יום שלישי

sky darkens

New member
במה את צריכה עזרה? ../images/Emo3.gif

או שלא באמת התכוונת לזה ויצאתי כאפות. X:

יותר נכון לשאול

במה את לא צריכה עזרה.. קודם כל זה איך ללמוד את כל החומר הזה

אפשר גם לנסות לעזור?:p

זה תלוי איך הזיכרון שלך טוב יותר. אם משמיעה- אין ברירה, תקריאי לעצמך בקול, דברי אל עצמך, תשאלי שאלות ותעני בקול. אם מראיה- פשוט טבלאות. אני מניחה שזה על השואה, אז נניח על האידיאולוגיה טבלה של יחס ליהודים, יחס לגזעים אחרים וכאלה. בהצלחה

על עזרה תתקבל בברכה =]

לא עדיין לא הגענו לשואה, רק אחרי המבחן נתחיל את זה.. אבל תודה על העצה =]

sky darkens

New member
טגה דגה דם. טגה דגה דם.

בית-ספר, לא קמתי לשעתיים ראשונות, אחר כך היה אנגלית וחינוך והיסטוריה ותנ"ך. שיעמום. מיד אחרי בית-ספר הלכתי לעבודה, היה בסדר. עכשיו אני יוצא לפתח-תקווה למשחק של חיפה. (אולי אני אראה את כץ. כי אני הולך לפתח-תקווה, ואין שם הרבה אנשים.)
רוני לוי לך הביתה רחם עלינו.

danieli rose

New member
200 אלף איש..יותר מב..מודיעין?מכבים-רעות?

(תזכיר לי מאיפה אתה קיצר)

noyy

New member
איזה יום לחוץ!!

3 שעות כימיה - משעמם שעתיים מתמטיקה - סיוט. יום חמישי מבחן ונראה מה יהיה איתי כבר.. שעה חברה - דיברנו על הטיול השנתי שעה אנגלית + שעתיים מחשבים (הצטרפתי להגברה אתמול
) התבטלו אז חזרתי הביתה ב2 וחצי אכלתי כמו חיה וב2:50 כבר הייתי במכללה הייתי שם עד 5, הגעתי למסקנה שאני סוסה ושאין תרגיל שאני לא יכולה עליו. חזרתי הביתה ב5 וחצי, למדתי לבוחן באזרחות מחר, אכלתי, ראיתי טלוויזיה וכבר 11 וחצי :| איך אני שונאת ימים כאלה כשהכל דחוס לי אחד בתוך השני. אני לא מספיקה כלום איכס ושוקלים להביא לנו מחשבים ניידים כמו לכל סטודנט מהמכללה@#^@#^!!! למרות שרוב הסיכויים שזה לא יקרה, כי מעדיפים לחלק אותם לסטודנטים שהמצב הכלכלי/חברתי לא משהו. אבל יפה שחושבים עלינו לפחות וחודש הבא יחלקו לנו סוף סוף את הכרטיסי סטודנט (באיחור של כמה? שנה וחצי?) ואז יהיו לי הנחות שוות במקדונלד'ס

מזה כבר נגמר השבוע..../images/Emo110.gif

מחר יום רביעי וזהו..חח בבוקר היה מבחן באנגלית, אחכ היסטוריה, ספורט, ספרות, היסטוריה, מדעי החברה.. אח"כ ישר לשבט, פעולה, שיחת ראשצים והביתה! חזרתי הביתה ראיתי אבודים ועשיתי שיעורים בקומפו.. ועכשיו לישון! ביי.

למעלה