יום שלישי - הימורים

doriso

New member
יום שלישי - הימורים

ממפיס - פיניקס יוסטון - וושינגטון גולדן סטייט - סיאטל לייקרס - פורטלנד מינסוטה - יוטה מיאמי - סקרמנטו מילווקי - קליבלנד ניו-ג'רזי - אורלנדו

doriso

New member
והנה שלי (כי "תמיד אני" עולה מאוחר מידי)

פיניקס יוסטון גולדן סטייט לייקרס יוטה מיאמי קליבלנד ניו ג'רזי

עולה עולה - הצעה לכולם ../images/Emo149.gif

מי שיודע כי לא יוכל להשתתף מאוחר יותר בערב/לילה - מוזמן לשלוח לי מסר במהלך היום עם הניחושים שלו ללילה כפי שההנהלה עשתה בשבוע שעבר כך נפתור את בעית הזמנים מחד, ומאידך שרשורי ההימורים לא יגלשו מעבר למקומם הראוי בפורום. "הראוי"

אתה בנאדם ראוי. אין לי בעיה שתנצח

כי אתה ראוי ממני. אבל אני מצביע נגדך כי ההפקה התערבה וביקשה ממני לא להצביע עבור דן.

התשובות שלי

1. פיניקס 2. יוסטון 3. גולדן 4. לייקרס 5. יוטה! 6. סקרמנטו 7. לברון. 8. ניו ג'רזי

Molchansky

New member
ההימורין שלי:

פיניקס יוסטון גולדן סטייט לייקרס (למרות שיש לי הרגשה לא טובה לגבי המשחק הזה, אני לא יכול להמר נגד הקבוצה שלי) יוטה מיאמי קליבלנד אורלנדו

7liel7

New member
שלי

פיניקס יוסטון גולדן סטייט לייקרס יוטה סקרמנטו קליבלנד אורלנדו

שמונה משמונה

1) ממפיס - פיניקס השמשות קיבלו במתנה סדר משחקים נוח לעבוד על עצמם. פיניקס בסטייל, נאש חוזר לעצמו 2) יוסטון - וושינגטון הקוסמים מרוצים מאתמול, ולא יתאמצו יותר מדי אחרי שימצאו עצמם בפיגור כבר ברבע השני יוסטון בקלות 3) גולדן רטריוורס - סיאטל מוקש, כמו תמיד עם הגולדנ בויס. אבל הפערים גדולים מדי, האם שוב הלוחמים יירו לעצמם ברגל? גולדן בכל זאת 4) לייקרס - פורטלנד פורטלנד הנחלשת עשויה להקשות על הלייקרס, אבל הלייקרס ימשיכו ברצף 5) מינסוטה - יוטה עוד מוקש, אבל נלך בכל זאת על יוטה בחוץ 6) מיאמי - סקרמנטו מיאמי עם המאזן הכי גרוע בליגה, האם דווקא היום תנצח קבוצה מהמערב? סקרמנטו בחוץ 7) מילווקי - קליבלנד מקום טוב לחפש הפתעה, מילווקי השתפרה בשבוע האחרון בבית. הקאבס החדשים התחברו מהר וינצחו בחוץ בקושי את רד החם קליבלנד לוקחת 8) ניו גרזי - אורלנדו עוד מצב להפתעה, אבל לך תדע איפה היא תיפול? אורלנדו בחוץ

הימוריי להלילה:

1) פיניקס, כי בכדי להפסיד לממפיס צריך הרבה כשרון... 2) יוסטון כי הקוסמים לא יצליחו ליירט את הטילים. 3) גולדן סטייט כי הם בבית והם זועמים. 4) לייקרס כי פורטלנד השנה לא תהיה בפלייאוף. 5) יוטה כי כדי להפסיד למינסוטה צריך עוד יותר כשרון מכדי להפסיד לממפיס... 6) אח...קשה...אני אהמר שוב על ניצחון ראשון להיט בתכונת וייד את מריון. 7) קליבלנד כי לברון הוא מלך. 8) מממ...אורלנדו כי ככה אמרתי.

5/8 מתסכל

כל משחק שהולך צמוד או שאני סתם מנחש, הולך הפוך! כבר איזה שבועיים יוסקו מסקנות יוכנסו שיני שום לנעלים חמסות לכיסים חייבים לשבור את הקרח!

No Free Name

New member
יש רק משחק אחד שנראה לי קשה.

ממפיס - פיניקס: והוא לא זה. פיניקס לוקחת. יוסטון - וושינגטון: גם לא זה. הרצף ממשיך, זה נצחון 12 או 13? גולדן סטייט - סיאטל: הפתעה, זה גם לא זה. אני לא ממש מחזיק מדוראנט, והלוחמים אמורים (וצריכים) לקחת בקלות. לייקרס - פורטלנד: פורטלנד בירידה, קובי & פאו לוקחים. אפשר כבר להתחיל לקרוא להם פובי? (כמו פוביה, הרי כמעט כולם מפחדים לפגוש אותם כרגע). מינסוטה - יוטה: זה המוקש לדעתי. מיניסוטה אמנם גרועה, אבל היא יכולה להקשות ולנצח קבוצות יותר טובות ממנה (מישהו אמר פיניקס? בוסטון?). נלך עם יוטה בכל זאת. מיאמי - סקרמנטו: סקרמנטו, פשוט איבדתי אמונה שמיאמי יכולים לנצח (ד"א, מה מס' הנצחונות הנמוך ביותר אי פעם בעונה ב-NBA?). מילווקי - קליבלנד: לברון. ניו-ג'רזי - אורלנדו: אורלנדו יקחו (כדאי כבר לחזור לכנות את ג'רזי אויר?).

No Free Name

New member
למה לא הלכתי עם הרגש?! 5/8

ידעתי שמיניסוטה תנצח, אבל פשוט לא יכולתי להאמין!

OrEl74

Well-known member
מנהל
פחות מ-60% הלילה ואני מודיע על פרישה

ממפיס - פיניקס: פיניקס יוציאו על המסכנים האלה את כל העצבים מהתבוסה לדטרוייט. יוסטון - וושינגטון: יוסטון הקבוצה החמה בליגה ולמרות הניצחון של וושינגטון על ניו אורלינס לא נראה לי שהם יהיו אלה שיקטעו את הרצף של יוסטון. גולדן סטייט - סיאטל: גולדן (בשביל שעבוד יהיה מבסוט) לייקרס - פורטלנד: אחלה משחק אבל לא ממש כוחות, לייקרס. מינסוטה - יוטה: יוטה. מיאמי - סקרמנטו: קינגס. מילווקי - קליבלנד: לברונס ניו-ג'רזי - אורלנדו: המממ...התלבטות קשה נלך עם הקבוצה שממוקמת גבוה יותר, אורלנדו.

למעלה