יום שלישי הגדול!!!

Gizon

New member
יום שלישי הגדול!!!

חברה, עד יום שלישי אני מקבל לעצמי סלקום GSM!!!! איזה כייייייף!!! ועכשיו עוד קצת פרטים: דובר על העובדה שאני אקבל T68, זה לא בטוח מקסימום 3330, הם טוענים שהגיעו כ-200 מכשירי T-68 (מאה למבצע בוואלה), לא בטוח שאני אקבל. לפי מה שהבנתי עוד כשבועים נגמר השלב הראשון של הפיילוט, ואחר כך מתחיל השלב השני (לא יודע מה זה אומר חוץ מהעובדה שיש לפיילוט כשלושה שלבים). כנראה שהרשת מאוד לא יציבה - אצטרך להמשיך להסתובב עם מכשיר ה-TDMA שלי כך שמתקשרים אלי קודם מצלצל ה-GSM ואם באין עונה השיחה מועברת ל-TDMA. שני המכשירים יעבוד על אותו המספר אבל ל-TDMA יהיה מספר "Fake". ביררתי ויהיה אפשרי להתקשר ממכשיר למכשיר. כשאקבל את המכשיר אמסור את מלוא הפרטים, גדעון

Gizon

New member
הצד השני של הסים...

הנה הצד השני של הסים של סלקום...

1אריאלה

New member
גדעון, למה אתה מקשקש?

מה שאתה מראה כאן זה סים של BTCELLNET שסלקום נותנת למי שצריך מכשיר GSM לחו"ל.

1אריאלה

New member
אפשר גם לראות שזה לא סים ישראלי

שימו לב שהמס´ הסידורי מתחיל ב 8944 כאשר 44 זו הקידומת של אנגליה

geostant

New member
בזה אני חולק עלייך אריאלה...

לי יש צ´יפ ישראלי של אורנג´ שמתחיל ב- 01050 אין בכלל 89XX או מה שלא יהיה... אני לא מאמין במספרים האלה שעל הצ´יפ כעל סממנים כל שהם.

Cellwiz

New member
בקשר ל 89972 כקידומת

על חלק מהסימים של אורנג´ לא מופיעה הקידומת הזו והמספרים אכן מתחילים ב 0. מדובר בחלק מהסימים הישנים עליהם מודפס לוגו החברה. על גבי כל הכרטיסים החדשים של החברה (Simple) מופיע המספר המלא, כולל 89972.

Gizon

New member
רגע אחד...

כמו שאמרתי את הסים שלי אני מקבל רק ביום שלישי... לגבי הסים שבתמונה. פגשתי מישהו שהיה לו 8210 שכתוב עליו סלקום והוא אמר לי שזה מהניסוי. לקחתי את הסים שלו וסרקתי אותו. מצטער אם הטעיתי אותכם, אבל אני חף מפשע... גדעון

Big N

New member
זה סים שסלקום נתנו לנוסעים לאירופה

יש לי אחד כזה מלפני שנתיים זה לא נראה לי בכלל קשור לרשת הGSM של סלקום בארץ.

geostant

New member
משהו פה מאוד מוזר לי... ../images/Emo11.gif

בתמונה הקודמת לא היה צ´יפ והסים היה בצבע אחר ועכשיו פתאום יש צ´יפ ?!? אתה בטוח ש-PHOTOSHOP לא התערב בעניין ?

Gizon

New member
סליחה?

לא הבנתי בדיוק מה התכוונת להגיד אבל: סרקתי את אותו הסים משני הצדדים, בצד אחד יש צ´יפ ובצד השני אין. תסביר למה התכוונת, גדעון

geostant

New member
ככל הידוע לי...

לפחות בכל הסימים שראיתי, מספר הסים והצ´פ הם באותו הצד. לכן הפליא אותי. בכל אופן כמו שכולם אמרו זה הסים של סלק*ם חו"ל.

Y__ME

New member
שלא יעבדו עלכם ....../images/Emo8.gif

כרטיס של סלקום צריך להתחיל ב... 89 כרטיס sim ב gsm 972 הקוד של ישראל 02 מפעיל מספר 2 כלומר 8997202 כל סים של אורנג מתחיל ב 8997201

m e i r

New member
חחחחחח גיאו יא קשקשן

המספר שמאחורי הסים מכיל 22 תוים, ובאיזושהי צורה הסווית את ה-5 הראשונים, שהם מן הסתם 89972. לא כל יום 1 באפריל.

geostant

New member
באמת אני לא צוחק...

זה הסים שלי
שורה אחת באמת מחקתי אבל: א) היא לא הראשונה ב) רואים שמחקתי אחת כי נשארו שאריות (שורה 3 - לפני אחרונה)

למעלה