גם אני מגיעה להתראות לכם דנה שלמון
S sporTV New member 22/4/10 #1 יום שלישי - שניידר כי טוב מי מגיע לכנס המשפחות של שניידר ביום שלישי הבא? יהיה אומן אורח (נראה לי )
S sporTV New member 22/4/10 #3 התבלבלת בחיבוק? יצא קצת עצוב... לא בא לך לזכות בכרטיסים חינם לספארי??? בארוחה טעימה? במיטה רכה בקיבוץ לא מוכר? כל זאת ועוד - בכנס המשפחות של שניידר אני בכלל צריך לראות אם יאשרו לי להגיע.... כל עניין החיידקים וחדרי הבידוד בשניידר גורמים לי לחשוב שאולי לא כדאי שאגיע.
התבלבלת בחיבוק? יצא קצת עצוב... לא בא לך לזכות בכרטיסים חינם לספארי??? בארוחה טעימה? במיטה רכה בקיבוץ לא מוכר? כל זאת ועוד - בכנס המשפחות של שניידר אני בכלל צריך לראות אם יאשרו לי להגיע.... כל עניין החיידקים וחדרי הבידוד בשניידר גורמים לי לחשוב שאולי לא כדאי שאגיע.
ס סיאפניקית אחת New member 23/4/10 #5 ../images/Emo6.gif לא התבלבלתי... לא ממש בא לי על זה ובכל זאת, אני אגיע מניסיון לא נראה לי שהכללים במרפאה תופסים באירוע - באופן מוזר גם אני חשבתי על זה בעבר לאור הותק שלי בעניין... אני שולחת לך הודעה בפייסבוק...
../images/Emo6.gif לא התבלבלתי... לא ממש בא לי על זה ובכל זאת, אני אגיע מניסיון לא נראה לי שהכללים במרפאה תופסים באירוע - באופן מוזר גם אני חשבתי על זה בעבר לאור הותק שלי בעניין... אני שולחת לך הודעה בפייסבוק...
S sporTV New member 23/4/10 #6 פייסבוק שייך לצעירים! ההודעה עדיין לא הגיעה.... אשב לי בחושך לבד ואמתין להודעה.