יום שישי!

liat Gi

New member
יום שישי!

מה אתם עושים? ועוד מעט חופש חנוכה, יש תוכניות? (אילת,למשל
)

maayan15

New member
חברה ישנה אצלי...כרגיל...

והיום אנחנו גם הולכות לפגוש חברים בערב.... חנוכה0 אמ...להישאר בבית מול המחשב נחשב כתוכנית?

יום שישי .....

אני הולכת להיפגש עם חברים באיזה גינה קטנה ..... ולחנוכה , לא , אין תכניות (בינתיים....
)

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo46.gif

עדיה !! אני מתביישת בך !! יא באה לרחוב לייד הבית
שלי
(ילדים חזרי בית) והיא אפילו לא מזכירה אותי ?! בושה !! חחחח ... סתאם סתאם .. WE LOVE YOU ADAYA

*neta*

New member
ייאי חופש !!! ../images/Emo9.gif

אני מיום ראשון מחכה ליום הזה! והיום נצא לקניון, לראות סרט, כנראה מיסטר דידס (יש המלצות?) ובחנוכה נסע ליומיים לכפר מרוחק ומבודד בצפון, נסע כמובן גם לעזריאלי, אולי גם לגבעתיים

הולכים לסבתא לארוחת ערב ../images/Emo16.gif

וגם זה לא בטוח. חופש חנוכה- יכול להיות שאני אסע עם אבא שלי/עם אבא, אמא ואח שלי לארה"ב, אבל זה גם לא בטוח..
ניר

Shani5

New member
../images/Emo9.gif

מסיבההה שהולכת להיות הכי כיפית בעולםםםםםם
וחנוכה...
אילתתתת

*neta*

New member
אני לא מאמינה אני עדיין בבית..

בגלל משחק טריוויה ענק !! (לא לחשוב לא טוב, אני מאוד נהנת!) טוב עוד מעט נלך להתארגן ולצאת!

חוויות מיום שישי "יהיה מצחיק" ../images/Emo16.gif

(תרתי משמע). אז ככה- בשבע וחצי בערך הגענו לסבתא (שגרה חמש דקות נסיעה מאיתנו), אכלנו, צחקתי קצת על הערוץ הרוסי (כשמעבירים לערוץ הרוסי הוא שואל קודם "יש כרטיס חבר מועדון?"), ואז ישבנו כולנו מול הטלוויזיה וראינו את אהרהל´ה, אהוד יערי, רוני דניאל, וחבריהם באולפן שישי. הגיעה הידיעה על הפיגוע, נשארנו אצל סבתא עד בערך... 21:30. חזרנו הביתה, אח שלי (כיתה ב´) נרדם מהר, אני וההורים שלי עוד ראינו קצת חדשות. ואז התחיל הסרט, אבא שלי הלך לראות בחדר שינה, אני ואמא שלי נשארנו עד עכשיו וראינו את הסרט (אמריקאי להפליא.), כשאנחנו מסתכלים מהחלון החוצה ורואים פצצות תאורה באיזור גילה (בית לחם). וכמו שאומרים- יום שישי "יהיה מצחיק", ברשת.
ניר

shabluly

New member
וואי הספקתי לא מעט בשישי הזה...

הייתי אצל חברה במסיבת הפתעה וזה הסתיים די מוקדם אז שתי חברות שלי באו אליי הבייתה ולקחנו סרט וראינו אותו... הספקתי גם לישון לא מעט(מה אתם רוצים אני תמיד אבל תמיד נרדמת בסרטים...) ואז ליוינו אותה הבייתה בסביבות אחת והיה מאוד משעשע כשהיא נתקעה בעמוד... אבל היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קפוא בחוץ!!! ולחנוכה עדיין אין תוכניות חוץ מלישון המון!!!

*neta*

New member
מה כולם מספרים חוויות? גם אני ! ../images/Emo3.gif

5 וחצי שעות אחה"צ, הייתי פה מול המחשב במשחק טריוויה, והמשחק עדיין נמשך! (הצלחה מסחררת
) אחר כך נפגשנו אצל חברה כמה אנשים, ישבנו דיברנו אכלנו, בום 3 וחצי...

למעלה