יום של "תחרות" מפרכת 28/2/04

בת ים

New member
יום של "תחרות" מפרכת 28/2/04

הטקסטים נכתבו ע"י אלכס שהצהיר על עצמו שהוא יושב עכשיו "עם רגלים למעלה" מול הטלוויזה. טוב, התחשב בתחרות המפרכת והיום הקשה שעבר על כל צוות MICA, אפשר להבין
צילום ראשון: יום תחרות-שבת במועדון MICA : החברה צפו קדימה בערונות על לקראת המצוף הראשון..

בת ים

New member
2:

שמחנו לעבור ראשונים במצוף, ומיד חיפשנו קדימה את המצוף השני, כולם רצים לווניצים ולמעלנים.. גם זה עבר בהצלחה, אף אחד לא עקף אותנו..

בת ים

New member
3:

ההגאית עומדת דרוכה על ההגה משגיחה על דופן שמאל שדבר לא יפריע לעבודת הטרימר( אולי טרימרית?..קשה לדעת..) בפינה.

בת ים

New member
5:

המרפאה הצמודה של הצוות דאגה לשריריהם התפוסים של ה "גרינדרים" לפני שהחזירה אותם לעבודתם המאומצת...

בת ים

New member
6:

הטקטיקנית עמדה בעמדת מפתח וניתחה ברצינות אופיינית את המהלכים קדימה...

בת ים

New member
7:

אני לא נראה בתמונות, הייתי שקוע בעבודתי בקבינה ( מטבח) בקיפול הספינקר ותפירת המפרשים שנקרעו ברוח החזקה.. לבסוף,שחצינו ראשונים את קו הסיום בהפרש ניכר לפני הסירה במקום השני (והאחרון..) שמחנו גם אנחנו בשמחת הניצחון שלה. בהחלט תחרות יפה ומאתגרת...אפילו לא הספקנו לאכול..

Alex33

New member
לא הוספתי את התמונה עם ה..

הסנדוויצים שהוגשו בחיפזון לקוקפיט לצוות המורעב(קאויאר עם גבינה לבנה הפטה כבד על לחם כפרי ו Salad du Beauf ),שמא תחשבו שלא התייחסנו ברצינות הראויה לתחרות . חלוקת הגבעיים(Cabarnet-Sovignion בציר 2001)לשלושת המקומות הראשונים והתכנית האמנותית (Gewurztraminer חצי יבש בציר 99 , עם תותים..) לסיום נערכו בצינעה וחיפזון בקבינה הספרטנית של MICA..לחברה, פשוט נעצמו כבר העיניים מהיום המתיש...

zina71955

New member
כל כך הרבה מצופים שלא רואים את

הים. אפילו לחרטום אף אחד לא הגיע/ה ?!

Alex33

New member
מה יש לעשות בחרטום, שהרי ..

מיטת השיזוף נמצאת מתחת לתורן וההגה האוטומטי נמצא בירכתיים,( קצת מוסתר מאחורי שולחן הסודוויצים...)

Alex33

New member
תיקון"..מתחת למנור" , לא לתורן...

(הטעויות האלה..כנראה עוד לא חזרתי לעצמי,אני צריך להקפיד לנוח יותר לקראת התחרות הבאה..
)

Alex33

New member
האמת,היה לנו אימון מצופים ביום שישי

..וגם הרצאה על איך לזנק נכון בשישי בערב.. (רובנו לא כל כך זכרנו הרבה מזה, ובכל זאת חולקו הגביעים
סביב השולחן..כרגיל).

fcb

New member
../images/Emo24.gifנא לחזור על התחרות הזאת

התנאים היו אופטימליים, הצוות מעולה, מיקה כמו תמיד נשאה אותנו בחינניות כל מה שנותר לבקש זה רק לחזור על כך שוב ושוב ושוב. היה יום נפלא

אמפיבית

New member
האמת, אנחנו נראים כמו צוות של

מסטולים... ולא ממה שאתם חושבים, אלא מהשקט בו נשמעו רק קולות פכפוך הגלים ולעיסת הכריכים שהוגשו ע"י שרות קייטרינג מדהים!!!!!!!!!!
לצוות האנרגטי של מיקה

בת ים

New member
ברוכה הבאה גם לפורום../images/Emo140.gif

לחיי עוד הממווון הפלגות "אנרגטיות" כאלו

zina71955

New member
../images/Emo6.gifאם אני שם את התמונות בצד ימין

ואת מה שאתן כותבות בצד שמאל, אז על פי מורפי You have taken yourselves too seriously מצד אחד, ומהצד השני Anything good in life is either illegal, immoral or fattening. אתן מחליטות לגבי השייכות.

למעלה