יום שלישי - מה בסירים

בסירים שלי היום

ספירת מלאי במקרר: עגבניות, ביצים, תפוחי אדמה, אז יהיה שקשוקה, צ'יפס או תפוחי אדמה בתנור

יום טעים לנו ושקט לחברינו בדרום.
 
הגבתי לך בבלוג, בזמן האחרון איך אני אוהבת

קרפצ'יו, דגים, בשר,הכל הולך, פשוט טעים לי.

תודה, מגרה מאוד
 
באתי לעדכן


אחרי יום עמוס עמוס, נכנסתי למטבח ב9 בערב
התוצאה: קציצות עוף מטוגנות, קציצות עוף מבושלות ברוטב עגבניות חומוס ודלעת, ותבשיל אורז אדום, שעועית מאש וירקות.

לילה שקט לכולם!
 

סביון1

New member
תודה ליאור. שמרתי את האתר הזה במועדפים

יש שם הרבה מתכונים מענינים
 
הכנתי קצת אחרת ממה שליאור הביאה.

טיגנתי ירקות במעט שמן זית: בצל, גזר, גמבה, סלרי
הוספתי את האורז והשעועית (אחרי השריה של שעה)
תיבלתי: מלח, פלפל, קינמון וכמון. הוספתי מים ורסק עגבניות.
ובישלתי עד שמוכן על אש קטנה.

בתיאבון!
 

סביון1

New member
תודה רבה

אני מעדיפה את הגירסה שלך. לא בגלל שהאסיאתית נראית פחות טעימה אלא מסיבות של המנעות מרוטב סויה.
 

סמאדי

New member
אצלי היה קוסקוס עם מרק

לעצמי סושי צמחוני.
בערב מרק תרד עם אורז, שום, מלח ופלפל. מעולה.
 
בסירים שלי היום


היום לא הכנתי אוכל, פתחנו שולחן מהקניות, כבדרך כלל בימי רביעי.

על השולחן: גבינות, ירקות, חמוצים, פיתות, ואני דווקא בא לי על פסטרמה, אז הכנתי לי פיתה עם פסטרמה, מיונז, מלפפון חמוץ ועגבנייה.
 
למעלה