מזל טובבבבבבבבבבב D:
G giraffeeeee New member 18/3/08 #15 מזל טוב.../images/Emo73.gif אמא שלי החליטה רק אתמול שאני מוכנה ללמוד לתיאוריה. דווקא ביום שאני בת 17 וחצי.
מזל טוב.../images/Emo73.gif אמא שלי החליטה רק אתמול שאני מוכנה ללמוד לתיאוריה. דווקא ביום שאני בת 17 וחצי.
© © h i l a © New member 18/3/08 #25 מזל טוב! היה לי אתמול ונכשלתי 5 דקות לפני הסוף כי רציתי לעבור לנתיב השמאלי ואיזה בן זונה אחד נסע ממש מהר אז ראיתי אותו שניה לפני שהטסטר משך לי את ההגה
מזל טוב! היה לי אתמול ונכשלתי 5 דקות לפני הסוף כי רציתי לעבור לנתיב השמאלי ואיזה בן זונה אחד נסע ממש מהר אז ראיתי אותו שניה לפני שהטסטר משך לי את ההגה
B B a m b o o k New member 18/3/08 #37 מזל טווווווב../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif איזה כיף לך!!!
ל לירווונע New member 18/3/08 #39 הדרווווווו../images/Emo110.gif שיו אתה כזה סוס אלוהיםם!! איזה שיעור עברת?! מלא מזלטוב מאמי!!! [דבר איתי במסנג'ר או משו!!!]
הדרווווווו../images/Emo110.gif שיו אתה כזה סוס אלוהיםם!! איזה שיעור עברת?! מלא מזלטוב מאמי!!! [דבר איתי במסנג'ר או משו!!!]
S sky darkens New member 19/3/08 #50 תודה כולם! ../images/Emo9.gif היה כזה יום טוב! הייתי עם חבר בשיעור ואז כל הזמן צחקתי עליו שהוא צעיר כי אין לו רישיון!@$@!$ D::: איזה אושר!!$@$!@
תודה כולם! ../images/Emo9.gif היה כזה יום טוב! הייתי עם חבר בשיעור ואז כל הזמן צחקתי עליו שהוא צעיר כי אין לו רישיון!@$@!$ D::: איזה אושר!!$@$!@