יום שלישי כאן!

יום שלישי כאן!

ברשותכם אחרי היום הקשה שעברנו ועוד ממתין לנו בהמשך יום קשה לא פחות, אנסה לאוורר טיפה את הרגשות ולהכניס טיפה צבע לשבוע הזה אז------ למי שלא שם לב יום שלישי כאן! ישששששש זה אומר האמצע של השבוע אמנם אני בעבודה היום עד הלילה אבל זה אומר שאחרי היום הארוך הזה נותרו יומיים לסוף של השבוע וביום שישי אני מתכוננת לחגיגות גדולות נה נני נננה נה שיהיה יום מאיר עיניים, יום של כמה מעשים טובים ויצירה ברוכה רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
יום שלישי. האם הקידמה היגיעה לקיבוץ?

אז ידענו שזה יגיע, רק לא ידענו מתי בידיוק. בעקבות ההפרטה שהתפרצה לה כבר לפני יותר מחמש שנים וממדיה הוכים ותופחים.. יש כאלו שמצבם הכלכלי השתפר מאז פרוץ ההפרטה. אני במעמד שונה. אני שייכת למסורבות הלימודים בזמנו, מה שאומר שבשלב מסוים זנחתי את המאבק מול הקיבוץ. מה שאומר שבעצם לא למדתי שום דבר שיכול היה לקדם אותי בחיים. ב20 השנים האחרונות שימשתי כספרית עם כמות לא מבוטלת של עבודה. לא חשבתי שאי פעם אגיע למצב של תחרות (כי הרי אני "ה"ספרית) אז אחרי משבר המים החמור ברצינו הקטנטונת, הוחלט שגם לקיבוץ יוכנסו שעוני מים. מההנהלה היו בסדר איתי, הודיעו ביום ראשון שביום שני באים להתקין לי שעון מים, או ביום שלישי. אמרתי שבלי מים כמה שעות, ניתן עוד להסתדר אם מתארגנים בהתאם. גם עם תורנויות הלילה שלי אני מסתדרת בהתאם..., רק ש.... אתמול אחרי שחזרתי מותשת מעבודת הבוקר על כבישי ארצינו ורציתי לקחת סייאסטה קטנה, הוקפצתי מהמיטה לקול רעש עז של קדיחה בקירות ביתי. (אין לי מה להתאונן, הרי קיבלתי התראה) הבוקר בשעה שש וחצי הגעתי לביתי כמעט בזחילה מרוב עייפות שהצטברה אצלי. החלטתי לפני שאני עולה הביתה, להציץ על שעוני המים החדשים שהותקנו (ככה סברתי לי לתומי) ואכן ראיתי בצינורות המים קופסאות שחורות שנראו לי כשעונים... עד שהגעתי סוף סוף לשינה המרגיעה השעה היתה כבר כמעט שבע הבוקר. הייתי מאוד עייפה ולכן נרדמתי. בשעה שמונה וחצי הסיוט התחדש!!! שוב קודחים לי בקירות!!! עכשיו כבר רבע לשתיים בצהריים. כל פעם שאני מחליטה שזהו, נגמר, אפשר כבר ללכת לישון, הקידוח שוב מתחיל.... חמש שעות הם כבר קודחים פה בחוץ. מים אין בבית. ואני אנה אני באה???? לפי הקידוחים אפשר לחשוב שקודחים פה באר נפט לפחות... נראה לי שאני יוצאת עכשיו לפתוח שם ג'ורה על מישהו...
הצילוווווו!!!!!

שרלהההה

נו אז מתקינים שעונים בקיבוץ??? ואללה הגיע זמן אחרי מאה שנים שיהיה גם איזה שעון בקיבוץ חחחח ואל תתרגזי חבל על העצבים תוך שבוע שבועיים הכל יחזור למקומו בשלום
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
בואי אחשוף ואספר לך 2 סקופים../images/Emo106.gifשרל'ה

לפני שנים שרו להקת הנחל שיר חמוד אודות שרית הספרית מיותר לציין ששרית היא למעשה : שרה - שרל'ה הספרית שחשפה כאן סודה הכמוס לעיני כל . ומכאן אני מגיע לחשיפה שניה אודות קיבוץ/ים והפרטות למניהם . במשך שנים ניהל הקיבוץ שלי מפעל למערכות סינון מיים . במקביל אלינו ניהל גם קיבוץ בית זרע מפעל דומה לשלנו לסינון מיים . שנים ניסינו להדבר איתם ולהגיע להסכמות כאלה ואחרות של שיתוף פעולה מסחרי/שיווקי אך ... נאדה . חברי בית זרע התנהגו באופן מתנשא ובוטה . והנה ... ימי סגריר עוטים שמי בית זרע והגיעו כמעט עד פת לחם . כאשר המוצא היחידי הוא למכור את המפעל המפואר שלו ל... כן חברות/ים לנו ... לקבוץ שלנו .. אשר רכש לפני מספר ימים את המפעל הנ"ל על כל נכסיו ועובדיו . ובזה הפכנו להיות המפעל הדומיננטי בעולם למערכות סינון מיים .

ש ר ה לה

New member
מעולם לא הכחשתי את העובדה...

ואכן ידידיי מכנים אותי גם בכינוי "שרית הספרית" ועוד אוסיף ואומר שאפילו שרתי פה ביום הקיבוץ מעל הבמה המרכזית בכטטנה מלאה, את השיר הנ'ל כשהעיבוד והליווי מופקדים בידיו האמונות של עוזי אסנר (למי שמכיר ויודע להעריך). שכשכתבו את מילות השיר על "שרית הספרית" , כנראה ידעו כבר שמוליק צ'יז'יק ואריאל זילבר שזה בדיוק יהיה תחום העיסוק שלי בעתיד..., כי המילים נכתבו ממש ממש כאילו עלי... , אני עדיין הייתי צעירה ואפילו לא תכננתי... ...שרית הספרית קובי פרץ מילים: שמוליק צ'יזיק לחן: אריאל זילבר קיימים 2 ביצועים נוספים לשיר זה : ביצוע: בחר ביצועלהקת הנח"לחני נחמיאס, עירית ענבי ואהרון פררה טילפנתי אל שדרן תחנת רדיו מרכזית ביקשתי ממנו שינגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת, חברתי שרית היא עומדת וחופפת שיערן של לקוחות מוסיפה גוון וצבע שכולן יהיו יפות אין אחת כמוה, בכל העיר הזאת אז תעשה טובה אישית ותנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית איזו מן תקליט היא למדה את המקצוע קורס פרטי בארצות הברית היא עובדת בצורה כל כך ידידותית זכתה מקום ראשון בתחרות בינלאומית אז תנגן את התקליט אז תנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית איזו מן תקליט יש כאלה שעובדות בפקידות או הנהלת חשבונות אחרות מנסות את מזלן בתור דוגמניות שרית היא אחרת, יש לה ציפיות אז תנגן את התקליט תנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית כל אחד שמע על שרית הספרית

צילוש43

New member
שרה לה../images/Emo13.gif רק לא זה..

שמעי נא.. שעונים לך יקדחו שבוע שבועיים. אזי מה יקרה באים תפתחי ז'ורה???
מערכות תיעול שזמן ביצועם יקח שנים על שנים..
עדיף לספוג בקטנה

ניקו 45

New member
אוי זה טעים../images/Emo159.gifאויייי זה טעים עד כאב../images/Emo7.gif

מי שמכיר אותי וודאי יודע שאני אדם פרקטי . "לופט גישפט" ממני והלאה . כך שלכבוד יום הולדתה של זוגתי שתחיה קניתי ... "אופה לחם ביתי" . כן , זו מן מכונה שכזאת שמשליכים פנימה ע"פ סדר מסויים מרכיבי לחם ע"פ טעמך האישי ו... יוצא משם ולא להאמין לחם חם , טרי ומדיף ניחוח משכר . ובכן : היום היתה "טבילת האש" הראשונה והיא (המכונה) אפתה עבורי לחם חמניות/צנובר/שומשום בטעםמממ שמיימיייייי . אחחחחחחח אפשר להתמכר לזה בנקל . ממליץ בחום

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif אני בהלם אני המומה../images/Emo3.gif

תראו מה זה??? גברים
לאישתו יש יום הולדת
..והוא חוגג לה "לופט גישפט"..
לכו תבינו..
חחחחחחחחחח ניקולאי קפצת על המציאה אההה??? מזל טוב לאית חיקך
זוגתך
ממני שלוחה לה גם חיבוק ונשיקה
ולך הביצוע להשקעה והבטחה שאכן.. בוצעה
ואתה הפסק לאכול את הלחם שלה.. מהאוייייי אוייייייי קיבלתי כאבי בטן לשניה

ראית אותו צילושקהההה

הוא קנה לזוגתו מתנה והוא משתמש בה גרררר גברים אני אומרת לכם טפייייי אין לי מילים
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מזל שהמדינה מנוהלת ע"י גברים../images/Emo46.gifזוהרת

הן כתבתי שאפיתי לכבודה ת'לחם . ואני בסה"כ טעמתי . מה ? השף לא טועם את מעשה ידיו להתפאר ? וכדאי שתמצאי ת'מילים לחזור בך מרמיזותייך ...

מדינה?! מנוהלת?!!../images/Emo46.gif

ע"י גברים????? בבקשה הנה סיימתי את ההסבר הרי אנחנו רואים מה קורה פה לא? אני צרכה לפרט? להדגים? לנמק?? טפיייייייי
ועל איזה רמיזות אתה מדבר הא??? אני אמרתי מפורשות במילים ברורות ולא חוזרת מעצמי וממני ביייייכלללל אממממ לך ואממממ לך עפה לחפש את המחבתשלי שמממממזמן לא התעופף לו כאן
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
צילושק'ה דרגה/קרידה ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני רק טעמתי את המוצר המוגמר ... בחיי שהלחם על 0.9 הק"ג שלו שייך כולו לאשתי שתחיה . ובאשר ל... "לכו תבינו" שלך ... אסביר לך פעם ב-4 עיניים/אוזניים ...
ומה שלום הבטן המרקדת שלך ?

צילוש43

New member
בטח שבטח..../images/Emo3.gif

בביטנך שייך לה..
ממרום שנותי עדיין לא הבינותי
כנראה גם לא אבין

alondli

New member
.."אופה לחם ביתי"..הא..??../images/Emo123.gif . כאילו...

נמאס לך ללכת מוקד בבוקר להביא לאשתך לחם טרי/לחמניות טריות מהסופר..?...
בכול מיקרה, בינתיים זה נראה כ..מתנה עבורך !
אבל..קודם כול ברכות לזוגתך
..
..ושיהיו לכם הרבה בקרים מהנים ביחד עם לחם/לחמניות טריות עם החמאה/גבינה/ריבה ליד הקפה..
אני גם מאחל לך הרבה פעילות והנאה עם המכונה החדשה. אבל בינינו..יש לי חברים אחדים ש..עברו את השלב הזה של מכונת אפיית לחם במטבח..שזה בערך כמו מכשיר הליכון בסלון. בהתחלה מתלהבים, מנסים את כול האפשרויות..מנסים להתמיד...אבל איך שהוא שגומר בפינה, עזוב לנפשו. לי אין כזה, אבל חברים בשלב ההתלהבות שניסו והביאו "דוגמא".. ..זה באמת יוצא מעניין בטעם ומגוון בצבע, עם תוספות וטעמים לרוב, זה אפילו חמים שזה טרי... אבל לרוב הלחם יוצא גם צפוף וכבד.. יש אומרים שככה צריך להיות לחם "אמיתי", בטח מהסוג הבריא.. אבל אני מאלה שאוהבים לחם עם בפנוכו אוורירי, קל ורך ..
דווקא הצעתי לאשתי לרכוש מכונה דומה..אבל המבט האלכסוני הישיר שלה שלח אותי -גם ללא מילים פורשות- להמשיך כרגיל למאפיה הקרובה ( לחמים מיוחדים טריים) או לסופר ליד הבית ( ללחמניות טריות..)...

ניקו 45

New member
בוא ואנסה להסביר אלונדלי../images/Emo8.gif../images/Emo238.gif

יש לי אשה בעלת "חוש טעמים" מיוחד . וברגע שהחלה להגיע הביתה מכל מני מקומות מאפה עם קוביית לחם בגודל של "סבון סינטבון" הבנתי .... שיש כאן "גליק" . ובאמת אותם לחמים טעימים באופן יוצא דופן . ואתה יודע שהיום לחם זה על בסיס של מאפה פלצני בתוספות של אגוזים כאלה ואחרים ואף פירות יבשים כאלה ואחרים . זה ממש לא כמו אותו הלחם שעליו גדלנו ושהיה טעים גם לי . ומכיוון שאני אוהב מאוד מני מאפה , וכן זוגתי שתחיה אוהבת מני מאפה , (כמובן שתמיד במידה סבירה ) אזי בהכרח ... פעלתי בנידון והתוצאה פשוט מפתיעה לטובה . מבטיח לך לדווח בעוד שנה ע"מ לאשש או להזים הערכתך באשר ל"אחרית" יומו של האופה הבייתי . ומי המשוגע שרץ ב- 05:00 בבוקר לקנות לחם טרי מהמכולת השכונתית אהההה ?
תודה לך בעבור הפירגון והעידוד ידידי

למעלה