קצת קשה לענות...
הגריסים שאני שמה זה מה שנקרא ebly וזה מאוד קרוב לגריסי פנינה
עדשים- עדשים אדומות אני מבשלת ועדשים כהות קונים כאן בשימורים כי זה יותר נוח. המשומר יוצא עגול ויפה ושלם
אז בחביתה אני שמה עדשים שחורות משימורים. את תאלצי לבשל, לסנן ואז לשים בחביתה.
לגבי הברוקולי.. מחממת שתי דקות במיקרו את הברוקולי הקפוא ואז שמה בבלנדר הגדול וטוחנת חצי. לא עושה מזה משחה של ממש אבל בואי נאמר מעוך היטב (קישוא קצת ויתר קל להחביא כי לברוקולי יש את הנקודות של הפרח)
אגב, אם יש לך קטנים בבית, הילדים אוכלים איתי גם קוואקר וזה נורא נורא טעים להם. הם מקבלים כל יום כשהם חוזרים ממסגרות (אני אוספת אותם ב12:30) ואני עושה להם 4 כפות קוואקר, מכסה במים רותחים ומוסיפה פנימה דברים טובים:
בננה, אגס, קלמטינה
תפוח מגורד וקינמון
גזר מגורד דק, בננה וקינמון
בננה, אגס, אבוקדו
הם מקבלים את זה באהבה גדולה, יוצא לכל אחד מהם כמות גדולה ויפה. מכל פרי יש חצי לכל אחד. פעם בחודש בערך אני שמה לגדולה (בת שלוש) סוכריות צבעוניות מעל