יום של תגליות...

ferdinand

New member
יום של תגליות...

אולי מה שאכתוב כאן, לא לגמרי שייך לפורום הזה, אם כי מרגיש שכאן ואתם, זה המקום שלי. אפשר אולי להגדיר את זה כ-"הגשמת פנטזיה" אמנם יחסית די פשוטה וצנועה, אבל מטריפה! החלק הראשון, הוא מעין "הקדמה", פרולוג. למי שאין סבלנות, יכול לדלג לחלק השני, שם יהיה הסיפור עצמו. פרולוג כבר פעם שנייה שגם היא לוקחת חופש ביום חמישי! יש לה עליה איזה "תיק" שהיא צריכה לסגור... אבל כל-כך יש לה חשק לזה, שבשבוע שעבר היא רק עזרה לי עם הספונג'ה, ואח"כ עשינו פרומו ליום שישי. היום לא ויתרתי לה. נתתי לה לעזור לי רק לסדר את הבלגאן בזמן ששטפתי את חדר העבודה, ואחר-כך לא נתתי לה לצאת משם. כשגמרתי את הספונג'ה, נכנסתי להתקלח. בינתיים היא הכינה לנו ארוחת בוקר מאוחרת. אחריה, הכריזה שהיא נכנסת לאמבטיה. ביום שישי שעבר, בפעם הראשונה, ביקשתי ממנה להיכנס להתקלח לִפנֵי, למרות שהתקלחה רק כמה שעות קודם לכן בלילה. היא הבינה למה, ו"צייתה" לי בלי לשאול שאלות. אני מציין את זה כי... לקח לה הרבה זמן (שנים) לקבל את זה שאני יורד לה! לא יודע אם זה היה מחשש שאדרוש "תמורה" שווה, או כי היא הרגישה לא נוח, ש-"זה מלוכך שם למטה", או איזשהו מעצור אחר... וכנראה שבשבוע שעבר, משהו השתנה, וזה בא לידי ביטוי היום.

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif פרדיננדדדד, אל תישכח

שהאח הגדול רואה הכל. לפני שבוע, כולך רוח וצילצולים הבטחת באתה להציץ, שמשהו מיתבשל, זוכר?
מישתדללא לא לתקוע הודעה במה שמקווה יהיה שירשור המשכי, 5בל אחרי הפדיחה מהשבוע שעבר בו לא יצאת מהלול, אז אני רק מזכיר לך, ככה כאילו כזה. נו תתן כבר ת'המשך, יא בן'זו שכמותך.

ferdinand

New member
לא שכחתי!

(לא יפה באגי, ככה להלבין את פני ברבים) ואני ששוקד כל-כך עם אפרוחי ש-"הבטחות צריך לקיים"!!! אבל הסיפור ההוא, שבישולו הושלם (אפילו קצת הוקדח) יאלץ לחכות קצת במקרר, כי כמו שאתה רואה, עכשיו העולם "האמיתי" שלי נראה קצת כמו פנטזיה ורודה...

ferdinand

New member
מערכה שנייה

הכנתי את הקטורת והנרות (ההתניה הזו עובדת אצלי כבר יופי) וחיכיתי בקוצר רוח שתצא כבר מהאמבטיה. כשלא שמעתי יותר את זרם המים, והתחלתי לשמוע את קולות ההתארגנות, התיישבתי עם הספר שלי (אח"כ גם כמה מילים עליו) ועשיתי את עצמי קורא. כמו פרפר לילה שנמשך אל האש, היא יצאה מהמקלחת, בתחתונים וחולצה, נמשכת אל ריחות הקטורת ואל אור הנרות. כשהגעתי אל המיטה, היא כבר היתה מכורבלת בפוך. התפשטתי, איברי זקוף ונוקשה מתנוסס לפני. התכרבלתי לצידה ומיד התנפלנו. היה חשמל באויר, ניצוצות של תשוקה ניתזו כשגוף נגע בגוף. מלקק את האוזן שלה, משרטט קו עם הלשון לאורך הלסת, עד שפה התערבב עם פה. המשכתי לשרטט את הקו כלפי מטה על צווארה, ובין שדיה. נוגס בפיטמה זקורה מבעד לבד הטריקו. ידי משוטטות מתחת לחולצה, מפשילות אותה, חופנות את שניהם.יד אחת נשלחת בדחיפות כלפי מטה, מתווה דרך ללשון. בלי שהיות חודרת אל תוך תחתוניה, דרך סבך ערוותה, ואל תוך החום והרוך שלה. והלשון יוצאת לדרך, מלקקת כל טפח, שוקעת בטבור, והולכת לאיבוד בסבך. עברתי למרגלותיה, ראשי בין רגליה שפתוחות לרווחה לקראתי, ידי נשלחות מעלה, חופנות את שדיה, צובטות בפטמותיה. והלשון מגששת תחילה על פנים ירכיה, הולכת ומתקרבת. מנשק בתאווה את השפתיים, מעביר ליקוק רחב ארוך וחם, מהטוסיק ועד לסבך. סחרחורת של עונג עוברת בראשי. שפתי נצמדות אל שפתיה, והלשון חודרת עמוק לתוכה. היא התחילה לנענע את האגן שלה, מדריכה את הלשון שלי. בדרך-כלל הייתי מחפש את הנקודה שבחיבור העליון של השפתיים, ולרוב הייתי מתאכזב מהתגובה או יותר נכון מחוסר התגובה שלה. ועכשיו בלי מילים, בלי ידיים, רק עם תנועות של הגוף, היא כיוונה אותי אל אזור קצת יותר למעלה. והתגובה שלה כשהלשון שלי רק נגעה שם, הדהימה אותי, ואולי גם אותה. היא ממש התפתלה בין ידי. האגן שלה נע מעלה ומטה, ולצדדים. ובכל פעם שהלשון שלי נגעה שם, רעד עבר בכל הגוף שלה. והכול אצלה הוצף בנוזל תאווה, שמשח את פני. וגם אני נכנסתי לאקסטזה, ולא יכולתי להתאפק, וגמרתי ככה, מתחכך בסדינים ראשי בין רגליה. וכשהיא לחשה לי בקול ניחר "בוא אלי", עליתי לאורך הגוף המחשמל והמחושמל שלה, הזין שלי זקור ונוטף, מתמגנט ונשאב אל תוכה, טובע בתוך החום והרטיבות, וכל תנועה שלי בהּ מעבירה בי גלים של עונג כל-כך עזים על סף כאב ממש. רגליה נכרחו סביבי, מצמידות אותי אליה. והיא נעה מעלה ומטה, ואני יוצא וחודר בכוח, מתגבר על העונג הבלתי-נסבל כמעט, משגל אותה חזק, חזק. ואנחנו נעים בגלים, והתשוקה שלה, שמעולם לא התפרצה כך קודם, עוברת בתוכי, שולטת בי, עד שמשחררת אותי. התגלגתי לצידה, שנינו מתנשפים, מתכרבלים אחד בשני. לאט, לאט מחזירים את הנשימה לסידרה.

ferdinand

New member
ועכשיו - מצפה לגראנד פינאלה!

מה שהפך כבר למסורת - הפעם היא הלכה לפזור ת'אפרוחים, ואני מתכונן....
האם הציפייה הזו טובה? האם נצליח לשחזר את השיא של אתמול? ומה אם לא? ומה לעשות - can't help it כולי, מכף רגל ועד ראש (ובעיקר מה שבאמצע) כולי ציפייה...

פר- די-נ-נד

אין מילים פשוט אין מילים. וכשאין מילים יש רק מנגינה. אהבה פתאום היא מתפרצתתתתתת היא תשרוף את כל מה שהיה חלש ותבנה לכם משהו מצוין חדש

למעלה