יום שלישי פעמיים כי טוב.

Mardy Bum

New member
You sexy little swine

הלך לי כלכך גרוע היום
ללמוד לנביא עם חברה ואולי אח"כ לשבת קצת בארומה, לאוורר את הראש: טי צהובה חלקה ממנגו חצאית מיני חומה מזארה עם כפתורי עץ עבים בחזית, מבד מיוחד וכאלה. היא די מחממת אבל זה לא כזה ביג דיל [או סתם סקיני כהה מפול אנד בר אם יהיה חם ם:] שרשרת חרוזים חביבה בצבע שמנת נעלי בובה חומות עם תחרה של רוקטדוג התיק הקבוע של ווארהולוש כפרעליו [מהP:], טיפה מסקרה ומיס דיור שרי

R o c h a1

New member
נייס בייב!! ../images/Emo122.gifאיפה התגובה שלי נעלמה? חחח.

אני ממש אוהבת את איך שאת מתלבשת!
אממ ואם זה לא סוד, איפה קנית את התיק?

Mardy Bum

New member
תודה רבה יפיופה:)

ואממ לא אני קניתי, אמא קנתה אותו בניו יורק בחנות וונאבי-וינטאג' שכזאת עם המון דברים של אנדי וורהול 3:

מחר [../images/Emo6.gif] לים .......

סבא לבנה שרשרת עם חרוזי עץ מיוחדת כזאת שורטס חומות הוויאנס לבנות בגד ים של ריפ קארל- חזיה לבנה, חתון שחור תיק שוק קצר מפוספס בורוד-חום-צהוב-ירוק

ahaiikinn

New member
לצאת עם חבר שלי ועוד שני חברים../images/Emo13.gif

ג'ינס סקיני (החדש שלי) מגריפ גופיה מהממתת
אדידס ורודות שיער חלק משקפי שמש על הראש שרשרת של עוגן (זה שמורידים מהספינות
) בושם 212 sexy עיפרון שחור איך יצא?

Princess Galush

New member
מאתמול ועוד משהו :)

אוקיי היום התלבשתי סתם מכוער, רציני
לקח לי שעות לבחור משו ובסוף יצא ממש מעפן כזה. אז מה שלבשתי אתמול: טי סגולה עם ציור של ארטיקים ארוכה בבטן מפול&בר סבא אפורה ארוכה בבטן מפוקס טייץ שלושתרבע (אבל קיפלתי עד הברך) מזארה אדידס סופרסטאר לבנות עם פסים טורקיז משקפי שמש גדולות אה ושיער פזור כמו כמעט תמיד, שהוא כבר ממשממש ארוך :O ואני חייבת לכתוב איך אחותי הלכה היום לגן (היא בת 4) היא הייתה נראית כזאת גברת קטנה! שמלה צהובה שקצת גדולה עלייה- שרוולים עד המפרק בערך, ומגיעה קצת אחרי הברך, משוחררת כזאת, עם הדפס פרחוני ושלוש כפתורים לבנים למעלה, והיא דיי וינטג' כי היא הייתה שלי :) תיק יד תכלת של הלו קיטי (והם לא צריכים להביא תיק לגן! היא סתם לקחה תיק!) סנדלים ורודות משובצות אבנים כאלה של נסיכות חח וקוקו גבוה והיא הלכה עם התיק על היד ככה, חח איזה חמודה! ושלא תחשבו שאמא שלי בוחרת הכל, היא מה זה קשה בבגדים.. כמעט כל מה שמציעים לה היא לא רוצה, בא לה כל יום משהו אחר, היא גם נוראנורא אוהבת שמלות..

dalia89w

New member
אחותי בול ככה

היא כיתה א' וחיבת שיקנו לה בזארה כי אני קונה שם (זה גם עוזר שהבגדים שם גירוי)

shachari

New member
אני ../images/Emo9.gif

חברה באה להוציא אותי קצת מהבית , [
] באלנו ארומה חחח בהמות . סקיני כהה של דיזל טוניקה חומה עם ציורים לבנים - זארה טופ לבן אולסטר לבנות שרשרת עם איזה תליון בזהב שיער רטוב -אחרי מקלחת
סטלה מקרטני וליפ גלוס בקטנה . מואה מואה

o Unicorn o

New member
../images/Emo185.gifאננננני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

טייץ שחור שלושת רבע
חולצת בית ספר אפורה קצת ארוכה [באורך] רחבה כזאת ><"
נעליי בובה שחורות עם פפיון כזה בסוף XP
קשת שחורה עם פייטים בשיער
אחרי הקשת שיער תפוס עם סיכה מאחורה קיבלתי המון מחמאות חחח

polbblop

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif אני.. ../images/Emo9.gif

אם תהיתן מי אני, אז כן, אני חדשה.
אני ליזה, בת 15, מירושלים.
ממצב? קיצר, הלבוש שלי היום, מלמטה למעלה: - ואנס אפורות מנופחות עם כמה פסים בתכלת... הנעליים הכי ישנות ומרופטות שלי, אבל בכי שימושיות.
- ג'ינס מתרחב למטה בצבע בינוני... סתם של איזו חנות בעיר... - גופיית וונאבי-סבא מ-TNT בתכלת יפה, עם שני פסים לבנים בצדדים. - עליונית אפורה עד קצת אחרי הציצים
, עם שרוולים מקופלים עד המרפק. - בושם - 212סקסי.
- שתי שרשראות - האחת שלי ושל ידיד שלי
, שהכנו לבד - על ה'עיגולים' האלה [נו, כמו השרשראות צבא] תלינו פניונס... והשנייה שרשרת חצי לב...
[קלוז-אפ על השרשראות] - קוקו גבוה, עם שני שוונצים יוצאים ממנו. יצא דיי נחמד, לדעתי.
ואני לא שמנה כמו שאנ נראית בתמונה.
אני קצת פחות שמנה...

../images/Emo109.gif אני :)

שורטס בלון מפול אנד בר. שהוא סוג של ג'ינס בצבע סוג של כחול עם פסים דקים לאורך. מושלם
[וחדש :]] טי שרט של פול אנד בר בכחול כהה שכתוב פול אנד בר בלבן. שרשרת פנינים [לא עגולות, אליפסה] בצבע שמנת מלופפת פעמיים. טבע נאות עם שתי רצועות בחום כהה. לק בורדו. תיק בגווני חום כהה על הכתף. משקפי טייסים של אירוקה. שיער אסוף בגולגול מבולגן והרבה סיכות. זהו :)

למעלה