יום שלישי

Robin Sparkles

New member
אני סופסוף יודעת לאן אני משובצת בצבא../images/Emo3.gif

מנהלת רשת מחשוב....

A Broken Myth

New member
מחר אני הולכת להיות מורה מחליפה בבצפר!

זה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא כסף D: (כאילו, יחסית לשעתיים שאני עובדת שם XD) אני קצת חולה. אבל לא נורא, עוד מעט לונדון, נתנחם בזה D::::ף

Snow fairy

New member
תגידי, נראה לך הם צריכים עוד מורים מחליפים?

דווקא נשמעת לי אחלה עבודה עד הגיוס!!

A Broken Myth

New member
מממ אני לא יודעת../images/Emo12.gif

את יכולה ללכת לבצפר ולשאול שם. זה באמת אחלה. כאילו, זה אולי נשמע משעמם לשבת 45 דקות בלי לעשות כלום, אבל הם סטלנים אש. הם חושבים שאני מפגרת, אז הם עושים שטויות בתקווה שאני לא רואה את זה חחחחח אבל את יודעת שזו לא עבודה קבועה? כאילו, זה יכול להיות מקור הכנסה משני XD

dcohn

New member
אני טסה ללונדון בסוכות:]

היום עבודה. מחר הרבה עבודה. מחרתיים המון עבודה. העיקר שאני נושמת.

dcohn

New member
אני חושבת (מקווה) שכל חופשת סוכות

2 עד 10 לאוקטובר

Snow fairy

New member
כולם טסים ללונדון?!../images/Emo3.gif

ביקרתי היום את ניצן והיה ממש ממש נחמד
אחרי שלא ראיתי אותו כמעט 3 שבועות! וזהו, היה לי יום די משעמם

FartherAway

New member
שגרה, מישהו?

עוד יום בצהרון. רחלי ונטע ממש חמודות, מסתבר. זו שמדריכה איתי, לעומת זאת... כל הזמן היא בפרנויות שמדברים על זה, והיא כל הזמן באה ושואלת אותי על מה אני מדבר עם אנשים וכל זה. קשה לי איתה ממש, אבל יש בה גם יתרונות. לאיודע. בכל מקרה, מתן ניסה לשכנע אותי לסדר את החדר וזה לא הצליח. אמרתי לו שאני אסדר מאוחר יותר וזה לא קרה.
עוד מעט מוזס, וזהו. :)

just orka

New member
יש לי חתימה מטרנטינו!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

(זה היהאתמול אבל לא נורא..) סתם הייתי בעזריאלי אחרי העבודה עם חברה, פתאום אני רואה שטיח אדום ליד הקולנוע.. שאלתי מי זה ומסתבר שיש פרימיירה של הסרט החדש של טרנטינו וגם הוא בא והכל, אז נשארנו לראות שם את כל הסלבס ובסוף גם קיבלתי ממנו חתימה :) הוא ממש ממש נחמד! ובדוק יש תמונה שלי באחד מאתרי הרכילות XD עמדנו בדיוק מול הפאפרצי וליד איפה שהם מצלמים את כל הסלבס

DanieLushka

New member
אוף לא ידעתי שהוא בארץ, רק בדיעבד ../images/Emo10.gif

ואני מעריצה מושבעת.. |": ממש אבל. אני חובבת קולנוע והוא בין הבמאים\תסריטאים האהובים עליי.
לא כיף. אבל לך כן..

oO Barbie Oo

New member
יומולדת לרוני :]

אחרי שזונועה עיצבנה אותי בטירוף והיא הולכת מאאאאאאזה לחטוף על הראש DDDDDDD: חתכתי במונית על חשבונה (כן, כן! אצלי היא תלמד להתנהג) להרקדה לאמא. סיפרתי לה מה שזונועה עשתה ואמרתי לה שאני הולכת לספר לבעלים של המקום שגם ככה שונא אותה :] משם מושמוש הורידה אותי בביג כי חגגנו לרוני יומולדת. היה מצחיק כי בא צלם פפראצי וזה... מבאס שכל דבר יהפוך לאירוע יחצני עכשיו... OH WELL- עוד 5 ימים יומולדת :]

למעלה