יום שלישי

asaf105

New member
יום שלישי../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

בא לי למות מהיום הזה!!! לי יש שעת אפס ספורט יום שלישי וחמישי ופשוט אחרי השיעור הזה בא לי למות!!! אין איזה חוק שגובל את מידת ההתעללות של המורים לספורט בתלמידים עד כדי כך שכבר לא מרגישים תחושה ברגליים, קשה לנשום, ותכף שבא להתעלף?? כי עשינו היום בהתחלה 7 דקות ריצה קלה, זה נשמע קל אבל זה מאוד מאוד קשה וכואב מאוד ואחרי זה עשינו כל מיני שטויות ומתיחות, ואז ריצת 500 שזה שטויות אבל אחרי שהוא הרג אותנו ב-7 דקות ריצה קלה זה קשה כאילו אני לא מבין, זה שעת אפס! ב-7 וחצי בבוקר אנחנו אמורים להיות מסוגלים לדברים כאלה??

sitvanit110

New member
וואי...

אם היו עושים לי את זה הייתי מתה כבר!!! אבל היום שלי גם היה גרוע וזה התחיל בפיזיקה שעתיים
ואז שעתיים לשון עם המורה הכי מציקה בעולם ואז שעתיים של אנגלית
אך למזלי לא הייתי צריכה להישאר לצרפתית

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאתמול חזרתי הביתה בחמישה ל-1

(מההצגה, למען הסנילים) אז נתנו לכל תיאטרון פטור משעתיים ראשונותD: אומנם מבאס שזה היה דווקא על ביולוגיה אבל זאת הייתה שינה מאוד נחוצה
אז הגעתי לבצפר לשלישית-רביעית מתמטיקה והיה לא קל כי בקושי הייתי ערה. אח"כ שעתיים אנגלית, התקדמנו לפרזנט פרוגרסיב (מצחיק כמה שזה עצוב
) והמורה כל כך משעממת! הקול האיטי הזה, המבטא הנוראי ונראלי שבאיזשהו שלב היא נעלבה מזה שאני וחברה שלי (ועוד כמה בשיעור שלא ראו טעם להקשיב) דיברנו כל הזמן כי היה משעמם. אני יכולה להתמרמר על זה עוד הרבה אבל אני אחסוך לכם. שעה ספורט-על זה כבר התלוננתי. שעה היסטוריה ראינו קצת צ'רלי צ'אפלין והיה משעשעD: ועכשיו מחכים שיעלה הפרק של גוסיפ גירל.

noam270

New member
../images/Emo99.gifגוסיפ גירל../images/Emo99.gif

אבל אני עדיין תקועה בפרק השני של העונה השנייה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאז תתקדמי, יש הרבה../images/Emo3.gif

מאז שהעונה השנייה התחילה אני רואה בקצב ארה"ב מה שאומר שעכשיו אני מסיימת את הפרק הראשון בעונה השלישיתD:

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifשיחררו אותנו מוקדם היום!

ברבע לחמש!! D: היה לי היום שעתיים אנגלית-סתם סיפורים משעממים מהספר
שעתיים גאומטריה-המורה הסכימה לדחות את הבוחן לעוד שבוע יאי^^ תנ"ך-המורה הסתומה החליטה שהיה רעש בכיתה מתי שהיא הסתובבה על הלוח אז היא קבעה לנו בוחן ביום שני ושנלמד לבד את החומר שהיא לא הספיקה
. שעתיים תסריטאות-דיברנו על סיפור קולנועי ואנחנו צריכים לכתוב סיפור עם המאפיינים האלה לשיעור הבא:(( אני לא יודעת לכתוב סיפורים
ואז היה אמור להיות שעתיים ביולוגיה שהתבטלו,חלון,ואז צפייה בסרטים- אבל עשו לנו שי"בניקים קראו את התסריטים שלהם לסרטי גמר והצבענו ל-6 הכי טובים לדעתנו ואז החליטו לוותר לנו על הצפיה בסרטים כי היה כבר מאוחר..יאי:)

noam270

New member
הצילו!! אני טובעת בצורות גיאומטריות!!../images/Emo46.gif

אני כל כך, כל כך, כל כך, שונאת את המקצוע הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &#@@@%!!%&&*&*@!#@###)%^&## רציני, אני עומדת לבכות
המורה מחייבת אותנו להכין מחברת (או להקליד) עם כל המשפטים בגיאומטריה שיש בספר, עד איפה שלמדנו. כולל הקטעים והזוויות. אני רק בדלתון עכשיו, וזה למחר, ועוד יש לי שיעורים באנגלית. למחר.
ה צ י ל ו בכללי, היה לי יום די נסבל, עד כמה שאפשר עם שתיים אנגלית, שעה ספרות, ועוד שעתיים לשון...
יש מחלצים???

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאממ.. לאחותי יש דפים כאלה

שהמורה שלה למתמטיקה עשתה לה לקראת הבגרות עם כל המשפטים נראלי ואח"כ היא עוד סימנה אותם לפי נושאים
אני חושבת שאני יכולה לסרוק או משהו, זה בהנחה שלא שאלתי ממנה את הדפים האלה מתישהו ואיבדתי אותם

noam270

New member
תודה.. ../images/Emo24.gifאבל...../images/Emo4.gif

כל הקטע הוא שנכתוב הכל לבד, הרי בקלות יכולתי לכתוב בגוגל "משפטים בגיאומטריה" ולהדפיס... אבל אתם יודעים מה? גם אם אני לא אסיים להקליד הכל ואשבר (כי כרגע אני די קרובה לזה), אני לא אדפיס מאיזה אתר, כי אם המורה מאמינה ומבקשת שנעשה את זה בעצמנו - אני אעשה את זה בעצמי.

Tom Sawyer10

New member
אוף... יום מייאש ../images/Emo10.gif

ספורט- המורה לא בא, אז חזרתי לכיתה וקראתי ספר
. תרבות ישראל- מ-ש-ע-מ-ם!!! כימיה שעתיים- שיעור אחד על פחמן והשני עבודה עם ציון בנושאים של שנה שעברה... תנ"ך-תיאורים חופרים על דוד המלך, אדוניה, בת-שבע ונתן הנביא... אוכל... אסטרטגיית למידה + שיעור חופשי- המורה שכחה שהיא מלמדת אותנו אז שיחררנו את עצמנו, ואז חזרתי לחדר, התקלחתי, ישנתי חצי שעה, הסתובבתי בכפר וחזרתי לשיעור אנגלית... אנגלית- היה שיעור "ציות" ובו יצאנו לפארק שבמרכז הכפר ואז היא חילקה הוראות ואנחנו היינו חייבים לציית להם! וזה היה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בסוף השיעור היא לקחה 2 מתנדבים שהאחד ידבר בג'יבריש איזשהו נאום והשני יתרגם לאנגלית וזה יצא קורע... וזהו

asaf105

New member
חח אפילו בתנ"ך אנחנו באותו חומר../images/Emo6.gif

רק שבגלל שהיו היו לי שעתיים תנ"ך אז הספקנו גם ללמוד על משיחת שלמה למלך, וכל הסיפור הזה עם נתן הנביא
אבל מה הקטע באנגלית לצאת לפארק?? איך פארק קשור לכל הדקדוק החוקים והחרטא ברטא שיש בדקדוק הזה??

Tom Sawyer10

New member
המורה רצתה שיהיה לנו שיעור חוויתי...

היא רצתה שהפעם נרגיש את האנגלית בדרך "ייחודית ומיוחדת"
(ציטוט של המורה בתרגום מאנגלית כמובן...
)

למעלה