יום שלישי ? לא נגמר...

מירטל

New member
יום שלישי ? לא נגמר...

אז אתמול נסענו באוטובוס בפעם הראשונה, ומישהוא היה כל כך מבסוט שהוא אפילו התעורר רק פעם אחת בלילה ( וכן, זה נחשב מצב טוב...), וגילית שאם מישהו מחכה לי שם והוא במצב רוח טוב אפשר לוותר על העגלה.

ואתמול הבעל היה צריך לחזור לבסיס, ברכב, בדרך תפס אותו מ. צבאי ונתן לו דו"ח על מהירות ( תגובת כל העולם ואישתו : ממתי אתה נוסע מהר?!), ותור למישפט היום, אז בכדי להגיע בזמן הוא נשאר לישון בבית עוד שתי לילות, ואני לא הספקתי לאפות למ. צבאי עוגה כאות תודה....

hell cen be fun

New member
אני חושבת שאת היחידה שאוהבת אותם!

פה חם!
היום תירגלנו הירגעות עם מוצץ, היא דווקא נרגעת יפה כשהוא בפה הבעיה היא שאני צריכה להחזיר לה אותו כל הזמן כשהוא נופל.

לא נורא, ככה מתחילים. בהתחשב בעובדה שעד לפני שבועיים היא לא הסכימה להכניס אותו לפה בכלל, מצבנו טוב.

הסהר

New member
רק אנחנו בלי מוצצים?

הסהר

New member
שאלת אוטובוסים

איך עושים את זה ?!?!?!?!?!

אני חושבת לנסוע לחברות לכמה ימים. משהו כמו שעתיים נסיעה באוטובוס.

הוא היה עליך במנשא? עגלה? ביד?

איך עוברים את זה בשלום ?!

ויפה לכם על הלילות הרגועים
נראה לי שקטנותי תתעורר פעם אחת בלילה רק בגיל שנה וחצי ...

כיף על המבקר הלילה

מירטל

New member
מנשא זה must

באופן כללי מנשא זה must - אבל אל תנסי לעלות על אוטובוס בלי אחד בגיל הזה ( במיוחד אם היא התחילה קפיצות התאבדות מהידיים), עגלה אפשר רק באוטובוס עירוני.

החדשות המאוד מעודדות - הוא מאוד אוהב נסיעות ונוטה לפעמים להירדם בהן, זה נכון גם לאוטובוסים, ואם מתזמנים את הנסיעה לזמן שבע וחיתול נקי, היא יכולה לעבור בשקט, ממליצה לעבור טבילת אש או לחלופין לסוע עם עוד מישהוא - אפילו בקצה אם אפשר...

הסהר

New member
באמת לא נגמר

היפה שלי צריכה אקשן, ואני לא יודעת איך עושים את זה !

נראה לי שאין מנוס מלצאת מהבית פעמיים ביום - אחרי השנת בוקר, ולפני השנת לילה.
אחרת היא משתעממת, אני משתגעת...

הבעיה שאין לאן לצאת כאן, חם, ואני לא מכירה כאן הרבה אנשים.
זה יהיה להמציא יש מאין...

אם יש רעיונות - מה עושים בבית עם תינוקת בת 5 חודשים,
או בכלל, מה עושים עם תינוקת בת חמישה חודשים ....

שעתיים באוטובוס?

לישון!!!

מה עושים? קטונתי. אבל חובה לדעתי לצאת. פה יש ״יציאות יזומות״ כם בערך פעמיים ביום (מכולת/ דואר/ סיבוב פיפי לכלבה)

מירטל

New member
לעולם לא.

תגלי שהם מפתיעים אותך ושהשאלה : מה עושים איתם ? מפציעה גם בגיל שלושים שנה, חמישה חודשים זו רק ההתחלה.

למעלה