יום שלישי 23.11.04

kung fu

New member
יום שלישי 23.11.04

איך הייתם רוצים שהיום הזה יעבור עליכם? מה הייתם רוצים שיקרה בו? (ציינו אפילו דבר אחד)

mimeli

New member
מחצית היום כבר עבר..../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

אאאבל..בכל זאת: הבוקר זה היום הקבוע שלי ל"יום לימוד" נשים אצלינו בישוב. שיעור אחד לימוד דרך ה"עין אי"ה" של הר' קוק.(פירושיו על האגדות התלמודיות) שיעור השני- התחילנו היום משהו חדש: עבודת על המידות דרך תורתו של ר' נחמן מברסלו. אני מאוד נהנת מהשיעורים האלה..הם נותנים לי הרבה. כדי להתרכז יותר טוב, אני יושבת ומציירת לי גם.. ומה עוד יצפה לי עד הערב? הייתי רוצה שאגמור לסדר את הרהרי הבדים שבסלון שלי..לא, לא מכירת סוף עונה שהתקיימה אצלי בבית- רק העברה לבגדי חורף..לשלושת הבנות שלי! שמחתי לראות שב"ה ל2 הקטנות לא חסר שום דבר..(אפילו אם לקטנה שלי היה תאומה, עדין היה לי מספיק !) אבל אחרי שלקח לי המון זמן, כרגיל, למצוא את השקיות המתאימים המפוזרים בכל מקום אחסון אפשרי בבית ובדך לגלות כל מיני דברים שלא ראיתי לקיץ שעבר..החלטתי שהגיע זמן לעשות סדר יותר יסודי. הוצאתי את *כל* השקיות רוקנתי אותם אחד-אחד והתחלתי למיין.. אז אני מאחלת לעצצמי כרגע שעד הלילה אני אסיים ואיהי אפשר לראות שוב סלון..

kung fu

New member
שמחה לשמוע על השיעורים!!!

מעולה שסידרת יסודי. עבורי זה גם לא כיף שיש בלגן בבגדים. הבגדים שלי מסודרים ממש טוב. הצלחת לסדר אתמול את כל (או את רוב? או חצי?) ערימות הבגדים שהיו בסלון?

mikko1

New member
אני כ"כ רוצה שהיום הזה כבר יעבור

בגלל ש: 1. קר. 2. ככה נתקרב לסוף השבוע. 3. אני לא אוהב את ימי שלישי. מאז שהייתי ילד קטן, לא חיבבתי במיוחד את היום הזה. אני מתפלל שיעבור כבר הקור...

kung fu

New member
אני רציתי לעשות כל מיני דברים

ביום הזה ושהם יהיו טובים! ועשיתי אותם! בבוקר סידרתי דברים בבית שלי ועשיתי טלפונים לעבודה... בצהרים לקחתי את המדפסת שלי לתיקון אצל hp! (משהו שדחיתי כבר כמה ימים) אחר כך חברה באה אלי וגם אכלנו ביחד סלט, וגם נהנינו, וגם הדרכתי אותה במשהו שרציתי לגבי שיעור שהיא תעביר. אחר כך רציתי להקליד משהו ועשיתי זאת! וגם שוחחתי בטלפון. נפגשתי עם חבר לעבוד על טכניקות!!! והוא גם עזר לי בלימודיי אמנות היכולת שלי. היה לי שיעור אמנות היכולת בערב והיה מצויין!!! ואחריו היה לי שיעור קונג-פו שהיה משובח!!! בקיצור - יום מאד מוצלח!!

למעלה