יום שלישי

giraffeeeee

New member
עם קושקוש../images/Emo23.gif

שישנה פה, יואו איזה נוש. אחרי לילה אצלה היא החליטה לבוא ללילה לחור שלי, ממש חור נטוש ואין איש מלבדנו בשלוש בבוקר בכיכר. יאללה נתניה/כפר יונה. see ya

B a m b o o k

New member
אז אחרי מסע שופינג מעייף אתמול

היום נוסעים לת"א
לנחלת בנימין וכאלה ונקנה לי שני מכנסיים יפים יפים מחביבהD::: ואז נוסעים לחיפה וישנים אצל דודה שלי ומחר בבוקר נוסעים לבקר את אחותי ואת חבר שלה בציפורי
כיף חיים!

כואב לי כואב לי כואב לי

כלבה סאדיסטית. עוד מעט הולכים לדיזינגוף סנטר לקנות הליכון חדש, ואז לים, ואז לאכול בקניון. אני מריחה שופינג P:

Aline In Chains

New member
והנה תמונה XD

העברתי את כל התמונות כבר, אנחנו הולכים לאכול עכשיו.. אח"כ אני אחזור ואעלה...אולי

חם מדי../images/Emo178.gif

קמתי ב10 (בשבילי זה נחשב מאוחר
) אכלתי בוקר, והמשכתי לעבוד על האתר. זה פחות או יותר מה שעשיתי כל היום...לאכול ולעבוד על האתרXD כנראה שזה גם מה שאני אעשה בשאר היום אם לא יהיה משהו אחר לעשות, חם מדי בשביל לצאת מהבית.

זונע

New member
פאק, התקינו לי רמקולים בחצר

4 רמקולים שקועים בסלע
זה אחד הדברים המגניבים, רק שלקח 4 שעות להתקין את זה ואני הייתי צריך לעזור:| על הזין, זה הדבר הכי מגניב בעולם בערך. מסיבות וזה

זונע

New member
אממ אין לי מושג../images/Emo6.gif

יאללה יהיה טוב קיץ עכשו וזה

DanieLushka

New member
כרגיל לא חושבים על דברים כאלה מראש. P:

טוב נו, יש לך כמה חודשים להנות מהרמקולים.

LadyFlame123

New member
כ"כ עייפה ../images/Emo122.gif

לא עשיתי יותר מדי בעבודה, אבל גם לעמוד שם 5 שעות ולדבר עם ילדות קרציות על ברביות זה חופר.. והשותף שלי סבבה, הוא בידר אותי כל הזמן הזה
שונאת לנסוע למקומות שבחיים לא הייתי אפילו קרובה אליהם... אבל היה סבבה בעקרון ויחסית לשכר אני לא עושה כלום
. לא אכלתי בבוקר וגם לא בעבודה כי לא היה איפה לקנות, אז אכלתי עכשיו את כל המקרר בערך ובא לי עוד
. לישוןןןןןןןןןןןן!!!

giraffeeeee

New member
יאללה מי בא מחר לדיזינגוף סנטר?

אני הולכת למות משעמום טוטאלי שם. נתניה עם קושקוש, 6 שעות חרשנו על קניון השרון, פאק התעייפתי. קניתי שמלה כתומה בעין השלישית, עיפרון שחור (עוד אחד), תיק מדהים בשחור. יאללה מחר עוד יום שופינג. בבקשה בואו לדיזינגוף, אני אתחרפן.

למעלה