יום שלישי - הימורים

SSPB

New member
שלי

פיניקס. יוסטון. גולדן סטייט. לייקרס. יוטה. סקרמנטו. קליבלנד. אורלנדו.

bostonForever

New member
בבקשה

ממפיס - פיניקס - פיניקס יוסטון - וושינגטון - יוסטון גולדן סטייט - סיאטל - הלוחמים לייקרס - פורטלנד - לייקרס מינסוטה - יוטה - יוטה מיאמי - סקרמנטו - סקרמנטו מילווקי - קליבלנד - מילווקי ניו-ג'רזי - אורלנדו - אורלנדו

שלי

ממפיס - פיניקס. -הזדמנות טובה לשאקיל לצבור ביטחון. הזדמנות טובה לערוך ניסוי כלים.- פיניקס יוסטון - וושינגטון. -אני הולך הפוך על הפוך. יאו לא משחק ? וושינגטון קבוצה טובה ?- יוסטון גולדן סטייט - סיאטל. -לא משחק קל. אני מצפה מהלוחמים להילחם עבור הסמל.- גולדן סטייט לייקרס - פורטלנד. -הפתעה- פורטלנד מינסוטה - יוטה. -לכי ילדה אהובה עם פרחים אדומים אל מעוז הרפובליקנים. לא, לא, אל תדאגי, גם כשעצוב לך יש לך את בוזר- יוטה מיאמי - סקרמנטו. -ונצואלה, ונצואלה, ונצואלה אין דומה לה, אולה- מיאמי מילווקי - קליבלנד. קליבלנד ניו ג'רזי - אורלנדו. אורלנדו

5/8

קריירה: 34/63 השבוע: 9/14 אנחנו נראים טוב השבוע. משחקים אגרסיבי. סוגרים לריבאונד. "it's all about fundamentals". הפסדתי הימור נוסף, יום הימורים שני ברציפות, עם הבאזר. לברון חייב לי החזר (לכולנו, לא ?). גם יוטה ממשיכים להפסיד. נגמר הקרדיט. אני לא יכול להמר עליהם יותר. יותר מדי משחקים איבדתי עליהם בזמן האחרון. הערב 10 משחקים לא קלים בכלל. כמה משחקים מאוד מאוד מעניינים : בוסטון - לברונס , שאקאדליק-אורלינס , גזעני יוטה - דטרויט השחורה . להיות או לחדול מבחינתי ! אני עם הגב אל הקיר ! ויוה לה רפובליק ! ויוה לה רבלוסיון !

WorldCenter

New member
שלי

ממפיס - פיניקס - פיניקס יוסטון - וושינגטון - יוסטון גולדן סטייט - סיאטל - סטייט לייקרס - פורטלנד - לייקרס מינסוטה - יוטה - יוטה מיאמי - סקרמנטו - סקרמנטו מילווקי - קליבלנד - קליבלנד ניו-ג'רזי - אורלנדו - אורלנדו

o f r o n

New member
שלי

1) פיניקס 2) וושינגטון 3) גולדן סטייט 4) לייקרס 5) יוטה 6) סקרמנטו 7) קליבלנד 8) אורלנדו

למעלה