יום שלישי

P i x i e s

New member
מזל טובבבבבבבב יו sonovabitch!!

(בדיחת התפסן בשדה השיפון, סליחה
) אבל רגע לא היית בשיעור 20+ ככה?

כ"כ מעצבן

ביטלו את כל האוטובוסים מהשכונה שלי ;[ אני תקועה פה יותר מתמיד. אוףף עכשיו במקום לקחת אוטובוס אמא שלי צריכה להסיע אותי לשיעור נהיגה. ואין לי מושג איך אני אצא מפה מחר. אני אאלץ ללכת 40 דקות דרך היער

Snow fairy

New member
יום די דומה לשל יוני../images/Emo3.gif

שעה חפירות פולין [ואחושילינג חפירות! היא אמרה את אותו משפט בערך 5 פעמים!!] שעה מזל לא עשינו כלום נהיג"צ והביתה^^ סיפרנו את נגריטה, המשכתי לתפור את התחפושת [אמן שאני אספיק] ב7 שיעור תפירה וב8 וחצי תערוכה של המגמה [אמנות]^^

LadyFlame123

New member
יהיה עמוס ../images/Emo122.gif

אז היה יום חופר.. שעה שניה הלכתי לישון..כאילו אשכרה ראיתי חלומות וזה
במתמט' היינו איזה 10 אנשים בכיתה חחח ועכשיו יהיה עמוס.. קודם כל לקנות משלוח מנות וגרביונים עם ליאורה אח"כ לנקות כי אנשים הולכים לישון אצלי אח"כ למצוא את הבגד ים ועוד כמה בגדים לסט מחר אעהעהעהאאעאעאע יהיה טוב:]

dcohn

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif של החברה יענו?

ככה לא מספרים דברים לדודה דורין?

© h i l a ©

New member
התחלנו את ההכנות לפולין :)

אין תאריכים, יכול להיות שבאוגוסט ויכול להיות שבסוכות. יש לי 10 ימים להרשם :|

moran916

New member
היה יום ממש נחמד :)

היה לנו שעתיים חופשיות וגם היה ממש נחמד בבצפר
אחריזה הייתי שעתיים בטבריה ואז היה שיעור נהיגה שהיה ממש טוב! עכשיו הולכת לראות רנט.

נמנמ

בבוקר הלכתי לקופ"ח, ובערך ב9:15 אבא לקח אותי לביתספר כי אני מתחילה ברבע לעשר ימי שלישי. שעתיים מחשבים- די משעממות האמת, כי לא ממש עשינו משהו. אנחנו יותר לא עושים מאשר עושים, אלה פשוט שעות מיותרות (חוץ מהשעות שהוא מסביר לנו דברים). שעתיים אנגלית- שעה ראשונה גרמר, נחמד כזה. בשעה השניה המורה לתנ"ך קראה לי לבוא לדבר איתה, ויצא שזה היה כל השעה אז לא הייתי בשעה אנגלית ואני אשלים
שעה ספרות- התחלנו חצוצרה בואדי, וכתבנו כמה שורות על כל דמות, זה ממש נחמד. בכמה דקות האחרונות המחנכת שלנו נזכרה לבוא להגיד לנו מתי לבוא מחר ועוד כל מיני דברים. שעתיים מתמטיקה- נחמדות, היא שחררה אותנו טיפה לפני הזמן. הגעתי הביתה, אכלתי, עשיתי שיעורים במתמטיקה אבל לא הכל, בחמש יצאתי מהבית עם אמא לרופא, והגענו הביתה בחזרה בשש וחצי. אני עוד צריכה להחליט מה אני לובשת מחר, ולסיים את השיעורים כדי שלא יהיה לי לחוץ ליום שבת כי יש מבחן ביום שני.

זונע

New member
היה פסדר

הפסדתי בוחן בצרפתית כי הלכנו לשיחה עם האחראית על פורים אחר כך היינו בסראונד שעתיים...חזרה אחרונה
הולך להיות טוב מחר.

שיו כלכך אין לי חיים../images/Emo110.gif

עכשיו חזרתי הביתה מהבוקר, ואני בכלל צכה להיות עכשיו אצל חברה... וטוב שאין יל עוד טריליון דברים לעשות לפניייייייי. פףף מחר בבוקר פורים בבציפר עד 12, ב1 אני בשבט- יומעבודה עד 8, אח"כ ב9 חוזרים לשבט לנשף פורים, יום חמישי בציפר כרגיל [מזל שאני מסיימת ב1 וחצי!!] יומעבודה ב3, יום שישי יומעבודה מבערך 6 בבוקר, ב4 גם חניכים באים, שבת פורימון פירוק ויאללההההההההההההההה קיצור, דברו איתי ביום ראשון [אם אנלא ימות עד אז.....], ביי.

noyy

New member
סבתא נפטרה ../images/Emo16.gif

זה קרה בלילה.. ידעתי מזה בבוקר. היה אמור להיות לי מבחן בכימיה בבוקר שהחלטתי פשוט לא לעשות. ב10 כבר השתגעתי מלהיות בבית אז בסוף כן הלכתי לבי"ס, היה יום סתמי לגמרי, אבל הייתי עם חברים וזה דיי עודד אותי. מהבי"ס אספו אותי לבית שלה, בית של אנשים מתים. סבא גם נפטר לפני 7 שנים. הבית פשוט היה קודר, אין לי איך לתאר את זה. משם ללוויה.. היה נורא. בכל מקום אנשים בוכים.. צורחים.. לא יכלתי. לא יכלתי לראות איך שלוקחים את הגופה, איך שמכסים אותה בחול, אבל לא יכלתי גם לזוז משם, אז פשוט עמדתי ובהיתי, ובכיתי. סבתא.. אני אוהבת אותך
סבלת הרבה לפני שהלכת לעולמך, ודווקא בחודש הכי שמח בשנה אלוהים לקח אותך אליו. הוא בטח רצה שתשמחי גם את סבא, כי מחר יום הנישואין שלכם.. תנוחי על משכבך בשלום

למעלה