אניש קאפור
New member
יום שלישי- ניתוח
לא הייתי פה כמה זמן כי הכאבים התגברו ונהייה יותר ויותר קשה. בביקור השני שלי במיון (תוך חמישה ימים) אושפזתי לאיזון כאב ולמחרת הציעו לי להקדים את הניתוח שהיה אמור להיות ב -18.11 ל -6.11. ובמילים: יום שלישי. נבהלתי והסכמתי (זה באמת היה בו זמנית).אתמול חזרתי הבייתה ולבית החולים אחזור ביום שני בצהריים (מה שאומר שאת הכנת המעיים אני אעשה שם...
). זה ניתוח שני שלי (השנה) ואני מנסה להזכיר לעצמי כל מיני דברים שיעזרו לי לעבור את התהליך הזה בייתר קלות. אז כל מי שרוצה לתרום לי מנסיונה בעניין, מאד מוזמנת. אשמח לכל עצה. ולמי שיש משהו מצחיק בעניין- זה הכי טוב עבורי. אז קדימה, תתפרעו עם ספורי האנדו- ניתוח- רופאים ההזויים ועם כמה עצות מועילות במישור הפיזי. זה כל מה שאני צריכה. תודה, אניש קאפור
לא הייתי פה כמה זמן כי הכאבים התגברו ונהייה יותר ויותר קשה. בביקור השני שלי במיון (תוך חמישה ימים) אושפזתי לאיזון כאב ולמחרת הציעו לי להקדים את הניתוח שהיה אמור להיות ב -18.11 ל -6.11. ובמילים: יום שלישי. נבהלתי והסכמתי (זה באמת היה בו זמנית).אתמול חזרתי הבייתה ולבית החולים אחזור ביום שני בצהריים (מה שאומר שאת הכנת המעיים אני אעשה שם...