיוויד אכן יש חיוך חביב, מלא שיניים לבנות
.

למעלה