יום של אושר..

Double Click

New member
יום של אושר..

כשפתחתי את עיניי בבוקר...לא חלמתי שהיום הזה יהיה כל כך משמעותי לגבי. ביום המיוחד הזה נפל בחלקי לראות ארבע מלאכיות ... ארבע דמויות שניכנסו לחיי בשלב זה או אחר והשפיעו במידה זו או אחרת על זרימת חיי... מורני- נשמה טהורה מהלכת על שתיים...בחורה מקסימה שלפעמים נראה כאילו לבה מכיל מקום ממש לכולם..היא נתנה מתנה... למלאך אחר...מתנה שלא עולה שקל אחד...אבל לא תוכל לקנות אותה גם במיליון דולר! המלאך האחר כולו אושר...ילדה מדהימה... יפיפיה ..מלאת טוהר נעורים.. אשר מתמודדת בימים אלה עם אתגר לא פשוט. שמעתי עליה..דיברתי איתה..כתבתי לה...אך שום דבר לא ישווה לעיניה המדברות ...לעיניה מלאות ה...אושר! תגל-לפעמים נדמה שהיא יכולה לתת עצה לכל אחד...לעזור לכל נצרך.. למלא דפים שלמים בשיריה הנוגעים עמוק בלב...לראות אותה היה בשבילי כמו לראות ספר שירים מהלך...שמחה ועצב ..תקווה ויאוש..הכל ישנו באותה בחורה צעירה מדהימה שנוכחותה בסביבה משרה אוירה של מיסטיקה ומסטורין ואהבה. המלאך האחרון שפגשתי היום היתה לילך. האשה שנתנה לי להרגיש מה זאת אהבה...המלאך שבנוכחותה אני מרגיש כמו על אי בודד... הבחורה שפניה ואופיה אחד הם...היחידה שאוכל לאהוב לעד..אולי בגלל שלא נהיה ממש יחד...אף פעם. אחרי יום שכזה..אני יכול רק להביט מעלה...ולהגיד...תודה! blue

למעלה