לא צילמתי בכלל ! מה יפה בגברים בחוטיני ??
F forestdevil New member 10/8/05 #22 לא... לא נתן... אתה פשוט הזדנבת לך עם איזו תיירת חמודה... ולא היית עם כולם. אפילו ניסיתי לעשות רושם של ילד מחונך ולכן גם לא שמענו אותך כל המסלול. פתאום אני קולט שאתה לידי, והייתי בשוק. אגב, תגיד מזל טוב, מהיום גם אני מנהל פורום. אור
לא... לא נתן... אתה פשוט הזדנבת לך עם איזו תיירת חמודה... ולא היית עם כולם. אפילו ניסיתי לעשות רושם של ילד מחונך ולכן גם לא שמענו אותך כל המסלול. פתאום אני קולט שאתה לידי, והייתי בשוק. אגב, תגיד מזל טוב, מהיום גם אני מנהל פורום. אור
נ נתן.ל New member 10/8/05 #23 שמתי לב שאפילו לא באת להגיד לי שלום ולא התייחסת אלי בכלל ואני כל כך בכיתי המון מזלטוב לך על הפורום החדש גבר גבר
שמתי לב שאפילו לא באת להגיד לי שלום ולא התייחסת אלי בכלל ואני כל כך בכיתי המון מזלטוב לך על הפורום החדש גבר גבר
S shnichzel New member 11/8/05 #30 אחלה תמונות אכן תמונות יפות ואני אומר זאת לא רק בגלל שאני <בדמות בילבי> וישי מופיעים שם אגב אחלה מסלום כן ירבו כמוהו ואחלה אנשים כן ירבו כמונו.... אוהב שחר
אחלה תמונות אכן תמונות יפות ואני אומר זאת לא רק בגלל שאני <בדמות בילבי> וישי מופיעים שם אגב אחלה מסלום כן ירבו כמוהו ואחלה אנשים כן ירבו כמונו.... אוהב שחר
F forestdevil New member 11/8/05 #29 כהההה.... איפה השאר גייבר? ../images/Emo13.gif תן לינק אם יש, וכולנו נלך להתמוגג מנחת. ותודה על הצילומים...
כהההה.... איפה השאר גייבר? ../images/Emo13.gif תן לינק אם יש, וכולנו נלך להתמוגג מנחת. ותודה על הצילומים...
O oferplone New member 12/8/05 #31 כל התמונות בפליקר www.flickr.com/photos/tar/tags/982005/ www.flickr.com/photos/tar/tags/982005/