יום שלישי

S h r i k y

New member
יום שלישי ../images/Emo9.gif

לא הספקתי לשחות היום, אבא סינג'ר והרס לי את הלוחות זמנים.
עשיתי היום לראשונה בחיי שיעור פרטי במתמטיקה והיה ממש מעולה! עכשיו יש עוד ילד שרוצה שאני אעשה לו שיעורים
והילד הראשון רוצה 6 שעות בשבוע.. 40 שקל לשעה אבל למי יש כוח?!?
הבוס שלי (לשעבר) מפינלנד הגיע לבקר בארץ והוא רוצה שאני אחזור לפינלנד עד לגיוס כשהוא מוכן לשלם לי כרטיס טיסה אם אני טס בשבוע הקרוב, ומשכורת מיני' מאוד מאוד נדיבה.. אז מצד אחד זה ממש מפתה כי מדובר בהמון המון כסף, מצד שני למי יש כח שוב לעמוד על הרגליים 12/13 שעות ביום?? בכל מקרה זה חתיכת ליטוף לאגו הדבר הזה :-}

Karin917

New member
../images/Emo113.gif

סיימתי קניות לצבא
הלכתי לבקר במק' והיו שם אנשים שאני אוהבת
אבא שוב נתן לי לנהוג לגדרה [למרות שאתמול באותו הכביש כמעט עשיתי תאונה כי לא הצלחתי לעשות זינוק בעליה ומאחוריי היו מלא מכוניות
] והפעם נהגתי טוב
דודים שלי התקשרו וממש שימחו אותי. יש מצב שהם באים מחר לבקר
אני מתכננת לצאת עוד מעט עם חברות. מקווה שזה יצא לפועל
מצאתי חולצה חדשה שאפילו את התוית לא הורדתי ממנה-> יש מה ללבוש היום
יש לי מצברוח די טוב יחסית לזה שאני מתגייסת עוד פחות מ48 שעות...
אם נצא היום אני לא אקום מחר לחדר כושר ורציתי ללכת לשיעור ספינינג אחרון לפני שנגמר המנוי
כל הבית מלא בשקיות וכל מיני דברים שקניתי לגיוס ואין לי כוח לסדר את התיק ו/או את הבלגן אסף.. תתחלף איתי!

S h r i k y

New member
קרין את מפונקת! ../images/Emo123.gif

בואי שניה נבחן את המצב אצלי
על
( נחשיב את הקטע של פינלנד בתור
בשביל הפרוטוקול ).. כשאצלך
על
יחס של 2:1 לעומת יחס של 3.5:1 לטובתך! מה להתחלף מה?!? ועוד על מה ה
שלך?? אח זה שיש לך שקיות של שופינג בבית
ואין לך כח לסדר אותן... גיב מי ה ברייק האני..... טוב שאת לא בוכה היום ש " את צריכה לבזבז זמן על גבות ומניקור".... קרין, את מפונקת

Karin917

New member
שקיות שופינג?! פחחחחחחח..../images/Emo113.gif

שקיות של חולצות, תחתונים, גרביים וחזיות לצבא! איזה בת לא מסדרת גבות?! מניקור עשיתי אחרי חצי שנה של עבודה במק'. זה היה נחוץ ביותר! כבר אמרתי שאני שונאת אותך?

S h r i k y

New member
אוקי נשמה בואי נעשה עסק...

נכנס לפורום אופנה בתפוז ( בטוח יש אחד כזה ).. ונשאל אותם אם חדר מלא בשקיות של " חולצות, תחתונים, גרביים וחזיות " זה
או
מה את אומרת??
נחוץ?! יכולת לעשות גם בבית! ושוב פעם, קרית את מפונקת

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif

בסוף כן יצאנו והיה מעולה! אומנם קצר... אבל בכל זאת

:):(

:):(-אני מתגייס לתותחנים!!!!!!!!!!סוף סוף אני יודע לאן אני הולך!!!!!אולי זה לא צנחנים,אבל אולי זה עדיף ככה,אחרי הפאשלה שם.חוצמזה עם היכולות הספורטיביות ה"מדהימות"(מדהים כמה שלא הייתי בכושר) שהפגנתי שם,לא הייתי מצליח בכל מקרה. :(אמא ואבא לא מרוצים-אבל שילכו לה*דיין. :)ידידה הציעה לי לצאת לסנוקר,אבל רק לשלשו שעות עד לת"אוזה ביום של עבודה,אז אני תוהה אם כדאי... :)אני שומע ברגעים אלה את האלבום של שרה ברייטמן עדן ואני ממש נהנה.אני מניח שאלו יהיו 90 ש"ח שיהיה טוב להוציא. אגב שריקי מה קורה עם צנחנים?

S h r i k y

New member
התקבלתי ../images/Emo152.gif ב- 19/3 מתגייס.. *נצף*

הלוואי הלוואי שלמלגן

Karin917

New member
הלוואי הלוואי שתכין לי שוקו../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

[לא שותה קפה
]

S h r i k y

New member
כנראה שאני לא אהיה האחד מביננו שיכין שוקו...

זה רק אני או שלא אני הוא זה שמתגייס כל''צ? פקידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה |בלונג|

S h r i k y

New member
כן אה? ../images/Emo6.gif אז ככה קוראים ללעשות קפה היום?

העיקר השם מתוקה, העיקר השם..

Naych

New member
עוד קצת דחייה, 30.03

ווהוו. תותחנים. :| סמעק :S

ווינגז

New member
כי לא היה לי כח אתמול

באמת עשיתי משהו אתמול. אומנם לא במדור שלי, אבל עזרתי פה לאיזו חברה שלי שנתקעה עם משהו שהיה לה קשה לעשות, ומיינתי תמונות באכזריות.
חזרתי ממש מאוחר אתמול, כי המפקד שלי השאיר אותי סתם (הוא אמר לי שאני צריכה לעשות משהו, ובסוף לא עשיתי כלום). חוץ מזה, עדיין אין עבודה רצינית במדור שלי, ואז זה די מבאס שאני סתם פה

drykus

New member
איפה בפינלנד?

גרתי שם 3 שנים.. שתף אותנו בשכר. אל תתבייש. בעונה זו פינלנד זה לא המקום המומלץ לשהות בו.. אבל טיסה חינם ושכר הולם - מה אתה עושה פה?!

למעלה