יום שלישי - הימורים

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעקבות הנסיבות

משנה לוושינגטון במקום יוסטון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה לילה של הפתעות

מינסוטה מנצחים את יוטה, מילווקי את קליבלנד (Z לא שיחק בגלל איזה דלקת או משהו כזה) ויוסטון מביסים את וושינגטון בלי יאו אבל עם הסנטר הצעיר דיקמבו מוטמבו.

אני אומר חמש

ובלבד שלא יתלה את הנעליים מסריח

Oxycodone

New member
שלי

1) ממפיס - פיניקס- פיניקס 2) יוסטון - וושינגטון - יוסטון 3) גולדן - סיאטל - גולדן סטייט 4) לייקרס - פורטלנד - לייקרס 5) מינסוטה - יוטה - יוטה 6) מיאמי - סקרמנטו - הקינגס 7) מילווקי - קליבלנד - קליבלנד 8) ניו גרזי - אורלנדו - מאג'יק

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

ממפיס - פיניקס-באנקר מארץ הבאנקרים , ממפיס יוסטון - וושינגטון-פוטנציאל למוקש! , וושינגטון עקצו את ההורנטס אתמול אבל הם גם קבוצה פחות טובה וגם בק טו באק , יוסטון גולדן סטייט - סיאטל-גולדן סטייט , נקווה שלא יאכזבו לייקרס - פורטלנד-משחק מעניין מאוד , בכל זאת לייקרס. מינסוטה - יוטה-יוטה תנצח פה לדעתי , אבל יש פוטנציאל להפתעה מיאמי - סקרמנטו-יאללה נלך על מיאמי. מילווקי - קליבלנד-לברון ג'יימס וביג בן יחסלו את מילווקי ניו-ג'רזי - אורלנדו-ניו ג'רזי השתפרו מהטרייד , אבל זה לא יספיק מול סופרמן , מג'יק.

שלי

ממפיס - פיניקס = קליל. יוסטון - וושינגטון = אני מאוד מתפתה להמר על וושינגטון, אבל יוסטון בבית, וושינגטון בבאק טו באק ולא בתקופה טובה...אבל חייבים להפסיד מתישהו ופשוט יש לי הרגשה שזה הערב. בלי קשר אם יוסטון עוברים את המשחק הזה הם מטיילים מול ממפיס ומסיים פברואר מושלם! גולדן סטייט - סיאטל = קל. לייקרס - פורטלנד = לא קשה במיוחד. למרות שגם הלייקרס צריכים להפסיד מתישהו. מינסוטה - יוטה = אני צריך איזשהו הפתעה. הג'אז מתקשים מאוד יחסית בחוץ, מינסוטה מנצחים לפעמים בבית... מיאמי - סקרמנטו = רק בגלל שסלים פתח שרשור על זה שהם מפסידים בכוונה
מילווקי - קליבלנד = שקלתי ללכת על הפתעה שלישית ברציפות, מילווקי 4 משחקים מעל 500. בבית אבל נלך בכל זאת עם הלברונים. ניו-ג'רזי - אורלנדו = סתם הולך עם הפייבוריטית.

יאללה אני משנה את הבחירה שלי...

אחרי שכל כך רציתי להמר על וושינגטון עכשיו ראיתי שיאו לא ישחק, מה שסופית הופך אותי לראשון שבוחר בוושינגטון.

cache

New member
הימורי ההנהלה

מג'יק היט ג'יימס שאקנאש ז'אז רוקטס לייקרס ווריורס ערב טוב

תום איי

New member
10/10

פיניקס וושינגטון גולדן סטייט לייקרס יוטה סקרמנטו קליבלנד אורלנדו

jack90

New member
שלי

פיניקס יוסטון ווריוס לייקרס יוטה מיאמי קליבלנד אורלנדו