נאוה פרנס, נטורופתית
New member
יום שלישי עבר עלי
בהתמוטטות שלא היתה לי כבר הרבה זמן. בדרך כלל אני שומרת על עצמי אבל... מעשה שהיה, כך היה: ביום ראשון היה לי יום ארוווווווךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ועמוס, במהלכו בבר תיקן אסלות וניאגרות (החליף 3 ניאגרות שעומדות לי עדיין באמצע הבית), החליף שני מנעולים ותיקן אחד, והחליף 2 ברזים. במקביל, פתחתי את מיכל הצבע הצהוב העליז שקניתי כדי לסייד כמה פינות בבית. מזגתי לי (בלי לשפוך על הניילון כהרגלי בקודש) כ- 5 ליטר צבע לדלי שאפשר לסגור אותו עם מכסה, מילאתי מעט מים, שני צעדים מהכיור ו.... ס פ ל א ש ! ! ! !
הידית נקרעה, הדלי נחבט ברצפה, וכל (כמעט) הצבע התפזר בחדר בהתזה לקח לי קצת זמן להתאושש מההלם ולהתארגן. הבית הוכרז מיידית כאיזור אסון, והתגייסתי לעבודה בתנאי חירום. רוב הצבע היה על הקירות המיועדים תוך כ- 15 שעות, חלקו התייבש על הרצפה, הדלי, כך התברר אח"כ נפצע אנושות, והמעט שנשאר בו המשיך ליזול ממנו על הרצפה. מלבד הרצפה, יש צבע גם על המקרר, על הפאנל מתחת לארונות (את ארונות העץ ניקיתי מיידית), על כפות הרגליים שלי, על כפות הידיים שלי (לקח לי כחצי שעה לקרצף אותו ממני) ועל נעלי הבית שאולי כבר לא יידעו ימים כחולים ללא צהוב. אה!! לאכול לא ממש יכולתי מחוסר גישה. המקרר הוזז מאיזור הצביעה (כן, המשימה היתה: מטבח) לכיוון הכיור והארונות המעבר היחידי לכיוון השיש והכיור היה מלא צבע, ממש לפתח המקרר. דלת המקרר כמובן שלא נפתחת 180 מעלות, והגז נמצא ממש בפינה מאחורי המקרר. אז צבעתי, וצבעתי, ונחתי מדי פעם הרמתי ידיים כמעט בסוף הצבע (מתישהו אחרי 02:30) מתישהו הצלחתי לשלוף מהמקרר רביעיה של גבינת סקי וניל. אכלתי 2 ארוחות - 2 גביעים בכל אחת + כף או שתיים של צ'יריוס בכל אחת. כמובן שעבדתי מעל לרצוי, הלכתי לישון עם אור ראשון והייתי עייפה מאוד למחרת. נכון שזה מצחיק היום הזה? כאמור, דיי נחתי למחרת, מרגישה שאיכשהו עצרתי על הגבול. ואז... אז התברר שהביקור של בני אצל חבריו כבר מתחיל להיות "יותר מדי" אז עליתי לרכב ב- 21:00, יודעת שאסור לי!!! ונסעתי לאסוף אותו בכפר תבור. אספתי, ביקרתי חברה שעברה דירה שבוע קודם, שם נחתי ואכלתי, וב- 01:00 יצאתי בחזרה הביתה. נשכבתי ליד הנסיך שביקש לישון במיטתי (אחרי כחודש העדרות מהבית) ונרדמתי. ככה, עם הבגדים, בלי לצחצח שיניים, בלי לכבות אורות. התעוררתי בלילה, בבוקר - אין מצב. לא יכולה להקים את הגוף לכלום: לא שירותים, לא אורות, אפילו לא כדי לסגור חלונות ולהדליק מזגן. רק בצהרים הצלחתי להתחיל לחשוב על לקום. עם כל העייפות, מזמן לא צחקתי מדברים נוראים כאלו - רק תדמיינו לנקות את הכל... לסיכום, אני מ ר ו צ ה ! ! ! ! הצהוב שמח ממש כמו שהרגשתי אותו מהקטלוג. בבר ממשיך את העבודה היום: חידוש טיח, איטום הגג ועוד. והמנקה שלי מגיעה כדי להחזיר לבית מעט שפיות. החדר הבא: כנראה חדר האוכל - אני הולכת לקחת צ'אנס ולערבב שני צבעים. תחזיקו לי אצבעות שיצא אפרסק רצוי וראוי. את השנה החדשה אני עומדת לקבל בבית מלא צבע, חיים ושמחה
איזה כייף!!!
בהתמוטטות שלא היתה לי כבר הרבה זמן. בדרך כלל אני שומרת על עצמי אבל... מעשה שהיה, כך היה: ביום ראשון היה לי יום ארוווווווךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ועמוס, במהלכו בבר תיקן אסלות וניאגרות (החליף 3 ניאגרות שעומדות לי עדיין באמצע הבית), החליף שני מנעולים ותיקן אחד, והחליף 2 ברזים. במקביל, פתחתי את מיכל הצבע הצהוב העליז שקניתי כדי לסייד כמה פינות בבית. מזגתי לי (בלי לשפוך על הניילון כהרגלי בקודש) כ- 5 ליטר צבע לדלי שאפשר לסגור אותו עם מכסה, מילאתי מעט מים, שני צעדים מהכיור ו.... ס פ ל א ש ! ! ! !