יום שלישי!! חעחעחע

Simply Blonde

New member
וואה וואה איזה יום../images/Emo68.gif

אני אספר כבר בשרשור נפרד

התגעגעתי...../images/Emo103.gif

עברו עליי כמה ימים לא קלים בכלל...אבל חזרתי לפה
היום זה סתם יום מעפן...רגיל..חחח מחר בבוקר מוקדם חברה הכי טובה שלי טסה לה לשבוע בצרפת...וזהו

nemo the great

New member
NEMO THE GREAT FOREVER ../images/Emo19.gif

ETERINITY...
כי אין לי כח להחליף כינוי וגם כי זה מספיק נחמד |חחח| היום היה מאחד (הכי לא טוב) עד עשר (הכי טוב) |תופים מטומטמים| = 1!!..
.. היה היום יום פצצה!!!..
אחרי שלמדתי 20 שנה למבחן ולמדתי על חשבון המבחן במת' קיבלתי.... 77!!.. איזה קקי עם דובדבן זה נכון?
. כי אתה יודע שככה השקעת.. ו.. היו ילדים שישבו מאחור והעבירו את המבחן של החרשן הערס הבנזונה של הכיתה וכולם קיבלו 89!.. כמה מפתיע ומקומם
הקטע זה שאני ילד כזה שלא אוהב להתפלסף שואלים אותי שאלה אני הולך ישר לא מסבן אנשים ולכן אני לא בנוי למבחנים בהיסטוריה ובגלל זה אני צריך איבחון על זה
כמו ילד טיפש..
... אני לוקח תכונה טובה שיש לי והורס אותה מצ'קמק אותה אני ילד טוב וצנוע ואחד שנותן ולא מקבל ובגלל זה כןןןן בגלל!! זה אני נדפק לכל החיים בגלל זה אבא שלי נפטר כי הוא היה טוב לב והעביר את התכונה הזאת לי.. בגלל זה הוא מת ולכו תדעו מה יקרה לי
. יופי אני גם ילד בכיין.. במתמטיקה שאלון 002..!! קיבלתי 75.. אז מה ייסגר? איןן.. אני לא יוכל ללמוד רפואהה.. אני יכול לשכוח מזה.. ספורט?!.. טאקוונדו?! להיות מאמן?! צריך 1000000000 בביולוגיה ואני כולה ילד של 50 אני במגמה הזאת כי אני אוהב ביולוגיה אבל אני נדפק.. אני לא קשוח בגרושש... איזה קקי זהה..
..

moshe present

New member
הי..

בקשר להיסטוריה- קרה לי אותו דבר... למדתי מלא מלא שעות, וקבלתי 65. למדתי גם חברות שלי והן קבלו יותר... אבל לא נורא זה קורה. וזה שאתה יודע איפה הבעיה שלך זה כבר טוב כי ככה תוכל לשפר... כל הקטע בהיסטוריה זה לזיין את השכל... ואם יעזור לך תעשה אבחון זה לא עושה אותך טיפש. ותרגע לא ייקרה לך כלום! יהיה בסדר! סתם נפלו עלייך כמה דברים ביחד, אז זה מלחיץ אבל אל תראה את זה ככה. תקח דבר דבר ותראה איך אתה יכול לעלות משם... אל תוותר על מה שאתה רוצה, זה אף פעם לא הסוף.
dont wory be haapy יהיה בסדר!

nemo the great

New member
../images/Emo24.gif תודהה.. ../images/Emo19.gif

אבל יפה שאת מסכימה איתי.... שאין מה לעשות בקשר לתכונות שיש לי שכולם רוצים פשוט אני עושה מהם חרא.. אני מקצין אותם...
..

nemo the great

New member
חח כן.. ../images/Emo19.gif

אני שמתי לב
.. מזה תודהה.. הבנתי שאת מדריכה..
.. נכון?

moshe present

New member
חחח איזה מדריכה ../images/Emo67.gif

סתם ילדה אופטימית והמזה תודה לא היה בציניות נכון?

nemo the great

New member
../images/Emo2.gif ממש לא! ../images/Emo19.gif

חחחח מה האנשים שאת קרובה אליהם ציניים?!
אז תסתדרי פה עם עוד כמה אנשים.. {לבינתיים..
} חשבתי שאת מדריכה
כי למדריכים יש אופי כזה כמו שלך..

moshe present

New member
חחח ../images/Emo13.gif

כן יש גם ציניים מה ני אעשה אני בסך הכל מראה מה אני לומדת בבית
האמתתת כמו שאמרתי אני לא מדריכה, אבל תמיד רציתי להיות חיחיח פשוט אני עסוקה בדברים אחרים
אז יש לך עין טובה

nemo the great

New member
יאללה לא תאימנו.. ../images/Emo19.gif

אחרי היום המעאפן הזה..
.. האימון שחזרתי ממנו בא בטוב...
אני באימונים האלה כדי לפרוק לחץ ולחזור לעולם רגוע ושליו.. אז היום זה מזה עבד.. כי היה מלא מה לפרוק.. הגעתי היום למצב שבו זרקתי תנך על הרצפה ואחר כך בכיתי וכעסתי על ה'.. עזבו.. אני מזה מאמין גדול.. עד כמה שאני נשמע נאצי ונראה חפיפניק.. אני באמת חפיפניק אבל אני מאמין בהכל וזה... יש הוכחות.. קיצר..... אני בא לאימון ואנחנו בתור בועטים במטרה שאחד מחזיק.. אז כל אחד בועט וצועק "צ'ה!!" פההה"! כל מיני {טול טולה את איתי נכון?
} ואז לפני היה אחד חלשלוש כזה והוא זה שהחזיק צעק "חזק!!" לדרבן אאותו והוא לא שם שהגיע תורי ואני בלי עין הרע צועק ובועט חזק.. אז הוא בטעות אמר לי "חז.." "בום קאזהבום!!" צעקתי והעפתי לו את המטרה מהיד לכיוון המאוור שנשבר מהחבטה ונקרע לו גידי המפרק ככה המאמן שלי טוען
והוא די צודק כמו שראיתי אז... בתור עונש..
אני עומד באמצע האולם כל אחד ררצרצרצ ואז בקפיצה נותן לי בעיטת סכין {לא משנה.. חח} לתוך הבטן העליונה.. משו כואב טילים!!.. אני מקווה שאת יודעת מזה טול טולה...
.. ואז הבטן שלי נראתה בסוף האימון ככה
{רואים את הבליטה?
} ובקושי נשמתי.. מי שעושה ספורט אתגרי יודע מה אני אומר.. שנושמים ומוצאים קול כדי לנשום מהר יותר..
..

nemo the great

New member
XDDD. כןןן ../images/Emo19.gif

יש רק חוק אחד..
שאין חוקים
.. במיוחד שאני תמני וכולם יכולים לעלות עליי.. לא סתם |ילדמוכה|

hadarh111

New member
טוב זה סופי אני בטוח חולה:(

את המבחן הגדול בהסטוריה לא עשיתי קיבלתי אנטיביוטיקה והוראה חמורה מהרופא לשכב במיטה היום הלכתי לבגרות חולה כנראה נראתי ממש גרוע כי אפילו אלה ששומרים אלינו שאלו אם אני חולה והמורה ניסתה לשכנע אותי שאני לא חייבת לבוא נקווה לטוב.. ואה המחשב היה מקולקול ראשון שני שלישי עד עכשיו בערך ככה שזה שינוי לטובה אני עוד רגע חוזרת למיטה גאד אני בקושי מחזיקה את עצמי:/

למעלה