:) יום שלישי!!! =]
D:

HeNoOsH

New member
תיכננו, אבל אני לא הולכת בסוף..

החברות נוסעות, אבל אני לא יכולה.. וואיי אני עייפה...אתמול בערב היה לי כ"כ משעמם אז אני וחברה שלי הלכנו למסיבת סיום של שכבת ט' [חח הכי לא קשורות לשם..] היה סתם מעפן..פגשנו שם אחד מהמחוייבות אישית של שנה שעברה שלא ראיתי מלאמלא זמן :] אחרי זה הלכתי יחד עם עוד חברה לעיר והסתובבנו ביחד עם עוד כמה והזמן זחלללללל...והייתי רעבה בטירוף אז חזרתי הביתה וגיליתי שאין מה לאכול אז הלכתי לישון =[ משעמם לי.. =\ לא תיכננתי כלום להיום..רק בערב אני הולכת לעשות בנייה בציפורניים כי המצב של הציפורניים שלי גרוע ואני רוצה לגדל כברר.. בינתיים נשאר לי להשתעמם..

Yoko Nakajima

New member
יאפ^^

זו לא חרב כמו שאת אולי חושבת נמנמ...אממ זו חרב של סיף....אבל שנה הבאה אולי אני אקנה עוד סוגים..משו יותר מקושט, פגיון אולי...כי אחי ממש רוצה :)

linoy7

New member
אעעעע%^$&$%../images/Emo178.gif*|

סופסוףףףףף מקלדת נורמליייייייית!!!!!! אממ.. לא הייתי פה ביומיים האחרונים בגלל המקלדת הדפוקה שלי
אז זהו.. יש מקלדת חדשה והכל בסדר
אה! לגבי הבגרות בהיסטוריה.. מיייייייי לעזאזל חיבר את הבגרות?!?!?! מיייייי?!?!
היא הייתה קשה, אני לא אגיד שלא
אבל נראלי שהתמודדתי איתה יפה
את המושגים כמובן העתקתי מהשליפים שהיו לי בכיסים
זהו
לגבי השאלה- אממ.. כנראה אילת עם חברות. הלוואי! בעז"ה! שזה ייצא לפועל!!

gorck

New member
לא יכולתי להשתמש בשליפים...

יש לי מבחן בע"פ....

linoy7

New member
../images/Emo12.gifבאמת? בהיסטוריה? וואי../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

Efrat K

New member
מן הסתם שיש מבחן בע"פ בהיסטוריה

נראה לי הרבה יותר קל לעשות מבחן בע"פ בהיסטוריה מאשר בכתב.

Simply Blonde

New member
הרבה יותר

לא הולכת היד אחרי חמש דקות
רציני יצאתי מהבגרות מהר יותר למרות שהיה לי קצת קשה להביע את מה שהיה לי בראש בקטנה.

Efrat K

New member
היה לי ממש סיפור ארוך

עשיתי את שאלה 2 אבל כשנגמרה לי המחברת התחרטתי,אז ביקשתי דפי טיוטה ועשיתי בתוספת זמן שנשארה לי את שאלה 3,כמובן שאחר כך מחקתי את שאלה 2 ומזל גדול שלא עשיתי אותה כי טעיתי במה שרשמתי שם בהתחלה.

למעלה