יום שלישי , ארה"ב

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
יום שלישי , ארה"ב ../images/Emo58.gif

אין הרבה מה להגיד , החתונה מתחילה. אבל מה שצריך להגיד הוא שבריג'ט נראתה פשוט מדהים. השיער , השמלה ההתנהגות. מדהימה.

../images/Emo58.gif שלישי ארה"ב

כמה זמן חיכיתי לזה. כמעט 19 שנים חיכיתי שהוא יגיד לי את זה: "Tzfanya, I love you so much right now". סופסוף הרגע הגיע. אחרי אינספור הפרעות מצד סטפני ונישואין כושלים לנשים שחולות בסרטן ולנשים שפעם טיפלו בסרטן - רידג' וברוק ביחד. קולולולולולולולולו. רק לי מפריע שמפילים את פירוק הנישואין על ניק כי הוא לא רוצה לגדל את הילד של דנטה? זה לא שדנטה כל כך שמח מהאפשרות שניק יאמץ את הילד שלו...

Mikel20

New member
שמת לב למשהו...

סאלי לא הייתה בכיסא גלגלים אלא עמדה על שתי רגליה! היא לא אמורה להיות נכה או משהו כזה? לא יכולה לטפל בעצמה וכו' וכו'... את פירוק הנישואין לכשיקרא אפשר להאשים את ניק וברוק יחדיו. הוא - בדיוק על מה שציינת. היא - ששוב מתחתנת עם מישהו לא מאהבה אלא כדי שיהיה לילדים שלה אבא. הקטע עם הטבעת היה ממש חזק, משחק טוב של אשלי! אני חשבתי שהיא תוריד גם את שלה ותגיד לו "קח את הטבעת ותשים לאימא שלי על האצבע".

Shiri from the block

Active member
רגע../images/Emo58.gif לא אמרתם שברוק וריג' בסוף לא מתחתנים? כי למה אתה כל כך מאושר?../images/Emo12.gif

../images/Emo58.gif

אני מאושר מכל דבר. ברוק יכולה להיות רידג', יכולה להיות עם ניק, יכולה לגלות את עצמה מחדש ולהיצמד לסטפני. למה לא להיות מאושר?

sashkashurik

New member
ברוק ועוד איך

יכולה להיות רידג'! כי היא מאוהבת ברידג' ורידג' גם מאוהב ברידג', מזה נובע: ברוק=רידג'! מש"ל!

Kazz

New member
אבל

בעוד שדנטה היה מוכן לגדל ביחד עם בריג'ט את ניקול , ניק לא מוכן לחשוב על האפשרות הזו כלל. ההתנגדות מצד האב הביולוגי היא לא עניין כאן , בטח אם השני בכלל לא מסכים קודם לגדל את התינוק שלא שלו.

מה בא קודם - הביצה או התרנגולת?

דנטה חושב שניק לא רוצה לגדל את דומיניק. ניק חושב שדנטה לא רוצה שהוא יגדל אותו. ביום שדנטה יגיד - "אני מוכן שניק יגדל את הבן שלי" אז נדבר. בינתיים הוא אמר לברידג'ט שהוא לא מתכוון לתת לה ולניק לגדל את דומיניק ושהוא רוצה שרק שניהם (הוא וברידג'ט) יגדלו את דומיניק. נראה לי באופן כללי שאין סיבה שמישהו שהוא לא ההורה הביולוגי בכלל יחשוב על לגדל ילד כל עוד ההורה הביולוגי לא נותן את הסכמתו. ענייני חוק וכאלה

Kazz

New member
זה לא משנה.

ניק הוא שהיה עם התינוק מרבית הזמן , שניק קודם יראה מוכנות לגדל את התינוק ואז אפשר ללכת ולהתלונן בפני ועל דנטה שהוא לא מרשה להם. ניק פשוט אמר בגלוי שהוא לא מוכן לגדל ילד שלא שלו . בעוד שדנטה היה מוכן לגדל את ניקול. אז נכון , דנטה לא רוצה שניק יגדל את התינוק אבל קודם כל ניק בכלל לא רוצה את הילד. שיראה מוכנות ורצון ואז אחר כך אפשר לשבור את הראש עם דנטה.

girlontop

New member
היתה התייחסות לזה בפרק של רביעי

ניק מוכן לגדל ילדים לא שלו, אבל רק עם ברוק, לא ברידג'ט.

אתה אמיתי?

למה שמישהו בכלל יחליט שהוא רוצה לגדל ילד אם יש לילד הורה ביולוגי שבכלל לא מסמפט אותו? אתה רוצה להגיד לי שאם לך היה ילד ואני ואתה היינו רוצים את אותה האישה, כשאני יודע שאתה לא סובל אותי. באמת היית חושב שקודם אני צריך להחליט שאני רוצה לגדל את הילד? באמת...

Kazz

New member
הנקודה לא הובנה.

ברור שלאבא הביולוגי יש זכות ראשונים על הילד והוא זה שקובע בסוף אבל העובדה היא כזו : ניק לא מעלה על דעתו לגדל את הילד , הוא לא רוצה לגדל אותו בעוד שדנטה עמד לצידה של בריג'ט והיה מוכן לגדל את ניקול איתה. זה לא קשור , ברגע הזה , ליחסים בין דנטה לניק. ניק פשוט לא מוכן לגדל את הילד. נכון שדנטה לא היה מאפשר לו , אבל ניק לא מוכן בעוד שדנטה כן היה מוכן לגדל את ניקול וגם במקרה הזה ניק לא בטח היה יוצא כנגדו.

גרטה1

New member
יש לכם טעות בסיסית

ניק רק עכשיו איבד בת ובן. לגבי דומיניק אין לו שום זכויות וגם לא לברידג'ט-אף אחד מהם הוא לא ההורה שלו אז ברור שניק מפחד להקשר אל דומיניק ואז דנטה יבוא ויקח אותו והוא בטוח יזכה. לעומת זאת עם הופ ואר ג'י הוא יהיה/היה עם האמא הביולוגית ככה שאין סכנה שמישהו יבוא ויקח את הילדים אחרי שהוא יתקשר אליהם. אם לברידג'ט היה ילד מגבר אחר וניק לא היה מסכים לגדל אותו אז היה ניתן לעשות את ההשוואה לניק וילדי ברוק או המוכנות של דנטה לגדל את ניקול. כאן זה פשוט לא אותו מצב. ניק לא עושה את זה כי הוא לא רוצה את ברידג'ט (עובדה שהוא אמר לה שיהיו להם ילדים אחרים) אלא כי הוא במצב פגיע עכשיו ולא רוצה להכניס את עצמו למצב פגיע יותר.

למעלה