יום שלישי!! חעחעחע

יום שלישי!! חעחעחע

אני אף פעם לא פותח שירשור יומי, ועכשיו 1 בלילה, וכמו שנאמר "ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד" היום מתחיל מהלילה
אז היום יום שלישי-ופעמיים כי טוב! ספרו מה שבא לכם ואגב, ננצל את השירשור הזה, בגלל שכבר בילבלתם אותי לגמרי עם כל הכינויי החדשים. שכל אחד יכתוב את השם שלו, מאיפה הוא, ומה היה הכיוני הקודם שלו (לאלה שהחליפו). יום נעים

moshe present

New member
הי אתה ער

איש טוב :) אני משועמממממת ואני לא רוצה ללכת לישון כי אחר כך אני אצטרך לקום... אני רק סוגרת תאור ובום כבר נעשה שבע בבוקר :( היום אנחנו עושות הברזה כתתית... יותר נכון אנחנו משחקות אותה ראש קטן... אמרו שמתחילים בעשר, אבל אנחנו בעצם לא אבל אמרו לנו שבעשר אז זה מה שאנחנו יודעות ( אנחנו=המחול) אז נבוא בעשר.
יום טובבבבב

not at all../images/Emo3.gif

אני עם הכינוי הזה מדצמבר 2004..^^ יש לי מלא כינויים בתפוז שאף אחד לא מודע אליהם.. אבל הכינוי הזה והכינויי LOOOVELY GIRL הם הכינויים שאני הכי ידועה בהם ולכן אני מחליפה בינהם.. לא צריכה יותר מזה..^^

Wild Eye Joker

New member
איפה בקנדה? יש לי דודים שם

בהתחלה הם גרו באיזה חור, אי או חצי כלשהו שהגיעו אליו במעבורת [ממש לא יודעת את השם] ולפני חצי שנה בערך הם עברו לוונקובר...יש להם שם חנות ישראלית, שווארמה ועוד כל מיני דברים, אם תעברי שם
תמסרי ד"ש חם בשבילי טוב?

חעחע..

אני גרה באיזור וונקובר.. לא בוונקובר עצמה.. שונאת את וונקובר עצמה.. יותר מדי גדולה בשבילי...^^ אמסור ד"ש חם לשלג^^
יש אצלנו שלג כבר שבוע.. פעם שניה השנה!!
רוצה קצת?

eynav br

New member
אני אהיה שם בקרוב../images/Emo9.gif

טוב אולי לא בדיוק שם אבל אבקר שם בטוח במשך שנה הבאה... אמסור ד"ש

nemo the great

New member
../images/Emo221.gifיום שלישי!!../images/Emo221.gif../images/Emo19.gif

אללה טוסו אתם יודעים מה לעשות.. שאלההה אהאהה... חחחחחח אממ מה המקצוע הכי מועדדף עליכם? מה אתם הכי שונאים שמורים עושים לכם? מתי יש לכם חשק ללמוד שאתם במצב רוח פעיל או במצב רוח אדיש או.. מה?

nemo the great

New member
אופס ../images/Emo122.gif ../images/Emo19.gif

לא ראיתי ששלחת כבר..
... לא משנה גל בא לך לחבר את שנינו?

gorck

New member
אני מכריז על תחרות...

הראשון שישים לב מה מיוחד בהיום מנצח.... ואני לא מדבר על הבגרות באנגלית

למעלה