יום של..

יום של..

יום הולדת.. "כי אנכם יודעים למי יש יום הולדת..היא היום יפה..יפה ומיוחדת".. בבוקר.. 7 וקצת..עולה במדרגות לגן.. לפניי יש ילדון "נסיך"..עם חוט וושלושה בלונים קשורים אליו.. עולה בהתלהבות.." אבא..יש היום יום הולדת לדגנית.."..מרגיע את ההתלהבות שלו...באמירות החוזרות שלו עד לפתח הגן.. וליבי..מחייך.. והתמונה הזו.. ויום שלם של מלאי של עוגות חול.. וציורים . ושירים.. "בת כמה דגנית"..אני שואלת.."בת שנתיים " הם צועקים.. כאן..לא תיקנתי אותם..בטעותם..היה לי כייף להיות בת שנתיים ליום אחד.. להתלהב איתם לחגוג איתם להרעיף עלהם אהבה חום..שבאה מהם אליי והחזרתי אלהם..חזרה.. יום של זרי פרחים..עוגות..מלאי של הערכות.. ואני.. כבר לא בת שנתיים..וגם לא שלוש.. ו36 קצת מסובך להם להגיד.. אבל יודעת יותר טוב..לאן פניה מועדות...

יערית

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

שפע התלתלים שצימחת מראים שהשנה תהיה שנה מלאה ומענגת משעברת
(יערית הלוחשת בשיער) מזל טוב דגניה

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב
זכרתי שהיום שלך הוא היום של בנצ'וק אבל לא הייתי בטוחה עד 120
שכל משאלותייך יתגשמו

מיקי 43

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לך

עד 120 כ -את תבחרי בריאות אושר הצלחה פרנסה טובה והמון המון אהבה מיקי

magic40

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב דגנית../images/Emo20.gif

אושר אושר וגם עושר לא יזיק ומאחלת שהשנה תביא איתה אהבה
כי השינוי ניכר בך

נועם**

New member
../images/Emo20.gif סוף סוף מתיישבת ליד המסך...

אתמול אמצע הלילה... כבר בתוך הפוך...זוכרת אותך, את יום הולדתך שמצויין אצלי ביומן לצידו של
מבטיחה לי ב
לאחל לך עם בוקר
... ...הבוקר עבר לו וגם הערב ועוד מעט חולף לו יום הולדתך... ורגע אחד לפני,
רוצים לאחל לך יפה מתוך ה
המשותף, שתואר דרכך בזיו חיוכייך שובי ה
שהדרך המדהימה שאת עושה במו עצמך, תמשוך אליך את ימייך היפים ביותר, את שלל השמחות ושלל רגעי האושר... שהנווה הקסום שהיטבת להקים , יהא האבן השואבת לילדייך ולך...
מזל טוב יקירה
שנינו
&

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב דגניתוש../images/Emo24.gif

לא ממש יודעת איך היית בגיל שנתיים... מה שכן יודעת... זה שהיום את נראית נפלא
משהו באויר של השנה האחרונה (אולי קצת יותר) עשה לך טוב, אפילו עשה לך מאוד טוב
קוראת אותך, גם אם לא מגיבה תמיד ורואה אישה עם תובנות עמוקות, עם ראייה נקייה ונכונה של החיים... עם המון רצון לתת ואהבה. מאחלים לך בשנה הזאת שמתחילה לה ממש היום... שכל התובנות האלו יהפכו לישומים, שכל היופי הזה (הפנימי והחיצוני) יניב את פירותיו, שכל השלווה הנפשית הזו תמשיך ותתעצם, שפשוט תמשיכי להיות את
מחבקים
ענתי ורון
יומולדת שמח

N D R

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון אושר והצלחה בהכל יום הולדת שמחחחחחחחחח

shemesh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

יום הולדת שמח ופורח:)

קטי30

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

דגנית שכל משאלותיך חלומותיך יתגשמו לטובה
כל שתבקשי לו יהי
המוני מזל- טובים

למעלה