יום שני, בוקר

shellyland

New member
יום שני, בוקר

אחרי סופשבוע אורך, חגיגי ומענג אני לא מצליחה להרים את עצמי מהמיטה וללכת לעבודה. רק אני חושבת על מה שמצפה לי שם, אני נכנסת לדיכאון. מה עושים?

nutmeg

New member
שלי

את יודעת מה לעשות אבל את לא רוצה לעשות את מה שאת יודעת שצריך

shellyland

New member
אנסח את שאלתי מחדש:

מה עושים בשביל להרים את עצמי וללכת לעבודה?

ע ו ג י ה

New member
מה עושים...

כמה שיטות לגרום לעצמך לקום וללכת לעבודה:
טבלת פעילות יומית: הטבלה מורכבת משני טורים: טור שכותרתו "פעילות צפויה" שבו רשמי את מה שאת רוצה לבצע בכל אחת משעות היום לדוג': 7:00 לצחצח שיניים 7:10 לאכול ארוחת בוקר 7:20 להתלבש בסוף היום רשמי עוד טור ליד: "לאחר מעשה" ובו צייני מה בצעת בפועל. ותני ציון בין 0-10 לפי רמת שביעות הרצון שחשת שהפקת מהפעילות.. הטבלה הזאת עוזרת אם יש לך מחשבות כמו: "למה לקום בכלל?? איזו תועלת אפיק מכך?" וככה תראי שדווקא כן יש תועלת
טבלת קושי-סיפוק הטבלה מחולקת לחמישה טורים: טור א: מטלה - חלקי את מה שאת צריכה לעשות בשלבים קצרים טור ב: קושי צפוי: 0-100 טור ג: סיפוק צפוי: 0-100 טור ד: קושי סופי: 0-100 טור ה: סיפוק סופי 0-100 צייני ליד כל שלב את הקושי והסיפוק הצפויים לפי סולם של 0-100 לאחר ביצוע כל אחד מהצעדים, צייני את רמת הקושי והסיפוק שחווית בפועל לפי סולם של 0-100, ותדהמי לגלות עד כמה ציפיותייך היו שליליות..
תסתכלי על הצד החיובי: יש לך עבודה = הכנסה, העבודה חשובה עבור אנשים, את לא צריכה לשלוח טריליוני פקסים ולהיגרר מראיון עבודה אחד למשנהו בכדי למצוא עבודה, את נהנת מדברים מסוימים בעבודתך מקווה שעזרתי.....

shellyland

New member
מצאתי שיטה הרבה יותר טובה:

העוזרת שלי התקשרה להזכיר לי שיש לי ראיון בשלוש

למעלה