אני אף פעם לא פותח שירשור יומי, ועכשיו 1 בלילה, וכמו שנאמר "ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד" היום מתחיל מהלילה
אז היום יום שלישי-ופעמיים כי טוב! ספרו מה שבא לכם ואגב, ננצל את השירשור הזה, בגלל שכבר בילבלתם אותי לגמרי עם כל הכינויי החדשים. שכל אחד יכתוב את השם שלו, מאיפה הוא, ומה היה הכיוני הקודם שלו (לאלה שהחליפו). יום נעים
איש טוב אני משועמממממת ואני לא רוצה ללכת לישון כי אחר כך אני אצטרך לקום... אני רק סוגרת תאור ובום כבר נעשה שבע בבוקר היום אנחנו עושות הברזה כתתית... יותר נכון אנחנו משחקות אותה ראש קטן... אמרו שמתחילים בעשר, אבל אנחנו בעצם לא אבל אמרו לנו שבעשר אז זה מה שאנחנו יודעות ( אנחנו=המחול) אז נבוא בעשר.
אני עם הכינוי הזה מדצמבר 2004..^^ יש לי מלא כינויים בתפוז שאף אחד לא מודע אליהם.. אבל הכינוי הזה והכינויי LOOOVELY GIRL הם הכינויים שאני הכי ידועה בהם ולכן אני מחליפה בינהם.. לא צריכה יותר מזה..^^
בהתחלה הם גרו באיזה חור, אי או חצי כלשהו שהגיעו אליו במעבורת [ממש לא יודעת את השם] ולפני חצי שנה בערך הם עברו לוונקובר...יש להם שם חנות ישראלית, שווארמה ועוד כל מיני דברים, אם תעברי שם
אללה טוסו אתם יודעים מה לעשות.. שאלההה אהאהה... חחחחחח אממ מה המקצוע הכי מועדדף עליכם? מה אתם הכי שונאים שמורים עושים לכם? מתי יש לכם חשק ללמוד שאתם במצב רוח פעיל או במצב רוח אדיש או.. מה?