יום שלישי - TAR - 09/08/05

נתן.ל

New member
יום שלישי - TAR - 09/08/05

פורסם ע"י אליק מינץ: שד' חן, סוקולוב, נמל תל אביב , אשכול לאורך שדה דב, קקל, דבורה הנביאה, ולנברג, פארק הירקון בכיוון ההפוך, חנייה בנמל תל אביב במקום חדש, 15 בירה 1/2 ו-20 מרגריטה. אוסישקין-בני דן מזרחה, ויצמן, שאול המלך, חצר אומניות הבמה, הבימה.. החבורה איננה מאורגנת וכולם מגיעים במקרה. זו איננה פעילות ספורטיבית אלא פקק של רולרבליידס בדרכם לעבודה או להופעה חיה. בלוז לכחולי המדים!!!

איכסה!

RieM

New member
מה קרה לך .. ? ../images/Emo12.gif

מסלול מצוין !
רק מקווה שיצא לי להגיע היום עם כל הבלאגן של הגירסה החדשה בעבודה.

Barvazoom

New member
תזכיר לי מי אתה...../images/Emo66.gif ../images/Emo108.gif

אני מתחילה לתהות שמא פינטזתי שאני בכלל מכירה בחור בשם RieM....?! נעלמת למלאנתה שנים במדבר.... עלק גרסה חדשה בעבודה..

VMC

New member
מה ז"א מי הוא???

זה מה שקורה כשאת לא באה לטיולים של יום שישי עם שי...

RieM

New member
חצופה ! ../images/Emo46.gif

שכחת את נימוסייך הטובים, מה ?!
חכי חכי שאזנב בך כשתואילי סוף סוף (בטובך) להצטרף לקבוצתינו האיכותית.
(אגב, אנחנו לא מקבלים כל אחד ומבחני הכניסה קשים מאד !!!
) חוץ מזה שאם היית קוראת את שמי מימין לשמאל (ככה זה בעברית), אז אולי היית יודעת מי אני ומה שמי. ולסיום, נסי לזהות את האנשים בתמונה המצורפת.

Barvazoom

New member
ברור שאני יודעת! ! ! ../images/Emo108.gif

תגיד לי אתה רציני?! אתה חושב שאני ב א מ ת לא יודעת מי אתה??? נעלבתי.. אמנם קטנה, בלונדינית אבל בכל זאת יש תא אחד שרץ שם במח..

נתן.ל

New member
גם אני לא יודע מי הוא

הוא אומר שהוא מגיע לTAR אבל מעולם לא ראיתיו. למד מטל(VMC) שבא והציג את עצמו בצורה מכובדת.

RieM

New member
ראית .. ראית ..

אתה פשוט לא מקשר בין השם לאחד משלוש-מאות הפרצופים המחליקים מדי שבוע ב-TAR.

Barvazoom

New member
אני? איפה אתה רואה ששכחתי? ../images/Emo108.gif

כשאבריא ואוכל לעלות על הרולר שוב.... חכה חכה. תתחנן לדבק-אנטי-קרציות להסרת הברווזום!

Barvazoom

New member
זזתי אל ../images/Emo82.gif.... ../images/Emo108.gif

ותודה על החיבוק ועל הנשיקה ושיהיה אחלה ערב! מה נסגר עם התוכנה החדשה שלכם?

RieM

New member
זו שאלה טובה ..

אבל יש עליה תשובה עוד יותר טובה !
הענין הוא כזה .. בתור מנהל פורום וגולש בכיר הינך זוכה לחשיפה גבוהה מאד שאינך תמיד מודע לה. הפכת להיות מושא הערצתן של בנות שש-עשרה ומטה ומיני סלבריטאי במחוזותינו, מה שהופך אותך גם למושא הערצתן של בנות עשרים וחמש ומעלה. יהיה עצוב מאד אם יום אחד, בגלל חשיפת יתר, תאבד הכל בן רגע ותהפוך לאנונימי לעולמי עד ! אתה מבין .. זה הכל בעצם מתוך דאגה צרופה לגורלך.
חוץ מזה, אתה לא (!) כוסית !!! (והמבין יבין ..
)

נתן.ל

New member
אני מבין שלא צילמת יותר מידי

במסלול החוטיני שהיה לפני כמה שבועות, אה

למעלה