:) יום שלישי!!! =]
D:

Yoko Nakajima

New member
:) יום שלישי!!! =] ../images/Emo13.gif D:

יאי^^ בדיוק חזרתי מהנשף י"א P: היה כיפיי! וקניתי אתמול חרב חדשה וסיימתי היסטוריה והיום סוףסוף ריקוד D: אחרי שבוע של המתנה!
[סימנים של חוסר סבלנות? ><] --------------------- נמנמ, אני צריכה לשים שאלה יומית? --> הממ, תכננתם כבר (אם בכלל) טיול לחופש? אילת משו?

אתם עושים נשף ביא?

חרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תכננתי אבל יש ברצוני... :] אייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היייייייייייייייייסססססססססססססטטטטטטטטטטטטטטטוווווווווווווווווווווורררררררררררררררייייייייייההההההההההההההההההההההה פפפפפפפפפפפפפפפפפוווווווווורררררררררררררררררררר אאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבררררררררררררר!!!!! איזה יופי! עכשיו נשאר פיזיקה ומתמטיקה ב'.. :]

RayoDeLuz

New member
הערה קטנה..

המילה פור אוור זו מילה אחת...forever לא 2 מילים^^

אנדעת אבל ככה כתבתי וזה מה יש..../images/Emo98.gif

ואין לך מה לערער לי את עהמגן 100 באנגלית... :] חוצמזה שגם I KNOW זה שתי מילים וכרגע חיברתי אותן ל- :"אנדעת" :] תודה בכולופן..

RayoDeLuz

New member
אני יודעת ספרדית!!../images/Emo3.gif

קיבלתי תעודת הצטיינות על הספרדית שלי^^ (שפה שלישית)

kola99

New member
למה הזכרת...

אצלנו מסיבת הסיום של יב' ביום רביעי וכול ההורים היו וכמובן ששלי יבואו,ויתחיל לעשות בעיות חחחח ואפילו לא מחלקים תעודות אז מה זה שווה.

וול..

יום של התבטלות רצינית,וחבל שלא יצא לפועל מה שתכננתי,אבל לא נורא. אני מתה על כל אי-העשייה הזאת,חיכיתי לזה,וזה סוף סוף הגיע
לא,לא תכננתי כלום לחופש, תכננו בשבילי. פסיכומטרי
אבל יהיה בסדר,אני אהנה ואני אצא ואבלה,ואז יגיע הרגע שכבר ימאס מזה,ובדיוק ברגע הזה אני מניחה שיגיע הפסיכומטרי.

Efrat K

New member
יום של כלום

נראה לי מחר מחלקים אצלנו תעודות,גם מקבלים מתכונות בספרות(ואני כבר יודעת שיש לי ציון גרוע
).

3 שעות מתמטיקה. וזהו. אה!

המורה שלי לספרות,כפרעליה, איבדה לי את המתכונת אז היא מביאה לי 90

Efrat K

New member
יאאא

הלוואי ששלי גם הייתה מאבדת,אבל לא היא גם זכרה שהלך לי גרוע ולא רק באחד מהם אלא בשניהם.

לפי החוק היא חייבת לך 100!!!!!!!!!! רק שתדעי!

חפשע במשרד החינוך.. [ כי הרי אין עוד סיבה טובה לסחוט 100 מאיזשהו מורה לא?] חחח כן כן?.. הכיתה שלנו יודעת טובטוב אתהחוקים האלה.. חח... זה נחמד.. כל שבוע יש משהו שאנחנו מצהירים עליו כ"זה לא חוקי"! חעעעעעע צחוקים

moshe present

New member
אתמול היו לי ההופעות הראשונות היה כזה כיףףף

אחריי שעבדנו כמו חמור כל השנה שישי שבת וחג, אתמול היו ההופעות הראשונות. הופענו בהתחלה בקטנים ואזזז ההופעה האמיתיתת... 6 ריקודים, היה טירוףף. בגלל שאנחנו הבוגרות השנה קבלנו חדר משודרג מאחוריי הקלעים חחח כולל שירותים ושתי מקלחות. אין היה כזה כיףףף אנרגיותת מטורפות. והיום שלוש הופעות מחמש עד אחת עשרה וחצי. ואז נגמרר :( איזה מוזר זה שעובדים כל כך הרבה זמן בשביל יומיים. קבלנו המון מחמאות, השתפרנו ממש משנה שעברה, אבל המורה שלנו דווקא אמרה שהיינו בלחץ היסטרי ואמרה כזה- "מחר יהיה יותר טוב נכון?". ותאכלס הדעה שלה זה הכי חשוב. אוף אני לא רוצה לאכזב אותה. אלה שסיימו שנה שעברה היו ממש טובות ואנחנו לא כמוהן, אבל אנחנו כן מנסות לעשות הכי טוב. הממ בחופש... יש לי אולי עבודה נחמדה, לרקוד במופע של קובי מחט, אם זה באמת יהיה אני אצטרך להשאר באילת כל החופש ואז אני לא אסע, אבל זה לא כזה נורא... החברה הכי טובה שלי תבוא מהצפון ונעשה כיף. אם אני לא אהיה בזה בסוף, אני בטח אסע אלייה או שנסע שתיינו להופעות או כל מני. בכל מקרה יהיה אחלה חופש :)

Yoko Nakajima

New member
הופעות?! ריקוד?! מהמהמהמהמה?!

איפה את רוקדת איך כמה למה ? =] [ההופעת סיום של הסטודיו שלי שבוע הבא להלהלהלה
]

moshe present

New member
אני רוקדת באילת :)

בקולייר, אבל את בטח לא מכירה.. חזרתי מההופעה האחרונה :(:(:( היום היו שלוש. היה כיףףףףףףףףףףףף אאא אני לא מאמינה שנגמררר. אני רוקדת בלט, מודרני וג'אז. כל יום, ראשון עד שבת חחח
מה איתך? מאיפה את ומה את רוקדת? ובהצלחה שבוע הבא! כיף לךך עכשיו אני צריכה לחכות שוב שנה שלמהה

Yoko Nakajima

New member
תודה^^

אני רוקדת בסטודיו בראשון....היפ הופ ולירי, זה מה שהכי תפס אותי, אבל בעזרת השם שנה הבאה יהיה יותר זמן ויותר כסף בשביל ללמוד עוד סגנונות או להשקיע עוד זמן באלו שאני לומדת.. איזה כיף לך לרקוד כל יום =] גרר (3 פעמים בשבוע והלוואי שיכולתי יותר><)

למעלה