יום שישי....

יום שישי....

עבר חלף לו השבוע והחודש..היה זה שבוע וחודש לא קלים...היו בהם רגעי
והיו גם הרבה רגעי...
לקראת כניסת השבת אני סוגרת את הוילון ומדליקה כמה נרות עם ריח ... שמה פרחים חדשים באגרטל המיוחד שלי..העוגה שהכנתי יצאה הפעם לא רע
החלפתי סדינים חדשים ומלאתי את המיטה בעלי כותרת של פרחים... השארתי תריס אחד קטן פתוח, שאוכל לשמוע את קול הציפורים וזמזמום הדבורים... השארתי להם גם כמה פירורי לחם בקערה הקטנה.. תליתי כמה כוכבים על האנטנטה שעל הגג...שיאיר לכל השכונה... השישי בפתח...ודקה לפני, אני רוצה לשלוח לכל חברי הפורום ברכה חמה ומיוחדת: ללילה לבן -
מקווה שהכל יסתדר או הסתדר ל-stranger -
לפאנק היקרה - סלסלה מלאה ב-
ושפע של כוכבים לשרון -
והרבה הצלחה לחיים ואהובתו -
לבלנס שגם אותו מזמן לא ראינו -
לרקדנית הרוח -
ענקייייייי לדספרדו שפעם ב..קופץ לביקור -
לקינלי החדש -
ולאחרונים החביבים לי מכל.... לMאיה -
לציפור זרה -
ולסגול היקר לי מכל -
תרשו לי להוסיף ש...הרבה בזכותכם הפורום קיים ומתפקד - תודה לכם!!! וברכה אישית אחת ומיוחדה לגנן אחד שמשקה את הפרחים כל פעם מחדש, אוסף מהם את הטל מנקש את העשבים השוטים ... ומעניק בפשטותו המיוחדת והרבה את הטעם המיוחד ...
ענקייייייייייי ו...
ועל כל זה ועל הרבה יותר שלוחה לכם אהבתי...

*pank

New member
הודעה חשובה!!!!!

הפאנק עוברת דירה.. כי היא לא מוותרת על אף כוכב שמזוהרת קיבלה וגם על אף פרח בסלסלה ומכיוון שאין מקום לכל אלה בבור השחור היא יוצאת מהחושך לאור...אז אם תראו בית עם רעפים אדומים נוצץ למרחקים תדעו שמשהי שהיה לה המזל להכיר את גחלילית זוהרת גרה שם..

פאנק!!!!!!!

מאושרת עשית אותי פאנק חביבה!!!!!!!!! ומייד עושה את כל הסידורים הנחוצים...לוקחת סל מלא בכוכבים...אתלה אותם סביב ביתך החדש..ועל כל גג הרעפים אדליק כוכבים אדומים.. על העצים סביב אתלה פרחים זוהרים והשמש תאיר את חדרי ביתך לבקרים!! ברכות ורק טוב!!!

Bless you my child and welcom home

שמח שהחלטת להצתרף אלינו. מושיב אותך במרכז החדר ומגיש לך ארוחת מלכים נוסח רומה העתיקה. סגול

Mאיה

New member
וואי,את מדהימה!

לא פספסת אף אחד! מצטערת שאני מגיבה רק עתה... נעלמתי קצת מאזור המחשב בימים האחרונים. ושבתי... מלאת געגועים.

למעלה