זה דווקא שיר יפה מאוד ליריקה מצויינת!
N nany12 New member 21/12/05 #56 כן זה בהחלט שיר ליריקה מצויינת אני אישית מאד אוהב לירוק כשאני שומע אותו
B Blade Of Fire New member 20/12/05 #53 אהה.. זה תלוי.. HIM נחשבים ללאב מטאל (למרות שהם יחידים בסגנון)
S skadi New member 17/12/05 #40 שלא נדבר על כך שכולן גרועות :-X חוץ מבון ג'ובי(גלאם להמונים! אבל קיטשי גלאם)
N NYMets Man New member 18/12/05 #44 גלאם - מהמילה גלאמורוס כל הלהקות עם המערכות תופים של המיליארד תופים, והסולן עם גיטרה בשלל צבעי הקשת, ועם שיער בכל הצבעים, והבגדים הכי מזוויעים שיכולים להיות
גלאם - מהמילה גלאמורוס כל הלהקות עם המערכות תופים של המיליארד תופים, והסולן עם גיטרה בשלל צבעי הקשת, ועם שיער בכל הצבעים, והבגדים הכי מזוויעים שיכולים להיות
B Blade Of Fire New member 20/12/05 #52 עוד וויכוח מוזיקה? ייפי! אין דבר כזה גלאם, זה הכל הייר מטאל שעיוותו לו את החיים
L LuNa MaJnUnA New member 17/12/05 #38 ../images/Emo6.gif יש מופעי סטנד-אפ לפני, ונתי אפילו אמר לך שלשום
מ מילקי ספירלה New member 16/12/05 #12 היסודי שלי../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif חרא שאני יחזור לשם
L LuNa MaJnUnA New member 16/12/05 #14 לא שואלים אותך../images/Emo11.gif אם כבר.. אנחנו באמת מחפשים מישהו שיכול לתת הסבר מובן ומדויק לאיך להגיע לשם. מתנדבת?
לא שואלים אותך../images/Emo11.gif אם כבר.. אנחנו באמת מחפשים מישהו שיכול לתת הסבר מובן ומדויק לאיך להגיע לשם. מתנדבת?