יום שלישי טסט!!

16תומר

New member
יום שלישי טסט!!

אני צריך עצות. איך ליצור רושם טוב על הבוחן איך לא להלחץ ועוד מידע על הטסט. ועוד שאלה למי שלומד בלוד... ביום שלישי לא לוקחים לשוק, נכון??? דרך אגב קראתי כבר את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=783&c=6636&sc=0&ssc=0

green witch

New member
לא מלוד אבל

אל תנסה ליצור רושם טוב על הבוחן פשוט תנהג טוב! לא מעניין אותו אם תחייך הרבה או אם תחייך קצת. לא להילחץ? פשוט תזכור זה רק טסט ואם נכשלים אז לא נורא תמיד יש עוד אחד.. וזהו..שיהיה בהצלחה

FairyTale17

New member
היה לי טסט ביום שלישי שעבר

ההיתי ממש לחוצה לפניו... ממש התחלתי לרעוד ולא יכולתי לעמוד במקום אחד. ואז הוא נכנס לאוטו והבנתי: אני נוהגת טוב, הוא יכנס לאוטו,אני אתן לו להרגיש בנוח ובבטחה וירשים אותו בכמה טוב אני נוהגת!!! זהו ירד הלחץ ונהגתי מצויון ועברתי!!! טסט ראשון!

16תומר

New member
לי זה בדיוק הפוך!

אני בכלל לא לחוץ לפני הטסט אבל כשיגיע הטסט וכשהוא יכנס לאוטו אני יתחיל להלחץ

16תומר

New member
שכחתי עוד שאלה

בטסט מותר לנסוע טיפה מעל המהירות המותרת בעקיפה? איך אני יודע מתי צריכים להוריד לראשון(הילוך) בפניה? ועוד שאלה שלא קשורה לטסט. ברשיון שאני יקבל (בע"ה אני יעבור) כתוב תמיד תאריך ושעה שממנו צריכים לעבור ה3 חודשים. השעה גם נחשבת???? או שסופרים רק את הימים (בבקשה לא לענות בציניות כמו שאתם עונים לאחרים פה) היו לא עוד כמה שאלות אבל שכחתי. כשאני יזכר אני יכתוב

green witch

New member
אני אענה מהר לפני שיתקפו הצינים :)

סתם אני צוחקת כולם פה נחמדים! בקשר לשאלה על הילוך ראשון- ברגע שאתה עוצר אתה מכניס את ההילוך לראשון, בתחילת הנסיעה אתה נשאר בראשון, אם הפנייה ארוכה תכניס באמצע הפנייה לשני ואם היא קצרה בסיומה תכניס את ההליוך לשני. בקשר לרישיון שבעזרת השם תקבל השעה שרשומה שם חשובה אם רשום לך שבחצות תוכל להתחיל לנסוע אם תצא לפני ומשטרה תתפוס אותך זה יגרום לך לבעיות.

16תומר

New member
בהילוך ראשון התכוונתי למשהו אחר

כמעט את כל הפניות אני עושה בשני אבל יש רק מקומות ספציפים שהמורה תמיד אומר לי לעשות את הפניה בראשון. איך אני מבדיל מתי אני צריך להוריד לראשון ומתי להשאר בשני???

gilgula

New member
מדובר רק בפניות שמאלה

כשיש לך תמרור של זכות קדימה! אם אין תמרור אתה יכול לפנות ב2

MetalSlider

New member
בטסט מן הסתם נוהגים לפי החוקים.

אם אני לא טועה,ותקנו אותי אם כן,בזמן עקיפה מותר לך לעלות עד 20 קמ"ש מהמהירות שבה אתה נוהג לפני העקיפה. פניות(לרוב) עושים בהילוך שני. מורידים לראשון בתמרור האט. סופרים רק את הימים,השעה לא נחשבת.

Daemonlior

New member
אני אתקן אותך.. כי אתה טועה.. ../images/Emo13.gif

אין לעלות על המהירות המותרת בשום מצב, גם לא בעקיפה..

Daemonlior

New member
עכשיו כשאני קורא את מה שרשמת..

חח אני שם לב שזה מנוסח קצת אחרת.. אז תתייחס לתשובה מעל בתור התשובה לשאלה של 16תומר.. בכל אופן, לפי מיטב הבנתי.. אין שום הגבלה במהירות העקיפה, כל עוד זה לא מעל המהירות המותרת.. ז"א שאם אתה נוסע על 20 קמ"ש מותר לך לעקוף גם במהירות 80 קמ"ש..

adidas88

New member
../images/Emo45.gif

לא היה לי כוח לתקן אותך ולהגיד לך שזה לא מה שהוא התכוון....

למעלה