יום שישי.......

יום שישי.......

יום שישי בפתח...יום שישי מוזר כזה... מלווה געגוע למשהו מוכר, ערפילי משהו...אמרו שבצפון יש טיפטוף...אולי בשל כך... הציפורים סיימו לאכול את כל הפירורים שפיזרתי, העוגה יצאה בסדר, לפחות נראית כך... וגם עשיתי לזניה לחברה טובה. הכנסתי דיסק חדש שקניתי...מוסיקה באוויר.... וערפילים מסביב... מצפה שהמוסיקה תעטוף הכל...אותי יחד איתה... החלפתי פרחים בכד שלי, הפעם בחרתי פרחי שדה...שיתנו לי את התחושה המיוחדת ההיא... שיששבת בפתח- שבת שלום לכולכם ולכל אחד מכם מדליקה נר בשבילכם ומתפללת את אחת התפילות המיוחדת של בעלי הכנף שאו ברכה באשר אתם ורק טוב!!

אכן יום שישי מוזר

הבן שלי אצלי, הגיע עייף מת וכבר נרדם (בדר"כ הוא נרדם ב 09:30) מעין הרגשה של עייפות גם עלי, נכון שבוע קצת מורט עצבים עבר עלי. בכל מקרה הוא כבר נרדם, הסבתא שלו נשארה לשמור עליו אני הגעתי למשרד לסיים כמה דברים ליום ראשון. ומרגיש באמת סתם. אולי גם אני אלך להחליף פרחים בכד, ולהדליק נר זוהר. שבת קסומה לכולכם, סגול

שבת ..

נירות דולקים .. חלות .. ריחות של בישולים תפילות .. קידוש .. יין , חלות .. קריר .. נעים בחוץ אוירה של יום שישי .. מאחלת שבת נפלאה לכולם ... שרון

time to fly

New member
כן, יום שיש הזה, מציב לי מבחנים

להתמודד עם החיים להתמודד עם עצמי באמת לראות אם אני אוהב את עצמי את הלבד שלי עם עצמי אם אני יכול לאהוב את עצמי גם כשאני לבד איתי אני מודע להכל עכשיו לא בורח, אבל מנסה להגדיר הכל מנסה להבין מה דרכי רוצה לתת לעצמי זמן ספייס ומרחב לגדול ולהתבגר כי רק התחלתי עכשיו את חיי רק עכשיו, בגיל הזה אז אני לוקח את השבת הזאת כמבחן להבין את עצמי לראות כמה אני מסוגל להיות לבד כי אני חייב בחיים לא נתתי לעצמי להיות לבד באמת!!! תמיד רציתי לברוח למקומות אחרים עכשיו אני כאן כי אלו החיים זאת המציאות זהו המקום!!!

למעלה