יום שלישי

YaLdoNet 4 EveR

New member
יום שלישי

אימבר/אביגיל.. ים ים ים! נחכה ליום שלישי מתוך כבוד לגונן המאסטר (וגם בגלל שיש לי ישב"צ ופעולה בראשון אז שתקי) אני אומרת פולג, ככה אבא יוכל להסיע יאללה תגידו כן או לא בעצם חפי ארן ואימבר, אתם הכי חשובים שתגיבו כרגע. לכם הכי מגיע.

Flashkes

New member
wonderful

יום שלישי זה נהדר חוצמיזה אמרתי לך אני הולכת גם היום אז אין לי שום בעיה שזה בשלישי

YaLdoNet 4 EveR

New member
אהה..

יש לכם מארב היום? אל תשכחי להוריד דברים נוצצים ולדבר בשקט. אם את פצועה, יוסף לרשותך. בהצלחה.

Flashkes

New member
חצי סיירת ערפדים/ 7 מוכנה

למארב, יש לנו פעולת הסחה בחוף נודיסטים ואחרי זה אנחנו מתכננים להשתלט על היורה איך זה היה? משהו עם תנועה, קול, צורה, סימנים בשטח ולא זוכרת מה עוד.. נו מה שעמית הסבירה..

YaLdoNet 4 EveR

New member
ת"ג בצצ"ת

תוואי לוואי (לטשטש עקבות) ג- לא זוכרת ברק (משקפיים, טבעות וכו'..) צורה (להשתלבה!) צבע (כהה) תנועה (לא תנועות חדות ולא לזוז כי תנועה תופסת את העין) לובטוחה אבל נראה לי שזה זה סיירת ערפדים שולטת! הכיני את הנשק הסודי..

בתור שותפה למארב

טוב אין לי באמת מה להגיד אמבר יהיה כיף. נזמין חשבון גורלי טה טה

YaLdoNet 4 EveR

New member
יוסקאי חחחח..

תקשיב אני צריכה תיאור מדוייק של הבוקסר שלך כי אמא שלי עירבבה אותם בטעות עם.. אחרים.

Jesus is coming

New member
חחחחחח....טיפשות

לאה....אני חושב שהוא כחול או שחור....אני נוטה יותר לשחור כתוב לו נייק או משהו כזה עם N בהתחלה על המיקדימה

Jesus is coming

New member
שאלה:איך תחזירי לי את זה בדיוק?

נראה לי שאת יכולה להשאיר את זה אצלך כי לא נראה לי שיש סיכוי שניפגש מתי שהוא להחלפת תחתונים תתחדשי!!יש לך בוקסר שחור חדש!עם משהו שכתוב מקדימה.... יש לי שאלה....את שודדת בוקסרים סידרתית או שסתם את עדיין מיוחמת(תחשבי מה קרה בטיול ואז תביני)P:...."האחרים" שהזכרת לא נראים לי שלך

Tapuhi

New member
מנצלתתתתתתתתתת ../images/Emo123.gif

אני נוסעת לניו יורקקקקק כן, 10 שעות במכונית זה בהחלט נוראי תאחלו לי שאני אהנה
ביי חמודים אל תעשו שטויות

Lorelai

New member
יאפ

עתה משהמאסטר בבית, התחלנו להתארגן על פולג בלילה של שלישי.. יעני ממש לילה 11 ככה זהו דברי איתי ברעות, לאה.

נטשה 59

New member
יופי..

עצלנית!! שמנה מנטלית!! (גם את וגם שמרית) אני עובדת להזכירך.. לא כמוך! אני עצלנית עם שאיפות! יום חמישי כבר לא אופצייה בשבילך? כולרע..

נטשה 59

New member
נכון...

את עצלנית.. את לא יכולה ללכת ברגל מעזריאלי לדיזנגוף סנטר בלי להתלונן! ולי עוד יש בעיות ברכיים!! (ועכשיו זה הוכח רפואית..)

נטשה 59

New member
לא.. אני הלכתי איתך

את התלוננת שזה רחוק חן לפי הסיפור שלך התלוננה כל הזמן

למעלה