יום שישי

rt 19

New member
יום שישי

פרק משעמם לחלוטין. ברוק וסטפני משעממות כשהן לא רבות . ניק ובריג'יט לא מענינים בגרוש . כל הטיסה חזרה הביתה היתה משעממת, ממתי שכחו לאמבר את כל ה שהיא עשתה בעבר? היה יותר מעניין כשכעסו עליה. לסיכום פרק משעמם רצח!!

רידג שכח שהוא לא זוכר כלום

אחרי כמה שעות טיסה מאירופה לארה"ב ורידג' פתאום זוכר את כל מה שהיה עם אמבר בביג-בר? הוא מזהה את הקול של אמא שלו בטלפון? הוא זוכר איך להגיע הביתה לבד במונית ואיפה הוא גר בכלל!??
טוב רצף של חוסר-אמינות זו גם אמינות כלשהי, לא?! דווקא אהבתי שסוף סוף אמבר מקבלת קצת קרדיט.. בעיקר מג'קי - ראיתם איזה מבטים היא שלחה לה? רומן לסבי ראשון ביפים?!? כמה פעמים אפשר לשמוע את סטפני אומרת לברוק "זאת פעם ראשונה שאני אומרת לך - התבגרת/השתנית" וכד'? וסתם שאלה - אם בסוף יתברר שרידג' הוא גם לא הבן של סטפני - יש סיכוי לרומן קטנטן? או לפחות לנשיקה על הפה באיזה MINE SHAFT שכוח אל?!

הדס241

New member
פרק היום

אני הכי אהבתי את הקטע שניק שר לבריג'יט והציע לה נישואין. הם כאלה חמודים ביחד.

סנדי16

New member
בפרק של היום, יום שישי

איך קוראים לשיר שניק שר לברידג'ט..? זה אפשרי להורדה בכלל?? תודה רבה מראש!!!

גרטה1

New member
השיר של ניק

זה שיר שג'ק ווגנר שר בדיסק החדש שלו (אולי הוא גם כתב את המילים): "soul reason" משום מה תרגמו את השיר "הסיבה היחידה" שזה sole אבל יצא מתאים... השיר מופיע בדיסק החדש של ג'ק ווגנר. יפה, נכון?

girlontop

New member
כאן נמחקו שתי הודעות

שעסקו בהורדות לא חוקיות. מצטערת, תשמרו את זה למסרים.

Shiri from the block

Active member
כבר פתחו שירשור על הפרק היומי, למה לפתוח עוד אחד?? תבדקו לפני שאתם סתם פותחים הודעה.

Indiman1

New member
זה מה שנקרא פרק סיום

לעלילת חטיפתו של רידג' בידי מורגן המטורללת. דווקא היה פרק סיום נחמד. רידג' קיבל את זיכרונו האובד בחזרה, ברוק וסטפני ברגעי אחווה נדירים ולסיום הצעת הנישואין של ניק לבריג'יט. כמה רומנטי עוד יכול להיות. חחח.. מכיון שהפעם ראיתי ב4 את הפרק ולא דרך הוידאו, אז לא יכלתי להריץ מהר את קטע השירה של ניק כמו שאני עושה בדר"כ ברגעים כאלו(אני פשוט לא אוהב שהם שרים בסדרה...תהרגו אותי) אבל חוץ מזה היה פרק נחמד

faery18

New member
איזה פרק מרגש../images/Emo7.gif

חחח סטפני הרגה אותי כשהיא ברחה בדיוק בשנייה שברוק עמדה לחבק אותה
גדול!!
איזו יפה אמבר
סוף סוף אני לא צריכה לראות את מורגן על גבי המירקע שלי
מה זה הקטסטרופה שהייתה היום לברידג'ט על הראש?? היא השאילה את הפיאה של סטפהי
מזעזע ברמות
איזה חמוד ניק
איך הוא שר לה וקרע על הברך והציע לה נישואין..
כמה רומנטי..
(למרות שהוא ניראה כמו אבא שלה
)

כל הפרק חשבתי לעצמי שרידג'

לא יזכה להגיע בריא ושלם לברוק, כי מורגן תחזור ותפגין את שגעונה בפעם המי-יודע-כמה. ברוק לא הפסיקה להפגין את האושר העילאי שלה מכך שרידג' חוזר אליה, וגם לרידג' יש חלק בעניין - הוא היה ממש מבסוט; כידוע, כשהדמויות מזכירות אירוע ספציפי יותר מדי - קורה הגרוע מכל. חשבתי שיהיה משהו בנוסח הזה, ולא שרידג' יחזור הישר אל חיקה (המאוס?) של ברוק. פלא שהייתי בהיכון שעוד כמה ד' יתברר שמורגן בתא המטען של המטוס והיא תגרום לתאונה? :-| או שלפתע הוא יתמוטט על הרצפה ונגלה סכין תקועה בגבו?
הו, זה כבר פותח אפשרויות מפה ועד לקייטלין הבאה. :ּP

למעלה