לפי השם זה צריך להיות סרט יפה כן והשחקן הראשי הוא דייויד אני לא אגיד חבל שאין לי יס כי בערוצי זהב דיגיטל יש דברים יפים אבל לא את זה אווווווווף לפני כמה ימים לפני בית ספר היה איזה סרט שראו בו את השר לא זוכר איך קוראים לסרט ועל מה הוא
אשתו את התפקיד השלישי הראשי...חחחח ונחשו מה! הוא שופעם במטוס... חחחחח והוא התלונן בראיון על זה שהוא כל פעם על מטוסים...חחח בעיקרון זה סרט טלוויזיה שצולם לCBS ובכלל לא היה בטוח שהוא ישודר בגלל התאומים...גרר למה אין לי גם יס וגם מת"ב?!
שאשתו הנדחפת מנסה להכנס לכל סט צילומים שלו? כאילו, מה הקטע בג'אג? לא מספיק מרגיש שקורעים לנו את הנשמה במשיכה האין סופית הזו של H/M גם מביאים לנו את אשתו להטיח לנו את המציאות עוד יותר בפרצוף? גיב מי א ברייק !! מה אשתו כ"כ מפחדת עליו שהיא מרגישה צורך להדחף לכל מקום ? האמת ...חחחח... אם אני הייתי בסביבה שלו , גם אם היא הייתה שם וגם אם לא ...לא היה עוזר לה הרבה...חחח... איפ יו נואו וואט איי מין.... ננסי ציימבוקס !!! שמעת על המילה : שיתוף??????? ברשת זה אומר הרבה... וכשיש לך אחד כמו דיויד את לא יכולה לשמור אותו רק לעצמך...את יכולה לנסות... זה לא יעזור...
אבל זה לא משנה שהיא שם כי * *** ** ******* *********** ******** ****** **** ** * * * * ** *
היא לא תהיה שם להרבה (if you know what I mean...)- הרי סופה כבר ידוע- היא מתה!!!!! חחחחחח (סורי שאני כזו מרשעת אבל מה לעשות...) *** ** * * * * * ** ** **
את זה לא ידעתי... אבל אני לא יכולה להתרחק מספויילרים
. טוב. אם זה מה שקורה איתה בסוף... תסלחו לי שאני לא בוכה . ד"א בכמה פרקים היא השתתפה בג'אג ? חוצמזה... את עומדת מאחורי הדברים שלי ????? ננסי צצימבוקס !!!
זה לא יהיה "angry shippers" שזה גם לא נעים אלא זה יהיה חבורת בנות, כועסות ורוטנות כי העלבת את האליל שלהם חיחי ורק אמרתי שאחרי מה שכתבת אני בטוחה שמה שאמרתי על הסרט נכון