יום שישי

יום שישי

נקיונות, בישולים, טלפונים ל ומ הצפוניים, שלא הספקתי במשך השבוע, כבר אמצע הבוקר ועדיין לא הספקתי כלום... המרוץ הזה לא נגמר - החיים הטובים, סופ"ש מקסים לכולנו, והלוואי ויהיה שקט ורגוע

../images/Emo203.gifסופ"ש נעים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רינת פלג אמיר, גרפולוגית ומנתחת ציורים, תתארח ביום ראשון בשעה 10:00 בפורום למען ועם מצפון וד דרום. הגולשים מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות וציורים, שלהם ושל ילדיהם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1600&msgid=82746478
רוצים לזגות בסינגל של קרן פלס
בשבוע הבא יצא סינגל חדש לקרן בשם "שמעון השכן" ואתם יכולים לקבל אותו. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1575&msgid=82789306
לבקשת גורמים בצה"ל ולמעו לביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים.

קטי30

New member
אני חושבת שהחל מט' באב

הם יוצאים לחופשת "בין הזמנים" אבל זה לא מידע מדויק אז אל תתפסי אותי במילה

בין הזזמנים אם זכרוני אינו מטעה

זה עד ט' באב לא? סופיה תחפשי באתר שלהם

haim34

New member
../images/Emo180.gifבוקר טוב יום כיף ../images/Emo66.gif

פארק המים שפיים הנחה של 50% לחברי הפורום אפשר לארגן יום ניפלא אני נמצא באתר עד השעה 10:00 ואפשר להשאיר מסר ואז אוכל לארגן את ההנחה המחיר הוא 45 ש"ח

galia1962

New member
מקסים

מעניין כמה מלחמות היו נמנעות אם לגדולים היתה אותה חשיבה נאיבית ותמימה ויצירתית של ילדים....

shir61

New member
קראתי ו...

... אין עליהם, הקטנים האלה (לא רק בימי מלחמה) הם הגדולים באמת. אם היתה לי סבלנות לכתוב את הגיגי המלאך שלי...

משיהו יודע מה זה אומר שאין לי מים

בברז של המים החמים? אנחנו לא יכולים להתקלח. יש זרימה בברז של המים הקרים אבל בחמים אין זרימה.... רעיונות.... תודה בילבי

maof

New member
זה אומר...

שלא נכנסים מים לדוד שעל הגג... כפי הניראה הצינור ניקרע...או שמישהו סגר לך ת'מים בכניסה לדוד מעוף

כלומר לעלות לגג...

או להזמין מחר את איש הדודים... שיט אני שונאת להתקלח במים קררררים! תודה מעוף

Ima Adama

New member
תנסי להתקלח

אחרי פעילות פיזית והזעה ותראי שהמים לא כל כך קרים ואף נעימים מאודדדדדדדדדד.

למעלה