יום שלישי, רדיו 99ESC,

יום שלישי, רדיו 99ESC,

שעה 7:33, יש את Anastacia - Left Outside Alone ברדיו

לא מאמין עלייך

אני נוסע לבדי באוטו בדיוק חוזר מהמוסך אחרי שהוציאו לי את המדחס של המזגן מנסה לא לחושב כמה יעלה לי אחד חדש וכמעט נרדם בפקקים.. את השעה המדיוקת איני יוכל למור בביטחה אך מה שכן היא היתה אחרי תשע התחנה היתה 99 FM ומה אני שומע ברדיו אכן כן LEFT OUSIDE ALONE האם זה ייתכן האם זה הגיוני? שמו את אותו השיר אחרי שעה וחצי?? כנראה שאם כל זמרת זמרת רגילה הייתי שואל אתך האם את בטוחה לגביי השעה אך מכיוון שזאתי ההיא עם הכל הנהדר הזה הכוסית הזאת שלא הייתי חושב פעמיים אם היתה לי אפשרות איתה (בעצם אם היתה לי אפשרות איתה אני לא חושב שהייתי מצליח לחשוב כלל) כמו שאמרתי מכיוון שזאת היתה היא הבנתי שבעצם לא מפסיקים לשים אותה... מי יייתן וכך יהייה בכל התחנות

לוח שידורים?

את רוצה להגיד לי שכל שעהתיים הם חוזרים על הלוח שידורים?? הם כל כך מסחריים??

מישהי 111

New member
וואו.. כל שני וחמישי משמיעים אותה

יותר נכון כל שעה וחצי ברדיו אחר... אה, ונזכרתי מה רציתי לכתוב לכם פעם קודמת. אמנם באיחור אבל לראשונה קיבלתי את "שי לחייל" בפורים האחרון. אני זוכרת בתור ילדה כמה שאני שלחתי לחיילים את זה ובדיוק כמוהם חשבתי שכל החיילים הם לוחמים קרביים שמגנים על המדינה. היום אני יודעת לצערי שכולנו ג'ובניקים מסריחים, או כמו שאני דואגת לציין "ג'ובניקית שמקבלת משכורת של תומכת לחימה". אני ליגה אני! ואייל, תפסיק להישמע מטומטם... אתה עושה מעצמך צחוק... וזה "אוכל" לא "יוכל". והרי לך שיעור קצרצר בלשון.. הוא יוכל. אני אוכל. יופי? יופי..

למעלה