יום שלישי- ניתוח

יום שלישי- ניתוח

לא הייתי פה כמה זמן כי הכאבים התגברו ונהייה יותר ויותר קשה. בביקור השני שלי במיון (תוך חמישה ימים) אושפזתי לאיזון כאב ולמחרת הציעו לי להקדים את הניתוח שהיה אמור להיות ב -18.11 ל -6.11. ובמילים: יום שלישי. נבהלתי והסכמתי (זה באמת היה בו זמנית).אתמול חזרתי הבייתה ולבית החולים אחזור ביום שני בצהריים (מה שאומר שאת הכנת המעיים אני אעשה שם...
). זה ניתוח שני שלי (השנה) ואני מנסה להזכיר לעצמי כל מיני דברים שיעזרו לי לעבור את התהליך הזה בייתר קלות. אז כל מי שרוצה לתרום לי מנסיונה בעניין, מאד מוזמנת. אשמח לכל עצה. ולמי שיש משהו מצחיק בעניין- זה הכי טוב עבורי. אז קדימה, תתפרעו עם ספורי האנדו- ניתוח- רופאים ההזויים ועם כמה עצות מועילות במישור הפיזי. זה כל מה שאני צריכה. תודה, אניש קאפור

lior362

New member
הי אניש

בהצלחה בניתוח. יום שלישי פעמיים כי טוב . דווקא נחמד לקבל את זריקת ההרדמה ממסטל משהו .... בהצלחה

תודה

לא זכרתי את עניין ה "פעמיים כי טוב" וטוב שהזכרת לי. בעניין זריקת ההרדמה הממסטלת - אנסה לפתח תשוקה לדבר בימים הבאים
אניש

הנה אני בא ../images/Emo151.gif

היי מתוקה דבר ראשון שיהיה בהצלחה....ואנחנו איתך את זה את יודעת.
ועכשיו לבידורים..
(הניתוח ניקוי שלי היה מתוכנן ל- 6/11 ואז בגלל שאחד הרופאים לא היה דחו לי ל- 15/11 2005) ועכשיו לבידורים.......
ניקוי מעיים - תבקשי חוקן פליט
יותר "נעים" מהספירט (סופודקס)
שלוקחים וליום
- לפני הניתוח בין 1 ל-2 כדורים קצת לפני הניתוח הניתוח שלי היה בדיוק אחרי שקיבלתי רשיון נהיגה
אז כמובן במיטה "נהגתי"
וכיוונתי תנועה למסיע המיטה.....ואז מגיעים לחדר הניתוח שמחה עליזה
......אני מצאתי את עצמי מעודדת את כל הממתינים לניתוח.
....בנוסף ביקשתי מכל הרופאים והאחיות את הכובע הפרחוני שלהם
- הזכיר לי את
קטן בערבה.....אחר כך בא המרדים ושרתי לו שירים.
.....השיר של "בילבי".......בתוך החדר ניתוח....חקרתי
כל אחד לתפקידו
שאלתי מה הכילים וכמובן שסיפרתי לכולם כמה אני אוהבת
את הרופאים המנתחים שלי...סוריאנו ...רוזין....
חפשתי
ונרדמתי.........כשהתעוררתי דבר ראשון ששאלתי את האחות זה איך אני מרגישה
...חיפשתי
ונרדמתי.....כשיצאתי מחדר התאוששות סיפרתי
את מה שזכרתי ונרדמתי וכך הלאה עד למחרת......
אוהבת אותך
מלא נשיקות
תחשבי עלי
ואני עלייך...

מרוב בידורים שכחתי עצות../images/Emo163.gif

ברגע שמרשים לך לרדת מהמיטה למקלחת....תרשי לעצמך גם לצעוד קצת....מפעיל איברים במיוחד גזים שזה הכי חשוב.... נשימות - לחיצה קלה של כרית על הבטן והשתעלויות עוזרת לכאבים ולירידות מהמיטה. הכי חשוב לא להיות כל הזמן במיטה עדיף לשבת על הכורסאות מלשכב במיטה. ואלו עצותיי להתאוששות מהירה והחלמה קלה נשיקות

תודה

זיקית את ע נ ק י ת . קרעת אותי מצחוק עם התאורים שלך. עכשיו את יכולה להיות בטוחה שאחשוב עלייך. רכשת לך מקום של כבוד בהארד דיסק שלי. אני מתלבטת אם לצלצל למחלקה ולשאול מי ינתח אותי. אולי עדיף " להזיז" את כל העניין בסופה"ש ממרכז ענייני ורק לשמור שלא יכאב ולצחוק. מה דעתך הצבעונית? נשיקות פרפריות, אניש

הכול אמיתי../images/Emo9.gif

מקום בהראד
.....בהחלט מקום חשוב....
... כשהתעוררתי ושאלתי את ה
איך אני מרגישה
העזתי
אפילו לשאול למה כואב לי
......... עזבי אותך משאלות
ומחשבות
סופ"ש הוא למנוחה לראש ולגוף זו דעתי ה
...וזה שתדעי רק בגלל כמויות הצבע שראיתי וצבעתי בשבוע הזה......אפשר לראות על הגוף שלי באיזה צבעים צבעתי ....נתנו לי
ביד וצבעתי כל מה שאפשר מהבית חלונות, דלתות, סורגים, תיבת הדואר והמכסה של בלוני הגז.....ה
עוד בהיכון.... מה שכן אפילו הספקתי לעשות לי גינת חמד שתלתי וחברה הביאה לי עציצים של
...ואפילו משפך של פעם בצבע צהוב ...........מדליק לגמרי.....להשקות עם משפך ....ממש כמו גשם בשליטה שלך. יש לי גם רקפות...אבל הן קצת נבלו ואני מנסה להחיות אותן......
אז תצחקי תקראי תשוטטי תצוטטי תאכלי וביום האישפוז כבר יגידו לך הכל....ועד אז יש מלא זמן ואני איתך

ליאל ד

New member
אניש!

קודם כל אני מאחלת לך ניתוח קל והחלמה מהירה!! זה טוב מאוד שהקדימו לך את הניתוח - ככה שזה כבר יהיה מאחורייך! חוץ מזה תחשבי על כך - שבאיזה עוד מקום ציבורי תוכלי להיסתובב בכותונת רחבה ובלי תחתונים
!!! ואף אחד לא יגיד לך כלום!!!!!!!!!!!!!

אניש היקרה../images/Emo50.gif

שיעבור בהצלחה ובקלות. תחשבי על כך שאחרי הניתוח יעלמו הכאבים. לגבי הכנת המעיים, כנו שזק אמרה אם יש אפשרון תבקשי את החוקן, ממש לא נורא. ובחדר הניתוח לפני ההרדמה תחשבי על שרגא של זוזו (בטוח יעלה חיוך על פנייך)
ומי יודע אולי הוא באמת יהיה שם. וכן תרימי טלפון ותשאלי מי ינתח אותך, כדי שתהיי רגועה יותר. ושוב המון בהצלחה יהיה בסדר
מייקי

galim29

New member
../images/Emo25.gif שמחה גדולה שהקדימו לך../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

לא על הניתוח אבל שהקדימו לך. את סובלת כל כך הרבה זמן והגיע הזמן שתטופלי כמו שצריך.. מחזיקה לך אצבעות, ידיים, רגליים, ריסים, גבות וכל אבר בגוף שתההי כבר אחרי ובטוחה שעוד חודש תרגישי אחרת.... אפילו פחות זמן...
חיבוקים ענקים בינתיים, תיהני מהזריקה הממסטלת ומההגעה לרגע שחיכית לו שישפר את איכות חייך... אוהבת מאוד
הה
ה

זואילי

New member
אנישקה ../images/Emo24.gif

מקווה שהניתוח יעבור בטיל ותרגישי מעולה לאחריו. לא להסס לבקש ואליום ביום האישפוז וכמובן ביום הניתוח. אם זה בפגישת הטרום ניתוח או כשתאושפזי. הכל נראה אחרת אח"כ. גם שרגא... את הסופודקס לא לשכוח לדלל בספרייט. לשתות במכה תוך כדי עצירת נשימה וסתימת אף. ממליצה לך מאוד מאוד לישון יומיים ראשונים בחצי ישיבה. ככה תילחמי בגז. וכמו שזק אמרה - כרית חזק על הבטן, לכופף רגליים, תבקשי שמישהו ילחץ לך חזק על החזה - ולהשתעל. ברגע שתרגישי את הכאב מהגז - תדווחי לאחיות, וברגע שהן יגידו לך להתחיל לשבת או ללכת כמה צעדים - תעשי את זה גם אם כואב. רק לא ללכת שום צעד לבד בהתחלה! אם את יושבת והולכת כמה שיותר מהר - התגברת על הגז - מנסיון. מקווה שלפחות את תזכי לצפות ברופא המהמם חושים ד"ר קדם, כי אף אחת לא מאמינה לי שיש כזה דבר. שיהיה בהצלחה!

תודה על השפע

אין כמוכן
יש פה שפע של הצעות- ממש סיפריה של צחוקים בניתן לי. תודה רבה רבה. ולזואי- פגשתי אותו והוא אותי במיון בשעות הקטנות של הלילה
אניש

זואילי

New member
../images/Emo99.gifיאמי... בשעות הקטנות של הלילה...

לנצור בלב ולהיזכר כשכואב
. אין כמו אנדורפינים טובים כדי להתגבר על הלפה'

blavi1

New member
בהצלחה ושיעבור בקלות../images/Emo24.gif

עד כמה שאפשר... אז ככה, יותר בגדר הפדיחה (אבל יש נסיבות מקילות)- בדיוק לפני שבוע, בבוקר שלאחר הניתוח הרגשתי גיבורה ובלי לחשוב יותר מדיי עטפתי עצמי בחלוק קצר שהבאתי מהבית, קמתי מהמיטה והתחלתי לשוטט במחלקה. מהניתוחים הקיסריים שעברתי ידעתי שרצוי להתהלך כמה שאפשר ומאחר שלא היה לי דימום הרגשתי חופשיה במיוחד. אז הלכתי לעמדת האחיות והלכתי למטבח להכין תה וחזרתי לחדר וחוזר חלילה... אך לא הבנתי למה כולם מסתכלים עליי ועוקבים אחריי בכזה עניין...עד שאחות אחת שאלה אותי אם אני לא רוצה להחליף את הכותונת של הניתוח לכותונת של המחלקה...(מישהי שמה לב שכתבתי מקודם חלוק קצר?...)
ועכשיו ברצינות - צר לי על הסבל שנגרם לך ואני מאוד מקווה ומתפללת שהניתוח יביא לך את השיפור המיוחל ושתחזרי לתפקד כמה שיותר מהר נטולת כאבים להממממון זמן. קחי לך לבי"ח דברים שמרגיעים אותך ושמשמחים אותך - אולי מוזיקה , אולי תמונות מאירוע משמח וכד'. קחי לך גם סוכריות מרעננות לשעות הראשונות בהן אסור לאכול. ועד הניתוח - תעשי רק דברים שמשמחים אותך - וזה אומר לא לחדשות לא לטלנובלות ולא לדוקודרמות כן לקומדיות מכל סוג שהוא אפילו הנמוך ביותר - כל מה שיעשה את העבודה... וכן, חשוב לצמצם את אי הוודאות למינימום ולכן כדאי שתבררי מי ינתח אותך. מאחלת לך הרבה בהצלחה ושולחת לך חיבוק גדול

אניש ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלפרוסקופיה שעברתי לפני כמעט 6 שנים היתה הרדמה ראשונה שלי...וכשהתעוררתי התחלתי להגיד שאני חולמת, אני באמצע חלום, האחיות מסביבי ניסו להסביר לי שאני לא חולמת ואני אחרי ניתוח.... לקח לי די הרבה זמן להבין איפה/מה/מתי....(אמנם לא מהמצחיקים ביותר, אבל מעט
) עצות נוספות אין לי. אבל, שוב הרבה מאוד
שיעבור בקלות והחלמה מהירה לאחר מכן

ר ו מ י ה

New member
שיעבור פשוט וקל ../images/Emo45.gif

ההעצות שלי- 1. לקום כמה שיותר מהמיטה ולהתהלך במחלקה. אומנם עלול לכאוב, אבל בהחלט מזרז את ההחלמה. 2. לי מה שסייע להקל על כאב הגזים באזור הכתפיים והשכמות,היתה כרית חימום (חשמלית/למיקרוגל/מים). מאחלת לך שהכל יעבור בשלום וההחלמה תהיה מטאורית

לוואנדר

New member
בהצלחה לאניששששששששששש

ואוו כפי שאמרה ליאור יום שלישי זה יום נהדר לניתוח- פעמיים כי טוב!מכאן שהניתוח יצליח הרבה מקודמתה והיי בטוחה בכך מחבקת מחזקת ומתרגשת עמך ומחזיקה לך אצבעות!!! לוואנדר

למעלה