יום שלישי 5.3

יום שלישי 5.3

ב"ה כי בא לי. ובגלל שאני בקושי שולחת פה הודעות. לילה טוב
/יום נפלא

Chemical Venom

New member
את רעה!!!

אני כבר שעה עובד על דיון יום שלישי מושקע ויפה!! ואת הורסות אותו במשו לא משו בכלל חחח

Wild Eye Joker

New member
אבל אבל יום לישי הוא ה6.3

קטנונית. אממ מחר בבוקר אני גוררת חברה לחפש עוד תסרוקות למרות שכבר מצאתי משו יפה ולא יקר. אח"כ בצפר. אחהצ לא בבית בכלל... וזהו נראה לי..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אין לי מחר בי"ס ../images/Emo9.gif

כי כל השכבה עדיין בפולין.. יש לי בי"ס רק ביום שישי.. אולי.
(כי אולי ידחו את הסופ"ש ויהיה לי רק בראשון הקרוב) עד עכשיו נסעתי קצת עם אחותי, וזה וזה. הממ.. אני אח"כ אלך לישון ואז -הופ- יבוא מחר.. מחר.. לא יודעת מה אני אעשה
סביר להניח שאני אמשיך לכתוב את העבודה שלי באנגלית על המוות של מרילין מונרו.. אני נפגשת עם הקואצ'רית המדהימה שלי
כפרעליה.. ולא יודעת, חוצמזה.. בא לי להפגש עם מישהו אז אולי אני אפגש עם ידידים שלי או משהו. נראה.. שיהיה יום טוב! [בבצפר..מואהההאאהאהאהאה
]

suti

New member
גם לי אין../images/Emo11.gif

נראה לכם? הלוואי, כל יום אפשרי יש לי ביתספר

gorck

New member
יום גדול עומד בפתח

אני קם למבחן בפיזיקה, שיער היסטוריה וחזרות גנרליות לטקס באושביץ. ב5וחצי-6 אני אבקר בשבט ואגיד שלום לאנשים ומאוחר מאוחר, בין 0-2 בערך, אני נוסע, יוצא מהבית וחוזר רק בחמישי הבא, המסע המופלא, המשלחת לפולין!!!1

suti

New member
המבחן בפיזיקה זה הדבר הגדול, אה?../images/Emo5.gif

m i c k e y 15

New member
../images/Emo178.gifהייתה לנו ריצה נורא נורא נורא

מעייפת של 12 דקות שזה מבחן...ואני עשיתי רק 4 וחצי סיבובים
והברזתי עכשיו משעתיים אדריכלות כי ממש אין לי כוח לחכות למורה עד שהיא תבוא לעזור לי... והיום יש לבת דודה שלי יומולדת אבל אני לא אגיד לה מזל טוב כי ממש ממש לא מגיע לה..

suti

New member
ריצה זה איכס../images/Emo5.gif

ואם את רוצה להתעודד, אני תמיד אעשה פחות
ולמה לא מגיע לה? היא דפקה לך עם נעליים על הראש?

m i c k e y 15

New member
זה די מסובך

אני אגיד ממש בקצרה.. אבא שלה בגד באמא שלה(דודה שלי) ומתי שהוא עזב את אמא שלה היא עזבה איתו והתנתקה מכל המשפחה מצד האמא.. וזה ממש לא יפה מצדה.. אז מגיע לה וחציי חחח

GR££N woMAN©

New member
הגעתי לביצפר ב10, גיליתי שאין לי

שיעורים היום חוץ מספורט וספרות אז מהר התקשרתי לאמא וחזרתי הבייתה
עשיתי שיעור נהיגה ב12 וב4 יש לי שידור עד 6.. אח"כ פעולה ונראה מתי אני אגיע הבייתה
מזל שהביצפר זה 2 דקות נסיעה מהבית שלי

למעלה