יום שלישי

giraffeeeee

New member
כייף

המחזנו בשיעור תנך את מגילת אסתר בפני כיתה ח. שטפתי את הפלאפון כשהלכתי למלא מים בקולר אבל הוא עובד.

FartherAway

New member
די מיותר.

המנהלת חפרה שעה אחת על פולין, בשעה השנייה איתמר ואני אירגנו כל מני רשימות לטיסה ולמלונות, ואז שעה שלישית נהיג"צ. ב4 נוסע לספר את בוני, ב8 וחצי בבצפר להצגת בגרויות באומנות. :)

B a m b o o k

New member
קבלתי צו ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתה פתיחה ממש מוזרה להיום.. נכון יש את העמודים העגולים שתולים עליהם מודעות, הידעתם שמשלמים כסף כדי לתלות עליהם? אני לא... אז שוטר בא ודיבר איתי ועם אחותי רוצה לתת לנו קנס (660 ש"ח!!!!!!!!!) כי תלינו מודעות על הפורימון של מכבי צעיר ואמר לנו שאנחנו עוברות על החוק ותכלס לא ידענו את זה, ואמרנו לא את זה וביקשנו שיוותר לנו אז הוא ויתר לנו למרות שהוא לא עושה את בדרך כלל- שיהיו לו חיים מ-א-ו-ש-ר-י-ם
הלכתי לבצפר לשעה אנגלית וב10 הייתי אמורה ללכת לאיזה התנדבות ששני ש"ש של אחרי ארגנו אבל יש לי חברות שמנות ולא ספונטניות
ודווקא היום זהר לא באה... ואז ספורט לא השתתפתי כי לא היה לי ציוד, והלכתי הביתה. מ4 עד 6 יש לי את הקורס צילום וב6 וחצי אני הולכת לעשות פן לכבוד פורים

יווווווו גמנייי

אני לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו אני בלחץ אטומי כל הזמן הייתי בטוחה שאני מתגייסת עכשיו אני חושבת, מה יקרה אם אני אחזור בשאלה בצבא חראא אני לא יודעת מה לעשות עכשיו איפה אני אתרום יותר איפה אני אמצה את עצמי יותר

תמיר1991

New member
אז למה לא שירות לאומי?

המון המון אנשים גם יכולים לתרום מעשית הרבה יותר בשירות הלאומי מאשר בצבא...

תמיר1991

New member
למה משתמטת?../images/Emo2.gif את תתרמי למדינה לא פחות,

ואולי יותר, מאשר אם תשרתי בצבא... הנימוקים שלך ל"למה לא להתגייס?" מאוד הגיוניים, למען האמת. אני במקומך הייתי הולך על שירות לאומי.
בכל אופן, ותעדכני אותנו

זה העניין

עד עכשיו אמרתי לעצמי, בצבא אני לא אתרום בקשל, סתם אכין קפה. בש"ל אני יכולה להפיק הרבה יותר. אבל אז התחלתי לראות תפקידים במודיעין וכאלה, וממש באלי. לכן אני לא יודעת במה לבחור. אני לא חושבת שש"ל זאת השתמטות, ממש לא, אני מכירה בנות שנותנות את החיים והנשמה שלהם בשביל המדינה בשנתיים האלה. אבל מצד שני אני עם כל הדיברוים הפטריוטיים על הצבא פתאום אקבל רגליים קרות ולא אלך רק בגלל בעיות של כשרות וכאלה, אוף אני לא יודעת. באמת שלא.

תמיר1991

New member
הכל כשר בבסיסי הצבא, לא?

אני בטוח שתגיעי להחלטה הנכונה מבחינתך

B a m b o o k

New member
אין לי מושג...

אבל אמא התקשרה היום לעירייה לצעוק עליהם
כפרעליה

"כל הלילה היינו תחת כישוף.."

אז ככה הברזתי ממבחן במתמטיקה שהיה 3 שעות אז באתי ברבע ל11 ואיך שאני נכנס המחנכת שלי רואה אותי שאלה אותי למה לא באתי אז אמרתי שלא ידעתי תחומר אז לא באתי שעה רביעית-תנך סיימנו את כל בראשית. הפסקה-המורה למתמטיקה רואה אותי שאל אותי למה לא הייתי עניתי לו אותו דבר הוא אמר אה טוב. שעה חמישית-היסטוריה למדנו על הפתרון הסופי של הנאצים. שעה שישית-חוקים במקרא. פעולה ב5,אולי יום עבודה ואיכשהו להתכונן למבחן בספרות על אנטיגונה.

שרון710

New member
יום מעפןXD

שעה ראשונה- אנגלית. סתם התבאסתי. שעה שנייה- חלון. הלכנו לצלם סרטונים ליומולדת של חברה והיה מצחיק אש
שעה שלישית- חברה. אני שגיא ומעיינה שרנו שירים באידיש
(יוסל'ה, סוסל'ה, חי'לה!
) שעה רביעית- אנגלית. שעה חמישית-שישית- ביולוגיה. קצת מתמטיקה והביתה
אוהד הבנזונה עשה לי סימן כחול ענקי
והוא גנב לי היום ת'אוכל
רדפתי אחריו בכל הבנייןXD אחרי זה דו"ח מעבדה וקאטרינה. (אלוהים, זה משעמם.)

Aline In Chains

New member
../images/Emo148.gifיום נחמד :)

התחלתי ב9, היה לי שעתיים יזמות~ מבחן. חירטטתי את כולו..נקווה לעובר. אח"כ היה שעתיים מתמטיקה, הבנתי את החומר..בערך. ואז שעה תנ"ך,המורה העיפה אותי על כלום אז הלכתי לשבת עם נוינוי
. ואז התבטל לי אנגלית, אז ישבתי עם מאור, ואח"כ הלכתי הביתה עם לימור... בערב נשף
:)

Snow fairy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזל טוב הדריק!!!!$%#@^%#$%&#$^&$%

למעלה