יום שלישי בגלגל"צ

זה "אדיר"!...

ממש מעניין וממש יפה, וממש ממש מרגש.
חבר´ה ברצינות, זאת המחווה הכי יפה שעשו לנירוונה בישראל, לדעתי. פשוט יפה.

Mohawk Tom

New member
ואיי זה באמת סבבה, יש גם של הול

וכאלו. רק עוד חצי שעה איזה באסה התחלתי לשמוע רק ב22:40

../images/Emo4.gif רק אני לא שמעתי

אבל לא נורא הייתי במופע רוק של להקות נוער באילת והיה מעולה נהנתי נורא וגם שם היה קצת נירוונה

Skate is Back

New member
לא שמעתי אתמול,אבל...

כבר שנה שעברה היה ספיישל כזה,אם אני לא טועה זה היה לכבד 10 שנים ליציאת נוורמינד...הקלטתי את הספיישל הזה,והיה באמת ענק,למרות האיכות הדי רעה בא שמעתי את זה... ודרך אגב הקלטת נתקעה בתוך המערכת שלי,שהפסיקה לפעול לפני כמה שבועות...מבאס :(

Skate is Back

New member
אז הם לא מעודכנים...

אולי כי הם גלגל"צ,ואני שמעתי ספיישל בגל"צ...

Stillwater

New member
היה...

טוב מאוד!! רק חבל שנרדמתי באמצע וקמתי שוב ברבע לשתיים עשרה הרבה קואמי לא חידש לי, אבל היו דברים שלא! כן, היה איזה ספיישל ל10 שנים לנווריימנד בקצה אבל לא שמעתי אותו ואני לא זוכרת מאיזו סיבה.

Stillwater

New member
היה...

טוב מאוד!! רק חבל שנרדמתי באמצע וקמתי שוב ברבע לשתיים עשרה הרבה קואמי לא חידש לי, אבל היו דברים שלא! כן, היה איזה ספיישל ל10 שנים לנווריימנד בקצה אבל לא שמעתי אותו ואני לא זוכרת מאיזו סיבה.

space girl

New member
היה ממש יפה ../images/Emo70.gif

ובאמת היה נורא מרגש
חידש לי הרבה דברים , ועד כמה שהסיפור מוכר הוא עדיין מעניין ולעיתים עצוב ...
רק דבר אחד עיצבן אותי - איך שוקט ליכלך על פרל
מילא גאנס & רוזס ( ויסלחו לי כל המעריצים .....) אבל פרל קדושים מדי .... אבל היה ממש יפה

space girl

New member
ועוד משהו קטן ......

הקלטתי בערך מתשע עד עשר משהו כזה .... אז אין לי בעייה לסכם את זה למאמר :))

neo16

New member
היה ממש ממש שווה

היה צלא ביוגרפיה על איך שקורט בחר גיטר חשמלית אם מגבר פיצי ועוד כול מיני דברים קטנים הם הוציאו מלא שירים שאפשר להוריד מהאינטרנט(opinion למשל) הקלטתי הכול מההתחלה היה יפה שהם גם שמו את כול השירים של הלהקות שקדמו להם או באו בעקבותיהם כמו המלווינס ועוד בקיצור צריך עוד ספיישל כזה רק שיהיה יום שלם כי יש טונות של חומר שאפשר לשים למרות כמעט את כול השירים הכרתי של נירוונה חוץ מ-4 שירים

למעלה