יום שישי......

ferdinand

New member
יום שישי......

נראה לי כבר אפשר לעשות מקבץ כזה... "יום השישי... של פרדיננד" בכלל יום השישי הזה סוער ופורה פה בפורם... מתי אוכל להספיק הכול!?
ושוב הספונג'ה - ואחריה זוללים את המישלוח של אמא שלך... והדגל האדום עדיין מורם, וחשבתי גם שכעסת עלי... ואז נכנסת לצחצח שיניים וכששאלת "רוצה?" הייתי כל כך מופתע שיצא לי - "מה?" וחייכת אלי את החיוך הקטן הציני הזה שאומר - ["מה - 'מה?' כאילו שאתה לא יודע", אבל זה לא היה "מה?" של "למה את מתכוונת?" אלא "מה?" של - "מה אמרת?" - ומ'זתומרת אם אני רוצה - ב-ב-בטח רוצה, אוי כמה שרוצה.....] ועדיין קשה לי "לפטפט" תוך כדי - רק ללחוש לך מילות אהבה, וללחוש לך, למרות שרוצה לצעוק את זה - "רוצה אותך כל כך" ו-"אוי כמה שזה טוב לי"... ולנשק לך את כל הגוף ולראות ולהרגיש את הגוף שלך מגיב ללחישות שלי מתקמר אלי, נדחק אלי ודוהר בתוכך, ועלייך ולוחש, וטועם, ומנשק ומתפוצץ בתוכך, זורם אלייך ומרגיש שמשהו שתמיד היה סגור, נפתח קצת, סדק קטן וכשאני מלטף לך את הגוף לאות תודה את מחזירה ליטופים וחיוך כזה שלא מכיר . . . .

אין כמו יום שישי.לא יעזור כלום

לקום בידיעה שלא עובדים,שמעכשיו... רק מזיינים. אחחחח ולחשוב שרוצים שגם יום ראשון יהיה ים שבתון. שבת שלום.

וזה בדיוק זה נותן לך קשר וירטואלי

שנשאר וירטואלי- היכולת לתקשר הרבה יותר טוב עם בן הזוג שלך לאחר שהמללת(מלשון מילים) את חשקייך , הבהרת לעצמך את המקומות החשוכים, צברת תיאבון בחוץ ואתה זולל בבית. בונה את הזוגיות שלך עם זאת שבחרת לחלוק איתה את חייך.

למעלה