NEMO THE GREAT FOREVER ../images/Emo19.gif
ETERINITY...
כי אין לי כח להחליף כינוי וגם כי זה מספיק נחמד |חחח| היום היה מאחד (הכי לא טוב) עד עשר (הכי טוב) |תופים מטומטמים| = 1!!..
.. היה היום יום פצצה!!!..
אחרי שלמדתי 20 שנה למבחן ולמדתי על חשבון המבחן במת' קיבלתי.... 77!!.. איזה קקי עם דובדבן זה נכון?
. כי אתה יודע שככה השקעת.. ו.. היו ילדים שישבו מאחור והעבירו את המבחן של החרשן הערס הבנזונה של הכיתה וכולם קיבלו 89!.. כמה מפתיע ומקומם
הקטע זה שאני ילד כזה שלא אוהב להתפלסף שואלים אותי שאלה אני הולך ישר לא מסבן אנשים ולכן אני לא בנוי למבחנים בהיסטוריה ובגלל זה אני צריך איבחון על זה
כמו ילד טיפש..
... אני לוקח תכונה טובה שיש לי והורס אותה מצ'קמק אותה אני ילד טוב וצנוע ואחד שנותן ולא מקבל ובגלל זה כןןןן בגלל!! זה אני נדפק לכל החיים בגלל זה אבא שלי נפטר כי הוא היה טוב לב והעביר את התכונה הזאת לי.. בגלל זה הוא מת ולכו תדעו מה יקרה לי
. יופי אני גם ילד בכיין.. במתמטיקה שאלון 002..!! קיבלתי 75.. אז מה ייסגר? איןן.. אני לא יוכל ללמוד רפואהה.. אני יכול לשכוח מזה.. ספורט?!.. טאקוונדו?! להיות מאמן?! צריך 1000000000 בביולוגיה ואני כולה ילד של 50 אני במגמה הזאת כי אני אוהב ביולוגיה אבל אני נדפק.. אני לא קשוח בגרושש... איזה קקי זהה..
..