יום שישי

יום שישי

שתיים בלילה יום חמישי. היא יושבת במרפסת, סיגריה, וקפה, ממתינה שהאמבטיה תתמלא. כל האוכל לשבת מוכן, הבית נקי, נשאר רק לקנות חלות וחלב, בעלה כבר יקנה מחר. האמבטיה התמלאה. היא נכנסה, נותנת למים החמים לעטוף את גופה הגדול. עוצמת עיניים מתמכרת לתחושה הנהדרת. מחר יום שישי. מחר יום שישי והיא תבוא למשרד, תסגור את הוילונות הונציאניים, תשים מוזיקה נעימה, תפשוט את בגדיה, ותתמכר לתשוקות שלה. מאז פתחה את העסק, קבעה כלל אחד ברור. אף אחד לא עובד ביום שישי. רצתה את המשרד לעצמה בלבד. להתפשט, לשוטט ברחבי האינטרנט להיכנע לתשוקה שלה למין. ולו גם וירטואלי בלבד. לפתוח את מגירת הצעצועים שלה, לבחור לה ויברטור או שניים מהמבחר הגדול שלה, ופשוט, להביא את עצמה לשיא אחר שיא בטירוף בלי לעשות חשבון.. להיכנס לצאט ולדבר עם גבר חמוד, או סתם למצוא אתר ובו תמונות מגרות.. לקרוא סיפור אירוטי, ולאונן שוב ושוב ושוב ושוב, עד שתחושת הסוטול תשתלט עליה. יצאה מהאמבטיה וחזרה למרפסת. הניחה לרוח ליבש את גופה. רק היא ובעלה בבית, הילדים כבר גדולים, כולם מחוץ לבית. והבעל? כמו קישוט. כבר שנים שלא היה להם סקס.. הוא רק בן 54 וכבר איבד עניין לגמרי.. והיא, היא אישה בת 47, אמנם שמנה, אבל אישה במלוא מובן המילה, אישה יפה, בהירת עור, שיער קלוע לצמה ארוכה, חומה, מטופחת ומריחה תמיד כמו אחרי אמבטיה, ישבנה הגדול משך תשומת ליבם של גברים רבים, שלא לדבר על שדיה הענקיים, שכל כך התגאתה בהם. אהבה ללבוש חולצות במחשוף נדיב, שייראו, מה יש לי להסתיר? 'יום שישי מחר' חשבה והלכה למיטה, נשכבה לצד בעלה ונרדמה. בוקר יום שישי. "למה את הולכת למשרד ביום שישי?" כל שבוע בעלה שאל את אותה שאלה והיא חייכה והשיבה "אתה יודע שביום שישי אני סוגרת את כל הקצוות, עובדת לי בשקט, סוגרת את השבוע" נשקה לו במצח, נתנה לו את רשימת הקניות ויצאה מהבית. היא חייכה כשהרגישה ברטיבות בין רגליה כבר כשהחנתה את המכונית.. נהיו לי כבר רפלקסים מותנים של יום שישי.. נכנסה למשרד האפלולי, לא הדליקה את האורות. ונכנסה למשרד שלה, סגרה את הדלת והחלה לקלף מעצמה את הבגדים... אחחח החופש. פתחה את המגירה ובחרה לה את ויברטור הדולפין.. ליטפה אותו.. הדליקה את המחשב ונכנסה לצאט בניק הקבוע שכל כך אהבה. תוך שנות המסך שלה הוצף פניות.. בחרה בבחור שנשמע לה אינטיליגנטי לנכנסה לשיחה מלאה טיזינג ומשפטים רבי משמעויות.. זה מאד גירה אותה .. הדולפין מצא את דרכו אל בין רגליה ..היא החדירה אותו והניחה את קצהו על הדגדגן, והפעילה במלוא העוצמה.. כשהדולפין רוטט בין שפתיה היא המשיכה לפלרטט עם הבחור ולא עבר זמן רב עד שהאורגזמה הראשונה להיום הרעידה את גופה. היא נטשה את המחשב, נשכבה על השולחן והניחה לידיה ללוש את הפטמות הגדולות והזקורות.. הדולפין הנאמן המשיך לנוע בתוכה.. לש את הדגדגן ומתפתל בתוכה . הגוף הגדול שלה התמכר לעונג, היא לא ניסתה להחניק שום אנקה .. נתנה דרור לתחושותיה והתפוצצה באורגזמה נוספת שהפליטה צעקה מפיה. פתאום, קול מוזר מהמסדרון.. "מה קרה שם?" חשבה "נו, בטח משהו נפל.." פטרה את המחשבה וחזרה לחטט במגירה .. דילדו גדול יותר מצא את דרכו החוצה.. ובעוד היא חוזרת למקוומה על השולחן, ראתה אותו. סמי. עובד הניקיון. עומד מחוץ לדלת, מציץ. פאניקה. מה עושים? להראות לו שאני יודעת שהוא שם? חייכה והודתה בינה ובין עצמה שמאד מגרה אותה שהוא שם מביט בה.. סיקרן אותה אם הוא מאונן.. היא פישקה את הרגליים כך שידעה שהוא רואה הכל.. החדירה לעצמה את הויברטור בכוח וממש השתוללה מולו. כשגמרה בפעם הזאת, הרגישה שהיא מוצפת בנוזלים.. מעופפת במרומי הסוטול של האורגזמה.. ושמעה גם אותו נאנק. היא חייכה. בדרך כלל אהבה לשכב כך על השטיח.. לתת לגופה להירגע לפני שהיא חוזרת לבלגן בבית.. הפעם ניגשה ופתחה את הדלת. הביטה בבחור בן ה-21 שישב על הרצפה, אוחז באיברו השמוט ואמרה לו, "בשישי הבא, תבוא יותר מוקדם." הוא ברח. התכניות שלה החלו להתרקם במוחה המחורמן. תום עידן ההסתפקות באוננות. האם יבוא?

BSDAN

New member
ממש יפה

לא יודע מה סמי יחליט, אבל אני מקווה שתחליטי בישבילו שהוא יגיע...

lilush6

New member
אייי

אהבתי את הישבן הגדול ושדי הענק האם את אמיתית או שזה סתם טיזינג?

המשך : יום ראשון

הכתם על השטיח בכניסה לחדרה, הזכיר לה מיד את יום שישי. היא חייכה, והרגישה תחושת גירוי שהיא מדחיקה בד"כ עד ליום שישי.. "מיכל" קראה למזכירתה "היכנסי אלי רגע". מיכל נכנסה מחייכת "קפה?" "לא מתוקה, אבל מים קרים עם הרבה קרח יכולים להתאים יותר... נורא חם לא? ותפעילי לי את המזגן בבקשה" מיכל חזרה עם המים, והיא שאלה אותה "תגידי, סמי, הבחור שמנקה פה, הוא לא בא בימי חמישי? הייתי פה בשישי בבוקר, והמשרד לא היה נקי, בקשי ממנו להכנס אלי לשיחה. ועשי טובה, הביאי לי את התיק שעבדנו עליו ביום חמישי, אני רוצה לסיים עם זה. תודה חמודה". מיכל הביאה את התיק ושתיהן ישבו לדון בענייני התיק הזה כשפתאום שמעה קול נבוך בפתח החדר "קראת לי גבירתי?" "מיכלי, השאירי אותנו לבד וסגרי אחרייך את הדלת" אמרה "ואל תעבירי לי שיחות ואנא דאגי שאיש לא יפריע לי" כשמיכל יצאה התרככו פניה. "אל תהיה כל כך מבוהל." חייכה אליו "כמה זמן אתה עוקב אחרי כך?" הוא גמגם.. "אהה.. כבר קצת יותר מחודש" הסמיק. "מממ.. מבינה .. ולא תפסתי אותך קודם.. " החיוך שלה היה מלא תשוקה. חלפה בה מחשבה שאולי לא תצליח לדחוק את התחושה הזו עד יום שישי "ומה שראית.. אהבת? ואתה יכול להיות רגוע .. אני לא כועסת עליך" "אהבתי מאד" ענה "את לא מתכוונת לפטר אותי? אני מבטיח שלא אבוא שוב ביום שישי וגם לא אספר לאף אחד אם רק תוותרי לי.. בבקשה.. " היא התיישבה על השולחן קרוב אליו.. "סמי, אני לא מתכוונת לפטר אותך, אבל אתה תצטרך לעזור לי קצת" היא ליטפה אותו. הוא הזיע. היא הגישה לו את כוס המים הקרים שלה "שתה קצת. תירגע" "במה אני כבר יכול לעזור לך? אני רק פועל ניקיון.." תמה "סמי, אני לא זקוקה לכישורי הניקיון שלך.. אני זקוקה למשהו אחר, שיענג את שנינו" אמרה והניחה את כף רגלה על הזין שלו בעדינות. הזין שלו הזדקר מיד. היא הסירה את הרגל שלה והניחה את היד. "אתה מסכים?" שאלה "מותר לך לסרב, ולא יקרה שום דבר, אני מבטיחה שלא לפטר אותך, אבל אשמח אם תסכים" סמי הנהן. "אם כך, רד לחניון עכשיו וחכה לי ליד האוטו" החליטה לא לחכות עד יום שישי.. היא רוצה להתענג על זה עוד היום.. הוא יצא מחדרה והיא ניגשה למיכל. "מיכלי.." "פיטרת אותו רק בגלל שהוא לא ניקה ביום חמישי? " מיכל שאלה בפליאה "מה פתאום? ככה את מכירה אותי? " צחקה "הוא ניקה ביום שישי, ואת יודעת שאני לא אוהבת שעובדים פה ביום שישי נכון? ביקשתי שלא יעשה את זה שוב ושינקה ביום חמישי. שמעי מתוקה, אני יוצאת לפגישה קצרה, חוזרת בערך תוך שעה, בסדר?" "אבל אין לך שום פגישה ביומן.." "משהו אישי, אל דאגה, הכל בסדר, להתראות" כשירדה לחניון, סמי חיכה ליד האוטו שלה. היא פתחה את הדלת והוא טיפס והתיישב לידה. היא נסעה בלי לדעת לאן.. "לאן אנחנו נוסעים גבירתי? " "סמי" חייכה "אתה יכול לקרוא לי חנה. גבירתי נשמע כל כך מרוחק. ואני לא יודעת לאן ניסע .. אתה גר לבד? " "לא, עם ההורים" "מממ.. יש לי רעיון, ניסע לחוף קטן שאני מכירה, אין שם איש בטח לא במהלך שנת הלימודים" היד שלה נשלחה אל מכנסיו.. "פתח את הרוכסן, אני רוצה לראות אותו" סמי פתח את הרוכסן, ומשך את התחתונים למטה. מגע היד הרכה שלה על הזין שלו, הזקיר אותו והיא נהנתה ממגע העור הקטיפתי ביד שלה. היא ליטפה את הזין, רפרפה על הביצים.. מדי פעם הרחיקה את היד לצרכי הנהיגה אבל החזירה את היד אל הזין שלו. "יש לך זין מאד יפה סמי, וגדול.. מגרה מאד.. אתה יודע? " "גביר.. חנה, גם לך יש גוף מדהים.. את יודעת כמה שאני חושב עלייך כל הזמן מאז שראיתי אותך במקרה בפעם הראשונה? אני מקווה שזו לא חוצפה מצדי להגיד לך את זה , אבל הישבן הגדול שלך שזז כשאת הולכת במסדרון, והשדיים הנהדרים שלך שאני מת לגעת בהם.. זה מטריף אותי.. אני לא יוצא מהחדר שלי בבית ורק חולם עלייך כל הזמן" היא חייכה "זו ממש לא חוצפה .. עבר המון זמן מאז מישהו חשק בי כך סמי" "כל כך נבהלתי כשתפסת אותי ביום שישי, הייתי בטוח שתפטרי אותי" הוא אמר "כל השבת לא הצלחתי לחשוב עלייך בלי להיכנס ללחץ ולדיכאון, ויותר מאשר העבודה היה חבל לי שלא אראה אותך מאוננת יותר" "יכול להיות שלא תראה אותי מאוננת יותר סמי" היא אמרה וראתה את פניו מתכרכמים "כי מעכשיו נראה לי שאתה תעזור לי להנות יותר". היא עצרה את האוטו במקום מבודד ואמרה לו "בוא". הוא הלך אחריה והיא נעצרה פתאום. הוא נתקל בה. היא לא זזה. הוא נרתע. "אל תתרחק סמי" הוא התקרב שוב "אתה יכול לגעת בי" הוא נצמד אליה והם התקדמו יחד .. היא הובילה אותו למקום קטן שהסלעים הסתירו , והתיישבה על החול. בלי אזהרה החלה להתפשט, הורידה את החולצה ואת החצאית, ונותרה מולו בתחתונים וחזיה, היא התחילה לעזור לו להיפטר מהבגדים וכשהיה עירום מולה, התכופפה ולקחה את איברו בפיה .. הוא נאנק, היא לא הרפתה ממנו, "חנה.. אני לא יכול.." היא הפסיקה לרגע הביטה בו ואמרה, "אתה לא צריך להתאפק " וחזרה לינוק את האיבר הצעיר בפיה. סמי התפתל וירה את המטח ראשון שלו לתוך פיה. חנה המשיכה למצוץ את האיבר הגדול.. הביטה בו כשהוא מתמתח שוב לשיא ופשטה את חזיתה ותחתוניה. היא שכבה על בגדיה ומשכה את סמי מעליה .. "סמי, היית כבר עם אישה?" שאלה בקול נמוך "כן" ענה "אבל לא אישה כמוך" חנה פישקה את רגליה והניחה לו להדריך את איברו לתוכה. הוא ניסה לחדור מהר ובכוח.. חנה הרגישה את חוסר הניסיון היא שלחה את ידה והובילה אותו ואמרה "לאט, תיכנס לאט" תוך זמן קצר הוא כבר ידע היטב איך לנוע בתוכה, תנועות ארוכות אבל עם עוצמה .. לומד מהר. הוא השקיע את פניו בין שדיה העצומים, נוגס ומלחך את פטמותיה, כשקצב התנועה שלו התגבר, מהר יותר חזק יותר ינק את הפטמה שלה והרגיש את גופה מתפתל תחתיו... היא השיטה יד אל הדגדגן שלה והחלה ללוש אותו תוך שהיא נאנקת "כן, סמי, עוד , חזק , אל תפסיק.. כןןן" חנה הרגישה את האורגזמה מתפוצצת בתוכה בדיוק כשהוא נאנח וגמר בתוכה. הם נחו כמה דקות והתלבשו בשקט. "סמי, מוטב שתקפיד לבוא לנקות בימי חמישי, כי בימי שישי נראה לי שתהיה עסוק מדי" חייכה כשנכנסו לרכב "ואף אחד לא צריך לדעת מזה, הא?" עכשיו היתה בטוחה שיבוא יום שישי

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif ורסיית ההיי טק ל...

"מאהבה של ליידי חנה" יפה!!! (-;

איזה כבוד של מלכים...

היינו עושים לד.ה לורנס הזה פה בפורום ולחשוב שהחרימו אותו על הכתיבה הארוטית שלו... פשוט מזעזע

BSDAN

New member
אין מילים...

אני די חדש כאן והספקתי לקרוא את שאול ואת הסיפור הזה וזה כל כך יפה. עכשיו תמיד אחפש הודעות שלך. ובינינו נראה לי שכדי לשתף אותנו מה רקה ביום שישי במשרד.

הצצתי

וקראתי בלי נשימה. למרות שעלאק... לא פוליטילי קורקט לזיין מישהו שעובד תחתיך במקום עבודה, שלא לדבר על תביעות של הטרדות מיניות חדשות לבקרים, אבל כשקוראים את מה שכתבת ומתעלמים מהזוטות האלה... :) הכתיבה מחרמנת, ה"עלילה" סוחפת ואת משוחררת באופן נפלא. כיף לקרוא פוסט כזה. קראתי כמובן גם את ההמשך. קבלי שאפו

למעלה