יום שלישי 20:30

LuNa MaJnUnA

New member
יום שלישי 20:30

הופעה של להקות בית דני בבי''ס שיפר (איזור תחנה מרכזית-סגולה). 10 ש''ח כניסה. בואו

NYMets Man

New member
את יכולה לבוא

אבל זו את שבאה עם היציאה המטומטמת של הפריקים והמטאל ושאת מפחדת מהמוזיקה

skadi

New member
XD נו מה אתה רוצה מטאל זה מפחיד!

עם כול הפריקים הסו מגעילולים ולא N!ש* N!שN5*ם כמו הבריטני הסו 100מת

חחחח..

וד"א זו לא אני בכלל!!!ואני שונאת את בריטני בדם! אני אוהבת לשמוע גרינדיי בון ג'ובי דוראן דוראן וכמה שירים של סקורפיונס.. לינקין אירוסמית וכן בזכות אסף כימיקל רומנס
ואני שונאת מזרחית

LuNa MaJnUnA

New member
בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

זהו. כבר אי אפשר להיות צינית איתך.

אני מודה.. בזה ש..

ששמעתי פעם אחת שיר אחד של מטאליקה nothing else matters ואהבתי אותו וכשאני שומעת אותו אף אחד לא רואה את זה במסן כי אני תמיד מבטלת את זה שיראו מה אני שומעת כשאני שומעת אותו
אהה ויש עוד להקות שאני שומעת כמו nickleback.ואני אוהבת דווקא את רוב השירים שלהם ..ואני אוהב שיר אחד או שניים של פינק פלויד..ואני אוהבת שיר אחד של רולינג סטונס..ושיר של Guns&Roses ואולי שני שירים של Queen ושיר אחד של HIM ...ואני לא אגיד מה אני שומעת מהשירים הישראליים כי אני שומעת אינפקציה וסינרגיה ושניים שלושה שירים של ד"ר קספר.. ..אז אל תחשבו שאני פקאצה גרר גררר

NYMets Man

New member
איכס

נת'ינג זה לא קשור למטאליקה בכלל, זה שיר מגעיל שמעיד על מסחור וכל קשר בינו לבין הסגנון המקורי של מטאליקה מקרי בהחלט חרא של שיר... ועדין לא אמרת לנו שום שם להקת מטאל... גם לא ברשימה הזאת הדבר הכי קרוב שנתת למטאל זה גאנז אנד רוזס... וזה הארד רוק

מיכל שב

New member
וואלה? אני דווקא מאוד אוהבת את השיר

הזה. בצעירותי אהבתי את אקסטרים. הם היו להקת מטאל לייט

למעלה